karatasis 8 Νοεμβρίου 2013 Author #26 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Κατσε γιατι δεν καταλαβα..θα φτιαξεις βαση απο αλουμινογωνια και φενιζολ?Και θα βαλεις πανω του 70 λιτρα ενυδρειο?Αν ναι μη το προσπαθησεις καν... χαχαχαχαχχα! Κατσε γτ μαλλον λαθος καταλαβες.... μπορει να χρησιμοποιω και γω λαθος λεξη....... βαση εννοω που θα πατησει πανω το γυαλι του ενυδρειου....... οχι βαση-επιπλο για να το ακουμπησω.......το μαυρο(συνηθως) πλαστικο πλαισιο που εχουν περιμετρικα στον πατο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Νοεμβρίου 2013 #27 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Αααααα νομιζα οτι θα φτιαξεις βαση με αλουμινογωνια και φενιζολ και λεω τρελος ειναι αυτος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 8 Νοεμβρίου 2013 Author #28 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Αααααα νομιζα οτι θα φτιαξεις βαση με αλουμινογωνια και φενιζολ και λεω τρελος ειναι αυτος? ειπαμε ρε ραστα εχουμε τρελα αλλα οχι και τοση.....!! υπαρχει κατι αλλο εκτος απο αυτο που σου ειπα για να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Νοεμβρίου 2013 #29 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν βρισκω το βιντεο μελους απο παλιοτερο ποστ που εδειχνε τα υβριδια του απο πλατυ γκαπυ. Θα το βρω ομως που θα παει! Προς το παρον: http://youtu.be/0siOQSGGPz Και μερικα ακομη για τους τσαμπουκαδες! Και πολλα αλλα! Εχω αναφερει και σε αλλα θεματα τις εμπειριες μου απο τσακωμους αρσενικων γκαπυ. Οπως ολα τα αρσενικα ειδη στον κοσμο ετσι κι εκεινα σκοτωνονται μεταξυ τους για κυριαρχια! Σε πετ ειναι στρεσαρισμενα και δεν εχει δημιουργηθει ιεραρχια και κυριαρχια! Αν ομως τα παρατηρησεις αρκετα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να δεις... Αξιζει να πας σε ενα χαρεμι αλλα απο ενα ειδος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 8 Νοεμβρίου 2013 Author #30 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν βρισκω το βιντεο μελους απο παλιοτερο ποστ που εδειχνε τα υβριδια του απο πλατυ γκαπυ. Θα το βρω ομως που θα παει! Προς το παρον: http://youtu.be/0siOQSGGPz Και μερικα ακομη για τους τσαμπουκαδες! Και πολλα αλλα! Εχω αναφερει και σε αλλα θεματα τις εμπειριες μου απο τσακωμους αρσενικων γκαπυ. Οπως ολα τα αρσενικα ειδη στον κοσμο ετσι κι εκεινα σκοτωνονται μεταξυ τους για κυριαρχια! Σε πετ ειναι στρεσαρισμενα και δεν εχει δημιουργηθει ιεραρχια και κυριαρχια! Αν ομως τα παρατηρησεις αρκετα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να δεις... Αξιζει να πας σε ενα χαρεμι αλλα απο ενα ειδος! Καταλαβα φιλε sturm οποτε η γκαπυ η πλατυ απο ενα χαρεμι...... και οταν γενησουν ποσα να κρατησω να εχω σαν πλαφον πλυθησμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Νοεμβρίου 2013 #31 Share 8 Νοεμβρίου 2013 (edited) Κρατα οσα θελεις και μπορεις! Δεν υπαρχει πλαφον! Επισης ζωοτοκα δεν ειναι μονο τα πλατυ και τα γκαπυ. Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Νοεμβρίου 2013 #32 Share 8 Νοεμβρίου 2013 (edited) Aλλο ενα! Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 8 Νοεμβρίου 2013 Author #33 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Πλαφον εννοω για τα 70 λιτρα....... και ζωοτοκα που να θελουν σκληρο νερο ποια αλλα υπαρχουν εκτος απο τα γκαπυ και τα πλατυ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Νοεμβρίου 2013 #34 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Ξιφοφοροι, μολυ! Ομορφα ψαρακια και ελαφρως πιο μεγαλα! Δεν υπαρχει πλαφον. Αν δεις οτι τιγκαρεις αρχισε να δινεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 8 Νοεμβρίου 2013 Author #35 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Καταλαβα..... καλως.. οταν το στησω θα σας ανεβασω φωτο.......μαλλον για γκαπακια με βλεπω η αλλιως πλατυ..... θ δω... κατι τελευταιο οταν υβριδιζουν τι προβλημα υπαρχει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Νοεμβρίου 2013 #36 Share 8 Νοεμβρίου 2013 (edited) Τα περισσοτερα υβριδια ψοφανε νωρις! Οσα ζουνε δεν εχουν την ιδια διαρκεια ζωης και μερικα γεννιουνται και στειρα! Γενικα υπαρχουν προβληματα! Βεβαια αρκετα ειναι υγιεστατα αλλα προτεινεται να μην τα δινεις παραεξω για να μην χαλαει η ρατσα! Να προσθεσω και κατι αλλο. Δεν ειναι συνηθισμενο φαινομενο! Δηλαδη δεν ειναι σωνει και καλα οτι θα υβριδισουν αλλα να ξερεις οτι υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα! Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 8 Νοεμβρίου 2013 Author #37 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Τα περισσοτερα υβριδια ψοφανε νωρις! Οσα ζουνε δεν εχουν την ιδια διαρκεια ζωης και μερικα γεννιουνται και στειρα! Γενικα υπαρχουν προβληματα! Βεβαια αρκετα ειναι υγιεστατα αλλα προτεινεται να μην τα δινεις παραεξω για να μην χαλαει η ρατσα! καταλαβα...... κοιτα να δεις τι μαθαινεις απο ενα φορουμ........ ο πετσοπας που του το ειπα(απο περιεργεια να δω τι θα μου πει) μου λεει θα βαλουμε γκαπακια πλατυ κανα ινδιανακι κανα αρλεκινο.... και θα εισαι κομπλε..... και του λεω απο φυτα?? και μου λεει φυτα δεν ασχολουμαι γτ θα πρεπει να διαλεξεις αναλογα με τα φυτα που θα βαλεις αναλογα ψαρια και θα σου ψοφανε απο τα λιπασματα και αυτα που θα ριχνεις μεσα......τεσπα..... να ρωτησω και κατι τελευταιο μην ανοιγω καινουριο θεμα..... τα φυτα που εχω βαλει στο μεγαλο και θα βαλω κλαδεματακια στα γκαπυ απο αυτα..... ειναι siamesis, polysperma, microsum pterorum kai starglass το polysperma και το ενα κλαδεμα pterorus ειναι στην ακρη και δεν το βαραει καλα το φως... μπορει να εχει θεμα να ξεραθει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Νοεμβρίου 2013 #38 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειναι και δυσκολα φυτα! Αν δεις ομως οτι εχεις προβλημα μετακινησε τα! Τωρα για τον ιδοκτητη του πετ δεν θα αναφερθω γιατι ατα εχουμε χιλιοπει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 9 Νοεμβρίου 2013 Author #39 Share 9 Νοεμβρίου 2013 οκ.... θα επανελθω με φωτο το ενυδρειου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPYROS81 9 Νοεμβρίου 2013 #40 Share 9 Νοεμβρίου 2013 (edited) Λοιποον και εγω εχω να προσθεσω οτι εδω και δυο μηνες στο ενυδρειο μου 65 λιτρα εχω μονο αρσενικα 4 gyppies και 3 platy και δεν εχω δει να σφαζονται μεταξυ τους Η ερωτηση μου ειναι ομως η εξης (γιατι παντα διαβαζω για ενα χαρεμακι και μετα γεννες κτλ αλλα οχι αριθμο) ΠΟΣΑ τετοια ψαρακια μπορω να βαλω στο ενυδρειο με ενα κανονικο φιλτρο???? Έγινε επεξεργασία 9 Νοεμβρίου 2013 - SPYROS81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 9 Νοεμβρίου 2013 #41 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Στα 54 λίτρα Σπύρο εγώ είχα δώδεκα μαζί με δύο catfish ενώ θα έπρεπε να έχω δέκα μαζί με τα cafish . Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι ένας γενικός κανόνας είναι 1 cm ψαριού σε δύο λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Νοεμβρίου 2013 #42 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Οταν λες κανονικο φιλτρο τι εννοεις?Καλυτερα να ανοιξεις ενα δικο σου θεμα για να μη χαλαμε του φιλου. Karatasis κοιτα και τα endler και αυτα ζωοτοκα ειναι και ειναι και ομορφα ψαρακια,βαλε ενα χαρεμακι απο αυτα μονα τους και θα εισαι σουπερ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 9 Νοεμβρίου 2013 Author #43 Share 9 Νοεμβρίου 2013 ωραια και τα edler ραστα αλλα εδω δεν νομιζω να τα βρω... και για να παραγγειλω απο το ιντερνετ ειμαι λιγο επιφυλακτικος σε αυτο γτ αν δε δεις ποιο ψαρι θες συγκεκριμενα σου στελνουν οτι να ναι..... με τα τιγρακια που παραγγειλα ειχαν ερθει μωρα ενω ελεγε Μ απο το medium ηρθαν μωρα του 1.5 cm...... μετα με τα ruby τονισα οτι θελω να ειναι αρσενικα και με εντονα χρωματα μαυρο κοκκινο και μου ηρθαν 1 αρσενικο 3 θυληκα και μονο τα αρσενικα εχουν εντονα χρωματα.... η απαντηση που πηρα απο το πετ: τι ph εχεις?? λεω 7.5 μου λεει μην περιμενεις να δεις χρωματα σε τετοιο ph αν δεν ειναι 6.5-7 τεσπα δεν μπηκα στην διαδικασια να το ''καταγγειλω'' γτ το δικιο μου οπως πολοι εδω δεν το εχουν βρει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Νοεμβρίου 2013 #44 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Θα βρεις πιστευω endler ειναι διαδεδομενα ψαρακια.Κοιτα μηπως εχει και κανενας χομπιστας απο εδω να σου στειλει απο τιποτα γεννες δικες του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος