Mr_Zoo 4 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Μπήκαμε και στον Νοέμβριο, τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου. Πάλι καλά που ο καιρός είναι ακόμα κάπως "καλοκαιρινός".... Για να ευχαριστηθούμε λοιπόν λίγο ακόμα αυτές τις καλές μέρες, ήρθε η στιγμή να κάνουμε την μηνιαία συνάντηση στου αγαπημένου μας forum, που όλοι περιμένουμε.... Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 εκτάκτως στο Sports Cafe Λ. Συγγρού 178 (απέναντι από τον Άγιο Σώστη) να κουβεντιάσουμε για ενυδρειακά θέματα, και όχι μόνο..... Μην λείψει λοιπόν κανείς!!!!!!!!!!! Υπενθυμήζουμε : εκτάκτως στο Sports Cafe Λ. Συγγρού 178 Χάρτης Λεοφωρεία 040 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ 10 ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 106 ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ (ΚΥΚΛΙΚΗ) 136 ΑΝΩ Ν. ΣΜΥΡΝΗ Β - ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ (ΚΥΚΛΙΚΗ) 137 ΑΝΩ Ν. ΣΜΥΡΝΗ Α - ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ (ΚΥΚΛΙΚΗ) 550 Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΚΗΦΙΣΙΑ Α2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΒΟΥΛΑ (Μέσω Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ) Β2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ (Μέσω ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 4 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2013 #3 Share 4 Νοεμβρίου 2013 εχει κανα παιχνιδι εκεινη τη μερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 4 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Παρών Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 4 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Θα έρθω, μπορώ μετά τις 9μιση, θα σας βρω εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 4 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Στράτο , strip poker , είσαι μέσα ; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 4 Νοεμβρίου 2013 #7 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Αλλά γιατί οι Αθηναίοι είναι πάντα πίσω , πρίν τους Θεσσαλονικείς σε όλες τις συναντήσεις ; Μπας και έχουν Σαλονικιό απεσταλμένο , μυστικό και παίρνει υλικό από τις συναντήσεις ; Χαχαχαχαχαχα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 4 Νοεμβρίου 2013 #8 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Θα έρθω, μπορώ μετά τις 9μιση, θα σας βρω εκεί; 21:30 και μετά ίσως βρείς την καθαρίστρια να σφουγγαρίζει . Χαχαχαχαχαχαχαχα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 4 Νοεμβρίου 2013 #9 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Ελπίζω να κάνεις πλάκα, γιατί αν είναι αργά να μην κάνω τον κόπο, θα έρθω από μακρυά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 4 Νοεμβρίου 2013 #10 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Ελπίζω να κάνεις πλάκα, γιατί αν είναι αργά να μην κάνω τον κόπο, θα έρθω από μακρυά. Εσύ τι λες ; Εννοείται πως κάνω πλάκα , ψάρωσες ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 4 Νοεμβρίου 2013 #11 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Εγώ σε πήρα στα σοβαρά. Ωραία, τότε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 4 Νοεμβρίου 2013 #12 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Πωωωωω , δεν θυμάμαι και το λαικό άσμα να στο αφιερώσω τώρα με την φράση : Σε πήρα στα σοβαρά . Χαχαχαχαχ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Νοεμβρίου 2013 #13 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Παρών! Ξέρετε τι θα φέρω ε;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Νοεμβρίου 2013 #14 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 4 Νοεμβρίου 2013 #15 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Μέσα και εμείς.... (Είπα και εγώ δεν θα ανακοινωθεί....) Kalliroi (όπως και να είναι το όνομά σου πάει... τώρα ξαναβαφτίστικες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2013 #16 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Παρών! Ξέρετε τι θα φέρω ε;;;;;; θελω κι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Νοεμβρίου 2013 Author #17 Share 4 Νοεμβρίου 2013 εχει κανα παιχνιδι εκεινη τη μερα; Πλατανιάς- Απόλλων, ΠΑΣ- ΟΦΗ, Άρης- ΠΑΟ Πωωωωω , δεν θυμάμαι και το λαικό άσμα να στο αφιερώσω τώρα με την φράση : Σε πήρα στα σοβαρά . Χαχαχαχαχ . Μήπως εννοείς αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 4 Νοεμβρίου 2013 #18 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Μέσα και εμείς.... (Είπα και εγώ δεν θα ανακοινωθεί....) Kalliroi (όπως και να είναι το όνομά σου πάει... τώρα ξαναβαφτίστικες) Θα το κρατήσω, μ'αρέσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 4 Νοεμβρίου 2013 #19 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Παρών! Ξέρετε τι θα φέρω ε;;;;;; Ρε Φώτη, επειδη στο κινητο δε τα βλέπω καλά, αυτα που φέρνεις στις συναντήσεις τι ειναι;.....μαρούλια; :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2013 #20 Share 4 Νοεμβρίου 2013 (edited) Πλατανιάς- Απόλλων, ΠΑΣ- ΟΦΗ, Άρης- ΠΑΟ Αποδοσεις ξερεις Γιωργο; Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2013 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Νοεμβρίου 2013 #21 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Pistia stratiotes και Eichhornia crassipes Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Νοεμβρίου 2013 #22 Share 4 Νοεμβρίου 2013 θελω κι εγω Άμα είσαι καλά παιδί θα λάβεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 4 Νοεμβρίου 2013 #23 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Θα έρθω, μπορώ μετά τις 9μιση, θα σας βρω εκεί; Κοπέλα μου πολλές φορές παίρνουμε και τα κλειδιά. Ερώτηση κι αυτή! Φυσικά παρών. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mermaid 4 Νοεμβρίου 2013 #24 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Μέσα και γω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Νοεμβρίου 2013 Author #25 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Αποδοσεις ξερεις Γιωργο; Κοίτα, ώς γνωστό η Ά εθνική δεν είναι η κατηγορία μου, οπότε και αυτά που ξέρω, πάρα πολλά είναι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος