Δίας 9 Νοεμβρίου 2013 #101 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Για να παρουσιάζεστε σιγά σιγά. Δεν μου αρέσει να πίνω "μόνος" μου καφέ... Πιες μπυρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Νοεμβρίου 2013 Author #102 Share 9 Νοεμβρίου 2013 giorgosmarios και gante παρόντες. Τέρμα η ενημερωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Νοεμβρίου 2013 Author #103 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Πιες μπυρα μπα θα σε περιμένω για την μπύρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 9 Νοεμβρίου 2013 #104 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Δυστυχώς μόλις πριν λίγο έφτασα από το χωριό (προέκυψε εντελώς ξαφνικά) οπότε εύχομαι σε όλους να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε . Ελπίζω να έχουμε και το απαραίτητο φωτορεπορτάζ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 9 Νοεμβρίου 2013 #105 Share 9 Νοεμβρίου 2013 έμαθα οτι για το σαμποταζ με τα φώτα ευθύνεται ο Nidal !!! να βάλετε σκόρδο γιατί ματιάζει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 9 Νοεμβρίου 2013 #106 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Εεεεεεεετσι! Σας ελεγα εγω να βαλετε ματακι και δεν με ακουγατε!!! Την επομενη εκτος απο τα φωτα θα κοπει και το νερο οποτε θα ψαχνετε για φραπε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Νοεμβρίου 2013 #107 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Όμορφα περάσαμε κι απόψε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 9 Νοεμβρίου 2013 #108 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Εεεεεεεετσι! Σας ελεγα εγω να βαλετε ματακι και δεν με ακουγατε!!! Την επομενη εκτος απο τα φωτα θα κοπει και το νερο οποτε θα ψαχνετε για φραπε!!!! Κάνε όνειρα!! θα πίνουμε μπύρες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Νοεμβρίου 2013 Author #109 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Πραγματικά περάσαμε πολύ όμορφα, με συζητήσεις όλων των ειδών..... Όσοι δεν ήρθατε, χάσατε εννοείτε..... Φωτό (με επισύναψη των nickname) αύριο με το καλό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 10 Νοεμβρίου 2013 #110 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Πραγματικά περάσαμε πολύ όμορφα, με συζητήσεις όλων των ειδών..... Όσοι δεν ήρθατε, χάσατε εννοείτε..... Φωτό (με επισύναψη των nickname) αύριο με το καλό..... Eχουμε πει κάτι, κανονισε μην δω καμια φωτογραφία που δεν πρέπει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 10 Νοεμβρίου 2013 #111 Share 10 Νοεμβρίου 2013 (edited) Περάσαμε πολύ καλά και πάλι!!! Kalliroi, τώρα που έμαθες το δρόμο θα τα πούμε και στην επόμενη συνάντηση... Υ.Γ. Juwell-Guppy 60, που είσαι???? Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2013 - mary74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Νοεμβρίου 2013 #112 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Δυστοιχος χθες τα καταφερα λογο εορταστικων υποχρεωσεων,ελπιζω πως στην επομενη θα ειμαι παρων! Περιμενω να δω φωτογραφικο υλικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Νοεμβρίου 2013 #113 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Περάσαμε πολύ καλά και πάλι!!! Kalliroi, τώρα που έμαθες το δρόμο θα τα πούμε και στην επόμενη συνάντηση... Υ.Γ. Juwell-Guppy 60, που είσαι???? Εμ , ε , α , χμ , ευπειθώς αναφέρω αδικαιολόγητος . Πάλι ; . Ήμουν κάπως χθές Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 10 Νοεμβρίου 2013 #114 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Περαστικά!! Θα τα πουμε στην επόμενη!!! (Εκτός απροόπτου βέβαια....) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Νοεμβρίου 2013 #115 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Έχουμε και τα απρόοπτα πολύ σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 10 Νοεμβρίου 2013 Author #116 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Eχουμε πει κάτι, κανονισε μην δω καμια φωτογραφία που δεν πρέπει.... Χθες είπαμε και κάτι άλλο, εγώ έχω το καρπούζι, εγώ και το μαχαίρι....χιχιχιχιχι Δυστοιχος χθες τα καταφερα λογο εορταστικων υποχρεωσεων,ελπιζω πως στην επομενη θα ειμαι παρων! Περιμενω να δω φωτογραφικο υλικο. Τουλάχιστον είχες στείλει εκπρόσωπο της rasta γενιάς...... Βέβαια επειδή είναι ο B' rasta, μπορεί κάλλιστα να μετονομαστεί σε Brasta (Βραστα...).... Γεία σου ρε Βασίλη...... Εμ , ε , α , χμ , ευπειθώς αναφέρω αδικαιολόγητος . Πάλι ; . Ήμουν κάπως χθές Υπάρχει άτομο που στην προηγούμενη είχε έρθει με τρελή καταρροή, και αντιβίωση...... Και γενικότερα είμαι "Θωμάς", αν δεν δώ, δεν πείθομαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 10 Νοεμβρίου 2013 #117 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Ωραια περασαμε και χθες!!! Καφεδακι,κουβεντουλα και το αποτελεσμα ειναι πριν απο λιγο να μετραω τις διαστασεις ενος επιπλου που εχω να δω αν χωραει το 180αρι!!!!!! Ρε τι θα κανω με σας που εχω μπλεξει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 10 Νοεμβρίου 2013 #118 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Πραγματικά περάσαμε πολύ όμορφα, με συζητήσεις όλων των ειδών..... Όσοι δεν ήρθατε, χάσατε εννοείτε..... Φωτό (με επισύναψη των nickname) αύριο με το καλό..... Θα κάνεις και ρετούς????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Νοεμβρίου 2013 #119 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Αναμένουμε φωτογραφίες να δούμε πως περάσετε και για να σας γνωρίσουμε κι εμείς οι μακρινοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Νοεμβρίου 2013 #120 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Χθες είπαμε και κάτι άλλο, εγώ έχω το καρπούζι, εγώ και το μαχαίρι....χιχιχιχιχι Τουλάχιστον είχες στείλει εκπρόσωπο της rasta γενιάς...... Βέβαια επειδή είναι ο B' rasta, μπορεί κάλλιστα να μετονομαστεί σε Brasta (Βραστα...).... Γεία σου ρε Βασίλη...... Υπάρχει άτομο που στην προηγούμενη είχε έρθει με τρελή καταρροή, και αντιβίωση...... Και γενικότερα είμαι "Θωμάς", αν δεν δώ, δεν πείθομαι.... Δεν ήμουν και τόσο χάλια , αλλά δεν ήμουν και στα καλύτερα μου . Είχα πονοκέφαλο από το πρωί . Ανέβασε φωτό να δώ και να μετανιώσω για την απουσία μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Νοεμβρίου 2013 #121 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Δεν ήμουν και τόσο χάλια , αλλά δεν ήμουν και στα καλύτερα μου . Είχα πονοκέφαλο από το πρωί . Ανέβασε φωτό να δώ και να μετανιώσω για την απουσία μου Δικαιολογιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Νοεμβρίου 2013 #122 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Δικαιολογιες! Όπως πάντα αυστηρός ο Θοδωρής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Νοεμβρίου 2013 #123 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Πραγματικά περάσαμε πολύ όμορφα, με συζητήσεις όλων των ειδών..... Όσοι δεν ήρθατε, χάσατε εννοείτε..... Φωτό (με επισύναψη των nickname) αύριο με το καλό..... Εγω παντως θα ανεβασω δυο φωτο που τραβηξα ετσι προχειρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Νοεμβρίου 2013 #124 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Εγω παντως θα ανεβασω δυο φωτο που τραβηξα ετσι προχειρα Πόσο πρόχειρα δλδ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Νοεμβρίου 2013 #125 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Eδω ο φιλος μου ο Γιωργος(Mr Zoo) εχει κεντραρει το στοχο,και τον κοιταει με βλεμα απειλητικο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος