Δίας 10 Νοεμβρίου 2013 #126 Share 10 Νοεμβρίου 2013 (edited) Κι εδω παιδια ορμαει και καταβροχθιζει μισο χαμπουργερ,μαζι με 8 δαχτυλα του χαχαχαχαααααααα :bigemo_harabe_net-74: Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2013 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Νοεμβρίου 2013 #127 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Εισερχόμενο ΚΒ δηλαδή από πλώρα αριστερά Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 10 Νοεμβρίου 2013 #128 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Καλά δεν ντρέπεστε μην δείτε άνθρωπο να προκόψει αμέσως να του την πείτε. Ένα χάμπουργκερ είπε να φάει ο άνθρωπος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Νοεμβρίου 2013 #129 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Καλά δεν ντρέπεστε μην δείτε άνθρωπο να προκόψει αμέσως να του την πείτε. Ένα χάμπουργκερ είπε να φάει ο άνθρωπος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Νοεμβρίου 2013 #130 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Καλά δεν ντρέπεστε μην δείτε άνθρωπο να προκόψει αμέσως να του την πείτε. Ένα χάμπουργκερ είπε να φάει ο άνθρωπος! Γατοκεφαλα εφαγε παλι..............ακου ενα χαμπουργκερ χαχαχααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 10 Νοεμβρίου 2013 Author #131 Share 10 Νοεμβρίου 2013 (edited) Και μετά μου λέτε πως το Iphone βγάζει καλές φωτό, σιγά....Το κακό είναι πως και μετά από αυτό, λιγούρα είχα στο σπίτι Στράτο...... Βέβαια φταίει και ο φίλος σου με την πράσινη ζακέτα που ου έλεγε μέχρι να φύγουμε "πάω τώρα να φάω ντονέρ".... Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2013 - Mr_Zoo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 10 Νοεμβρίου 2013 #132 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Τουλάχιστον είχες στείλει εκπρόσωπο της rasta γενιάς...... Βέβαια επειδή είναι ο B' rasta, μπορεί κάλλιστα να μετονομαστεί σε Brasta (Βραστα...).... Γεία σου ρε Βασίλη...... Βράστα να πάνε σου λέω !! Έχω 2 στα 2. . . Πάλι χάλια περάσαμε,πάλι δεν ήπιαμε. . . και πάλι έτρεχα πρωί πρωί να αφήσω τα κλειδιά του μαγαζιού . . . :whistling: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 10 Νοεμβρίου 2013 Author #133 Share 10 Νοεμβρίου 2013 (edited) photo time και για να μην λέτε ότι μόνο εγώ τρώω..... είμαστε πολλοί οπαδοί του φαγητού.... Ζητώ συγνώμη από τον Άγγελο και τους υπόλοιπους που δεν συγκράτησα τα nicknames σας. Όποιος θέλει ας μου τα θυμίσει να τα περάσω Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2013 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Νοεμβρίου 2013 #134 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Περάσετε πολύ καλά λοιπόν. Πάντα τέτοια εύχομαι και κάποια στιγμη μακάρι να σας γνωρίσω κι εγω απο κοντα σε κάποια συνάντηση. ....δε ξέρω ποιος ήταν ο φωτογράφος αλλα αν κρίνω απο τη φωτογραφία που ειναι μόνος του ο Θοδωρής (Sturm), πρέπει να έχει εξασκήσει το επάγγελμα στα νυχτερινά μαγαζιά (μπουζούκια)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Νοεμβρίου 2013 #135 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Περάσετε πολύ καλά λοιπόν. Πάντα τέτοια εύχομαι και κάποια στιγμη μακάρι να σας γνωρίσω κι εγω απο κοντα σε κάποια συνάντηση. ....δε ξέρω ποιος ήταν ο φωτογράφος αλλα αν κρίνω απο τη φωτογραφία που ειναι μόνος του ο Θοδωρής (Sturm), πρέπει να έχει εξασκήσει το επάγγελμα στα νυχτερινά μαγαζιά (μπουζούκια)! Το μοντελο ειναι καλο Πανο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Νοεμβρίου 2013 #136 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Έτσι..... Το μοντέλο είναι για μπουζούκια... Ο φωτογράφος είναι για τα πανηγύρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Νοεμβρίου 2013 #137 Share 10 Νοεμβρίου 2013 (edited) Έτσι..... Το μοντέλο είναι για μπουζούκια... Ο φωτογράφος είναι για τα πανηγύρια!!! Και ποιος ειπε οτι μετα δεν πηγαμε; Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 10 Νοεμβρίου 2013 Author #138 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Περάσετε πολύ καλά λοιπόν. Πάντα τέτοια εύχομαι και κάποια στιγμη μακάρι να σας γνωρίσω κι εγω απο κοντα σε κάποια συνάντηση. ....δε ξέρω ποιος ήταν ο φωτογράφος αλλα αν κρίνω απο τη φωτογραφία που ειναι μόνος του ο Θοδωρής (Sturm), πρέπει να έχει εξασκήσει το επάγγελμα στα νυχτερινά μαγαζιά (μπουζούκια)! Μπά, στα μπουζούκια δεν πάω.... Έτσι..... Το μοντέλο είναι για μπουζούκια... Ο φωτογράφος είναι για τα πανηγύρια!!! Το ξέρω ότι κατά βάθος (και κατά πλάτος ) ζηλεύεις την canonαρα μου και το ταλέντο μου.... Να επισημάνω ότι πολύ μεγάλη βοήθεια στις φωτό (πχ στις προηγούμενες συναντήσεις που εγώ άραζα) έχω από την Astra που είναι πολύ καλός ρεπόρτερ....Αυτή την φορά της δώσαμε ρεπό να χαλαρώσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Νοεμβρίου 2013 #139 Share 10 Νοεμβρίου 2013 συγνωμη ο κυριος μονος του με το μουσι ποιος ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 10 Νοεμβρίου 2013 Author #140 Share 10 Νοεμβρίου 2013 δεν θέλει συστάσεις αυτός..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Νοεμβρίου 2013 #141 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Ναι....Γι'αυτό έβγαλες τους μισούς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 10 Νοεμβρίου 2013 Author #142 Share 10 Νοεμβρίου 2013 αφού μου είχες πιάσει την κουβέντα και με απασχολούσες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Νοεμβρίου 2013 #143 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα βλεπω περασατε παλι,οπως παντα βεβαια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 10 Νοεμβρίου 2013 #144 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα βλεπω περασατε παλι,οπως παντα βεβαια! Η απουσία σου όπως πάντα αισθητή.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Νοεμβρίου 2013 #145 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Και ένα βίντεο από την όμορφη παρέα. http://www.youtube.com/watch?v=5DkxfOEVVZ0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Νοεμβρίου 2013 #146 Share 15 Νοεμβρίου 2013 (edited) Ωραια πραγματα. Αντε και τον Δεκεμβρη παλι! Αυτος που καθετε διπλα στην Καλλιροη ειναι ο Georgerocks! Έγινε επεξεργασία 15 Νοεμβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 15 Νοεμβρίου 2013 Author #147 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Πολλά συγχαρητήρια στον cameraman μας, πολύ καλό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Νοεμβρίου 2013 #148 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Ωραια πραγματα. Αντε και τον Δεκεμβρη παλι! Αυτος που καθετε διπλα στην Καλλιροη ειναι ο Georgerocks! Γι αυτο ειπε ο Ζοο οσοι δεν ειναι το ονομα τους να μας το αναφερουν για τυχον λαθη οπως αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Νοεμβρίου 2013 #149 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Γι αυτο ειπε ο Ζοο οσοι δεν ειναι το ονομα τους να μας το αναφερουν για τυχον λαθη οπως αυτο. Ναι...εγω τωρα το ειδα! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithos 15 Νοεμβρίου 2013 #150 Share 15 Νοεμβρίου 2013 (edited) ελπιζω να ερθω την επομενη φορα Έγινε επεξεργασία 15 Νοεμβρίου 2013 - lithos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος