Aiolos 26 Ιουνίου 2014 Author #1251 Share 26 Ιουνίου 2014 σε αυτά τα λίτρα καλά θα είναι, αλλά δεν θα είναι μόνο αυτό από ψάρια ε? θα έχεις και άλλα ανάλογου μεγέθους.... οπότε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Ιουνίου 2014 Author #1252 Share 26 Ιουνίου 2014 ...συν αυτά που λέει ο Θανάσης, οπότε θέλεις και ένα γερό σύστημα για να τα βγάζει πέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 26 Ιουνίου 2014 #1253 Share 26 Ιουνίου 2014 Μαλιστα.... Ευχαριστω για τις πληροφοριες!! Θα τις εχω υποψιν μου για το μελλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιουλίου 2014 Author #1254 Share 2 Ιουλίου 2014 Όπως θα έχετε παρατηρήσει υπάρχει μια στασιμότητα στο θέμα αυτό, (όσον αφορά την πορεία του ενυδρείου εννοώ).Απλά βρίσκεται σε ένα στάδιο στοκαρίσματος και ανάπτυξης των οργανισμών, συν ένα μικρό προβληματάκι με ένα χνούδι άλγης που υπάρχει πάνω στους βράχους. Γενικά υπάρχει καλή ανάπτυξη σε όλους τους οργανισμούς και προχωράει καλά... απλά δεν είναι σε φάση για "πορτραίτα" ακόμη !!! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 2 Ιουλίου 2014 #1255 Share 2 Ιουλίου 2014 Για την αλγη υπαρχουν 1-2 προϊόντα που μπορει να σου λύσουν τα χερια και να ξεμπερδέψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιουλίου 2014 Author #1256 Share 2 Ιουλίου 2014 Βασικά έχω αλγοφάγους οργανισμούς με πρώτο και καλύτερο τον λαγό που διπλασιαστηκε σε μέγεθος μέσα σ ένα μήνα. Να σου πω την αλήθεια Θανάση, επέλεξα την φυσική καταπολέμηση και να κάνει τον κύκλο της, από το να χρησιμοποιήσω χημικά... Βέβαια δεν τα απορρίπτω και αν δω σκούρα τα πράγματα μάλλον θα στραφώ προς αυτά. Για πες ποια προτείνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 2 Ιουλίου 2014 #1257 Share 2 Ιουλίου 2014 Το πολυ καλο coraltin αλλα και το Api Algaefix marine.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιουλίου 2014 Author #1258 Share 2 Ιουλίου 2014 To Koraltin δεν το ξέρω, ποιας εταιρίας είναι?... κάποιο λινκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 2 Ιουλίου 2014 #1259 Share 2 Ιουλίου 2014 coraltin της biobird...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 3 Ιουλίου 2014 #1260 Share 3 Ιουλίου 2014 Θαναση αυτα φαρμακα, ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 3 Ιουλίου 2014 #1261 Share 3 Ιουλίου 2014 Ναι Πετρο φάρμακα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 3 Ιουλίου 2014 #1262 Share 3 Ιουλίου 2014 Μια φωτο θα ηταν πολυ καλη φαση να μας δροσίσει μιας που εχουμε και καυσονα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Ιουλίου 2014 #1263 Share 3 Ιουλίου 2014 Ναι ρε Βαγγελη.. βαλε καμια φωτο να δουμε τι θα δουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιουλίου 2014 Author #1264 Share 3 Ιουλίου 2014 (edited) Μια φωτογραφία δεν μπορεί να σε δροσίσει... αλλά έχω κάτι καλύτερο και όντως πιο δροσερό !!! Το ενυδρείο από μέσα !!! Έστω στη φάση που βρίσκεται. Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου 2014 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουλίου 2014 #1265 Share 3 Ιουλίου 2014 Μπραβο για το βιντεο Βαγγελη ,το μονο που θα σου ελεγα και εγω γιατι το εχω δοκιμασει algae fix για να ησυχασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιουλίου 2014 Author #1266 Share 3 Ιουλίου 2014 ναι μου το πρότεινε και ο Θανάσης.... μόλις το βρω εδώ στη Θεσσαλονίκη θα το πάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 3 Ιουλίου 2014 #1267 Share 3 Ιουλίου 2014 ναι μου το πρότεινε και ο Θανάσης.... μόλις το βρω εδώ στη Θεσσαλονίκη θα το πάρω καταρχην οχι απλα δεν μας δρόσισες αλλα μα αναψες και φωτιες με το βιντεακι σου!!! τι καμερουλα εχουμε?? επισις εχεις θεματακι με διαφορες αλγες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 3 Ιουλίου 2014 #1268 Share 3 Ιουλίου 2014 Μια φωτογραφία δεν μπορεί να σε δροσίσει... αλλά έχω κάτι καλύτερο και όντως πιο δροσερό !!! Το ενυδρείο από μέσα !!! Έστω στη φάση που βρίσκεται. :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιουλίου 2014 Author #1269 Share 3 Ιουλίου 2014 καταρχην οχι απλα δεν μας δρόσισες αλλα μα αναψες και φωτιες με το βιντεακι σου!!! τι καμερουλα εχουμε?? επισις εχεις θεματακι με διαφορες αλγες??? Η κάμερα είναι της Sony HDR-AS100V Και όσο για τις άλγες, ναι υπάρχουν... δεν αγχώνομαι όμως γιατί εκτός ότι το ενυδρείο είναι ακόμη στην αρχή του (σχετικά) και στήθηκε με νεκρό βράχο, οπότε θα περάσει όλες τις "παιδικές ασθένειες", είναι ότι ταΐζω και πολύ. Πρόγραμμα ανάπτυξης για τα κοράλλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουλίου 2014 #1270 Share 3 Ιουλίου 2014 Η κάμερα είναι της Sony HDR-AS100V Και όσο για τις άλγες, ναι υπάρχουν... δεν αγχώνομαι όμως γιατί εκτός ότι το ενυδρείο είναι ακόμη στην αρχή του (σχετικά) και στήθηκε με νεκρό βράχο, οπότε θα περάσει όλες τις "παιδικές ασθένειες", είναι ότι ταΐζω και πολύ. Πρόγραμμα ανάπτυξης για τα κοράλλια. τα φουσκωνεις δηλαδη,ποιο προγραμμα ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιουλίου 2014 Author #1271 Share 3 Ιουλίου 2014 έχω κάνει μια αναφορά λίγο παλιότερα στο ίδιο θέμα... να εδώ!!! http://www.aquazone.gr/forums/topic/89952-eaou-aeueio-ayiaaoeo/?p=937822 με έκραξε ο Klaz αλλά έτσι κάνει αυτός ότι και να κάνω χαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουλίου 2014 #1272 Share 3 Ιουλίου 2014 έχω κάνει μια αναφορά λίγο παλιότερα στο ίδιο θέμα... να εδώ!!! http://www.aquazone.gr/forums/topic/89952-eaou-aeueio-ayiaaoeo/?p=937822 με έκραξε ο Klaz αλλά έτσι κάνει αυτός ότι και να κάνω χαχαχαχαχ μου φαινετε οτι ειχε δικιο ο Κlaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 3 Ιουλίου 2014 #1273 Share 3 Ιουλίου 2014 εχεις σκεφτει να μετριασης καποια πραγματα? το ενυδρειο σου μου θυμίζει στο τάισμα του Samian το μεσογειακο που σχεδόν ολα τα κοράλλια ειναι μη φωτοσυνθετικα και ριχνει ζουμια και τροφες με τα βαζακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιουλίου 2014 Author #1274 Share 3 Ιουλίου 2014 Προς το παρών έχει φουλ τάισμα... θα αρχίσει να μετριάζεται όταν αρχίσουν να τελειώνουν κάποιες από τις τροφές που υπήρχαν, και θα συνεχίσω με πιο χαλαρό πρόγραμμα.Σε κανά δίμηνο δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 4 Ιουλίου 2014 #1275 Share 4 Ιουλίου 2014 πολυ ωραιο το βιντεο βαγγελη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος