Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Θέλω να δώ ενα πρωί τη γη να σταματήσεινα κατεβάσει τσ'άχρηστους και πάλι να κινήσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #2 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Σεισμογενή περιοχή διατηρείς κοντά σουκαι εγκέλαδο μου προκαλείς με τα καμώματα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #3 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Τον πρώτο ρόλο στη ζωή τον παίζει πάντα η γνώσηστην τύχη όποιος πίστεψε το εχει μετανοιώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #4 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Μόνο αν στούς νεότερους μάθεις τα μυστικά σουμεγάλη θα'ναι η προκοπή και η χαρά δικιά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #5 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Αν θέλεις φίλε τη ζωή ήρεμα να τη ζήσειςμη κλέψεις μη καταχραστείς και μην εξαπατήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #6 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Είσαι μικρή μου μακριά μα αυτό δεν εμποδίζειτη σκέψη μου κάθε στιγμή σε σένα να γυρίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #7 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Καρδιά μου, φως μου, μάτια μου πνοή μου και ψυχή μουάλλαξαν όλα μέσα μου σαν μπήκες στη ζωη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #8 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Τίνος αγγέλου την μορφή παίρνει το προσωπό σουσαν σε θωρώ τρεζένομαι με ένα χαμόγελό σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #9 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Αν στο κεφάλι τους μυαλό είχαν οι κυβερνήτεςκανείς δε θα τους φώναζε ρουφιάνους και αλήτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #10 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Εμένα το τσουκάλι μου θάναι πάντα γεμάτοκαι ας προσπαθεί το Δ.Ν.Τ να μου το πάει στον πάτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Νοεμβρίου 2013 #11 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Η αρρωστια των πουλερικων μ εχει απασχολησει μη μου ψοφησει το πουλι που μου δωσε η φύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Νοεμβρίου 2013 #12 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Και μια για σας τους reefαδες Κλαδευω και ο λογισμος ειναι στα δυο σου χειλια κι οπως τη βλεπω τη δουλεια θα κοψω τα δαχτυλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #13 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Mε DATSUN διπλοκάμπινο 1600άριθα πα να πέσω στο γκρεμόάλλος να μη σε πάρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #14 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Παράπονό μου σιωπηλό γιάντα ανεμουρίζειςκατέχεις το πως σ' αγαπώγι' αυτό μη με τσιγλίζεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #15 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Ούτε ένα sms δε γάτεχες να πέψεις,μα τη καρδία μου ήξερες καλά-καλά να κλέψεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #16 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Ωρε καούρα και καημόςκαι ψυχική οδύνη,οντε σε βλέπω και περνάςκαι μου φορείς το μίνι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #17 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Hacker θα γίνω της καρδιάςτους κωδικούς να σπάσωνα σ' έχω σ' ένα cd-rom να μην σε ξαναχάσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #18 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Τη μάνα μου την αγαπώμα μπλιο την πεθερά μουγιατί έκαμ' εσένανεκαι κάνω τη δουλειά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #19 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Στου Ψηλορείτη τη κορφή ξανοίγω ένα γαϊδούρι το κοίταξα καλά καλά και σου 'μοιαζε στη μούρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #20 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Πάω μωρό μου στη δουλειάαμάξια για να φτιάξω,σε σκέφτομαι και δεν μπορώτα λάδια να αλλάξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #21 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Η κόρη μου μεγάλωσε έγινε γυναικάραμα σαν θα πει θέλω γαμπρό,θα πιάσω τη χατζάρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #22 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Όταν θα πει τ' άφεντικόπως θα την απολύσει,πάρτι θα κάνω και θα πώ:Αυτή τανε η λύση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #23 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Ήθελα να 'χα τρεις καρδιές,η μια να βγάνει ρύζι,η άλλη κλιματόφυλλα κι η άλλη να στρουφίζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #24 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Απάνω στο αγροτικόθα βάλω ένα πλέχτη,όταν θα κάνω ταρζανιέςο σκύλος να μη πέφτει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #25 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Μια χήρα 20 χρονών με κάλεσε στο σπίτι και κάτσαμε και κλάψαμε μαζί το μακαρίτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος