kristaki 7 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά.. Μια απορία από μια αρχάρια... την anubias bonsai ή αλλιώς petite πρέπει να την φυτέψω ή να την δέσω σε πέτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Πέτρα ή ξύλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 7 Νοεμβρίου 2013 #3 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Οι φυτεμένοι μας κάνουν πολύ καλή δουλίτσα . . . Anubias Barteri Var. Nana 'petite' Ρίξε λοιπόν και μια ματιά στο παραπάνω link . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristaki 7 Νοεμβρίου 2013 Author #4 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Ναι αλλά έχει πολύ μεγάλες και πυκνές ριζούλεσ και δεν ξέρω μήπως την πληγώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Δεν θα την δέσεις σφιχτά ώστε να τις τραυματίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 7 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Δεν θα την δέσεις σφιχτά ώστε να τις τραυματίσεις. Αυτό ακριβώς !!Ειδικά αν το κάνεις με πετονιά προτίμησε να κάνεις πολλές στροφές και να σφίξει με αυτόν τον τρόπο παρά 1-2 γύρες και να σφίξεις γιατί εκεί σίγουρα θα την κόψεις . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristaki 7 Νοεμβρίου 2013 Author #7 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω ότι τα κατάφερα! μήπως μπορείτε να μου δώσετε καμία πλαηροφορία για έγκυο μόλυ μπαλούν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 7 Νοεμβρίου 2013 #8 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Ναι αλλά έχει πολύ μεγάλες και πυκνές ριζούλεσ και δεν ξέρω μήπως την πληγώσω... Δες και εδώ πως τις "κουτσουρεύουν" και ξαναγεννιούνται. Μια δυο ρίζες κομμένες δε σημαίνει τίποτα. Το σημαντικό είναι να μη πάθει τίποτα το ριζωμα δλδ ο κεντρικός κορμός του φυτού. http://aqualandpetsplus.com/Plant,%20Anubias.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristaki 7 Νοεμβρίου 2013 Author #9 Share 7 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Νοεμβρίου 2013 #10 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Δες και εδώ πως τις "κουτσουρεύουν" και ξαναγεννιούνται. Μια δυο ρίζες κομμένες δε σημαίνει τίποτα. Το σημαντικό είναι να μη πάθει τίποτα το ριζωμα δλδ ο κεντρικός κορμός του φυτού. http://aqualandpetsplus.com/Plant,%20Anubias.htm Πολύ χρήσιμο link :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος