Costantinos 6 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 6 Νοεμβρίου 2013 ένα βίντεο που μου έκανε αίσθηση και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Εχει δημιουργηθει θεμα με αυτο το βιντεο αλλα και αλλα βιντεο με τον ιδιο ανθρωπο να φτιαχνει ενυδρειο με τον ιδιο τροπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Νοεμβρίου 2013 #3 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Τι ωραία που κοπαδιάζουν αυτά τα 3.000 ψαράκια που έβαλε μέσα ο τύπος! Ωραίο βιντεάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Εχει δημιουργηθει θεμα με αυτο το βιντεο αλλα και αλλα βιντεο με τον ιδιο ανθρωπο να φτιαχνει ενυδρειο με τον ιδιο τροπο Τι εννοείς; τι θέμα δημιουργήθηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Οτι το θέμα υπάρχει ηδη στο φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 6 Νοεμβρίου 2013 ....αμαν ρε paul.asty, είπα κι εγώ του έκαναν τιποτα του ανθρώπου!....εχει ανοίξει παλιότερα θέμα λεει ο κόσμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Νοεμβρίου 2013 #7 Share 6 Νοεμβρίου 2013 ....αμαν ρε paul.asty, είπα κι εγώ του έκαναν τιποτα του ανθρώπου!....εχει ανοίξει παλιότερα θέμα λεει ο κόσμος σορρυ τωρα το ειδα το λαθος που εκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Νοεμβρίου 2013 #8 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Τι ωραία που κοπαδιάζουν αυτά τα 3.000 ψαράκια που έβαλε μέσα ο τύπος! Ωραίο βιντεάκι +1 Ωραιο βιντεακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος