samilias21 20 Μαρτίου 2014 #151 Share 20 Μαρτίου 2014 Άναψε φώτα μην μασάς! Γρηγορότερα θα μεγαλώσουν! Αν θες μπορείς να βάλεις από τώρα δεύτερο χαρέμι ! Μη σου πω είναι και καλύτερο , για να έχουν ίδιο μέγεθος, και επίσης θα ψάξουν μαζί να βρούνε περιοχές , Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 20 Μαρτίου 2014 Author #152 Share 20 Μαρτίου 2014 Έλεγα να βάλω λίγο μεγαλύτερα όταν βρω , λες να φανέ τα μαλλιά τους? Εκτός και πάρω μια πεντάδα ακόμα μικρά και στο τέλος μου μείνουν 5 σαν χαρέμι. Τι να πω ειμαι λιγο γκαντεμης Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 20 Μαρτίου 2014 #153 Share 20 Μαρτίου 2014 Κανένα πρόβλημα! Βαλε αργότερα για να το χαρείς 2 φορες! Απλά αν θέλεις Τοτε αλλάζεις λίγο τις πέτρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 21 Μαρτίου 2014 Author #154 Share 21 Μαρτίου 2014 Μερικες photos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 21 Μαρτίου 2014 Author #155 Share 21 Μαρτίου 2014 και μερικες ακομα sorry αλλα η φωτογραφικη μου ειναι του πεταμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 21 Μαρτίου 2014 #156 Share 21 Μαρτίου 2014 Ωραία ψαράκια φίλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 21 Μαρτίου 2014 #157 Share 21 Μαρτίου 2014 Μια χαρά είναι η φωτογραφική και τα ψαράκια ακόμα καλύτερα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 21 Μαρτίου 2014 #158 Share 21 Μαρτίου 2014 Μπράβο φίλος είναι πανέμορφα τα ψαράκια σου! Και σε πολύ όμορφο περιβάλλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Μαρτίου 2014 #159 Share 22 Μαρτίου 2014 Πολύ όμορφο αποτέλεσμα φιλαράκι. Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 22 Μαρτίου 2014 #160 Share 22 Μαρτίου 2014 Πολύ ωραίο μπράβο να τα χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 22 Μαρτίου 2014 Author #161 Share 22 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια αλλά χωρίς το aqua zone και την βοήθεια σας δεν θα μπορούσα να έχω αυτό το αποτέλεσμα. 1 φορά την μέρα να τα ταΐζω ? Και αυτές είναι οι τιμές από τα test μετά από 3 μέρες που άλλαξα το νερό και έβαλα τα ψάρια. ΝΗ3/ΝΗ4 0,00 ppm NO2 0,00 ppm NO3 5 ph high range 8,0 ΚΗ-10 GH- 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 22 Μαρτίου 2014 #162 Share 22 Μαρτίου 2014 Θεϊκές μετρήσεις Μπορείς και 2! Απλά να τρώνε μέσα σε 2-3 λεπτά όλο το φαγητό τους σαν καλά παιδιά μέχρι την τελευταία μπουκια, την δύναμη τους Όταν θα έχεις μικρά θα ταιζεις 3-4 φορές τα μικρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 31 Μαρτίου 2014 Author #163 Share 31 Μαρτίου 2014 Tην καλημέρα μου Για να ρωτήσω κάτι , πάνω στην ανουμπια και στο τζάμι λίγο πιο πάνω από τον αραγωνιτη έχει κάτι σαν καφέ το οποίο και από το φυτό και από το τζάμι αν τα τρίψω ακόμα και με το χέρι φεύγει. Αυτό είναι η καφέ διατομικη άλγη ? Αν κατάλαβα καλά από ότι διάβασα δεν υπάρχει πρόβλημα και θα κάνει τον κύκλο της και θα φύγει ? Η μετά γίνετε πράσινη ? Εγώ μπορώ να κάνω κάτι για να περιορίσω το φαινόμενο. Και έχω μπερδευτεί , εγώ ανάβω τα φώτα για 6 ώρες ( αυτό μέχρι να βάλω τις λεντωταινεις) , πρέπει να ανάβω περισσότερο η λιγότερο τα φώτα μου για να μην έχω άλγη ? Η τιμές του νερού μου είναι οι παρακάτω , αρά λογικά δεν ταΐζω υπερβολικά τα ψαράκια μου αν τα λεω σωστα. Αmonia 0 NO 2 0 NO 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 31 Μαρτίου 2014 #164 Share 31 Μαρτίου 2014 Tην καλημέρα μου Για να ρωτήσω κάτι , πάνω στην ανουμπια και στο τζάμι λίγο πιο πάνω από τον αραγωνιτη έχει κάτι σαν καφέ το οποίο και από το φυτό και από το τζάμι αν τα τρίψω ακόμα και με το χέρι φεύγει. Αυτό είναι η καφέ διατομικη άλγη ? Αν κατάλαβα καλά από ότι διάβασα δεν υπάρχει πρόβλημα και θα κάνει τον κύκλο της και θα φύγει ? Η μετά γίνετε πράσινη ? Εγώ μπορώ να κάνω κάτι για να περιορίσω το φαινόμενο. Και έχω μπερδευτεί , εγώ ανάβω τα φώτα για 6 ώρες ( αυτό μέχρι να βάλω τις λεντωταινεις) , πρέπει να ανάβω περισσότερο η λιγότερο τα φώτα μου για να μην έχω άλγη ? Η τιμές του νερού μου είναι οι παρακάτω , αρά λογικά δεν ταΐζω υπερβολικά τα ψαράκια μου αν τα λεω σωστα. Αmonia 0 NO 2 0 NO 3 5 Ναι. Μια χαρά το πας με τις ώρες φωτισμού και τις μετρήσεις σου. Η άλγη είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Από τη στιγμή που δεν έχει "ξεφύγει" μην αγχώνεσαι, διατήρησε τις ρουτίνες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 31 Μαρτίου 2014 Author #165 Share 31 Μαρτίου 2014 Αν ξεφυγω τοτε τι κανω ? Αναβω λιγοτερο το φως ? thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 31 Μαρτίου 2014 #166 Share 31 Μαρτίου 2014 Αν ξεφύγει , αρχίζεις και καθαρίζεις τα τζάμια με μαγνήτες και προσπαθείς να βρεις σκιερό μέρος για τις ανούμπιες. Όταν περάσεις σε led δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κρίστοφερ 31 Μαρτίου 2014 #167 Share 31 Μαρτίου 2014 Υπέροχη δουλειά να τα χαίρεσε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 31 Μαρτίου 2014 Author #168 Share 31 Μαρτίου 2014 Σε ευχαριστω Κρίστοφερ Αλλα εντάξει μην τα παραλές , έκανα μια καλή προσπάθεια. Γενικά εδώ μέσα έχω δει πραγματικά πανέμορφα ενυδρεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 3 Απριλίου 2014 Author #169 Share 3 Απριλίου 2014 (edited) Sorry άλλα θα εξακολουθήσω να βάζω εδώ τις απορίες μου Να κάνω μια ερώτηση αν βάλω ένα zebra snails από ότι έχω διαβάσει θα τρώει την άλγη ( βασικά στο τζάμι με ενδιαφέρει )και λογικά αφού θα είναι μόνο του δεν θα γενναει και αβγά. Τα λέω σωστά η όχι ? Αυτό το ρωταω εγκυκλοπαιδικά , μιας και πρώτα θα βάλω τα led και μετά θα δω αν έχω ακόμα πρόβλημα Έγινε επεξεργασία 3 Απριλίου 2014 - dankannn Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 14 Απριλίου 2014 Author #170 Share 14 Απριλίου 2014 Την καλημέρα μου Εχτες με αξίωσε ο θεός και βρήκα χρόνο για να φτιάξω τις λεντοταινειες. Οι λεντοταινειες είναι η 5050 waterproof μια worm white και μια white σκέτη. Η worm white μπήκε πίσω και μπροστά η white. Οι λεντοταινεις τοποθετηθήκαν σε αλουμινένιες ράγες με τάπες δεξιά αριστερά και διάφανο τζαμακι από πάνω αν και δεν φαίνετε στην φωτογραφία. Φυσικά ο σκοπός μου ήταν να μην πειραχτεί το εργοστασιακό καπάκι φωτισμού μιας και είναι σε εγγύηση. Φωτογραφία για το πώς δείχνει το ενυδρείο αν προλάβω σήμερα. Το επόμενο βήμα είναι να φτιάξω το πίσω flap με ανεμηστηρακια. Έχω βρει το διάφανο Plexiglas που θα αντικαταστήσει το flap και άπλα πρέπει να πάω να το αγοράσω μαζί με τα φανακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 14 Απριλίου 2014 #171 Share 14 Απριλίου 2014 Ωραίο φαίνεται ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 14 Απριλίου 2014 #172 Share 14 Απριλίου 2014 Μια χαρά! Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 14 Απριλίου 2014 #173 Share 14 Απριλίου 2014 (edited) Πλεξι από πουθε βρήκες? Κόστος? Θα σέ παρακολουθώ βήμα βήμα Έγινε επεξεργασία 14 Απριλίου 2014 - samilias21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Απριλίου 2014 #174 Share 14 Απριλίου 2014 (edited) Την καλημέρα μου Εχτες με αξίωσε ο θεός και βρήκα χρόνο για να φτιάξω τις λεντοταινειες. Οι λεντοταινειες είναι η 5050 waterproof μια worm white και μια white σκέτη. Η worm white μπήκε πίσω και μπροστά η white. Οι λεντοταινεις τοποθετηθήκαν σε αλουμινένιες ράγες με τάπες δεξιά αριστερά και διάφανο τζαμακι από πάνω αν και δεν φαίνετε στην φωτογραφία. Φυσικά ο σκοπός μου ήταν να μην πειραχτεί το εργοστασιακό καπάκι φωτισμού μιας και είναι σε εγγύηση. Φωτογραφία για το πώς δείχνει το ενυδρείο αν προλάβω σήμερα. Το επόμενο βήμα είναι να φτιάξω το πίσω flap με ανεμηστηρακια. Έχω βρει το διάφανο Plexiglas που θα αντικαταστήσει το flap και άπλα πρέπει να πάω να το αγοράσω μαζί με τα φανακια. Το πλέξι θα σου σκευρωσει απο τη θερμότητα που θα παράγουν οι λάμπες και σύντομα θα σου κάνει κοιλιά. Επίσης θα σου θολώσει με τον καιρό και θα φαίνονται γρατσουνιές τις οποίες εύκολα αποκτά το υλικό. Για την ίδια δουλειά που το θελεις, είχα επιλέξει πολυκαρμπονικό και έγινε σούπερ. Μπορείς να το βρεις εύκολα, σε πολλά χρώματα και ειναι και οικονομικό και πιο εύκολο στο χειρισμό (κοψίματα κτλ). Έγινε επεξεργασία 14 Απριλίου 2014 - Safarpn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 14 Απριλίου 2014 Author #175 Share 14 Απριλίου 2014 (edited) Πλεξι από πουθε βρήκες? Κόστος? Θα σέ παρακολουθώ βήμα βήμα Ηλια 8 € για το πισω flap απο το rio 180 Απο εδω αγορασα και το eggcrate http://www.spakouris.gr Έγινε επεξεργασία 14 Απριλίου 2014 - dankannn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος