klaz 1 Μαίου 2014 #1101 Share 1 Μαίου 2014 εκτος τις πρωτες 3 στηλες........ 1 πραγμα θα σου πω. μακαρι να ημουν εταιρεια να μου τα εχωνες χοντρα.περιττα ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Μαίου 2014 Author #1102 Share 1 Μαίου 2014 φαρμακόγλωσσα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Μαίου 2014 #1103 Share 1 Μαίου 2014 εγω φταιω που μπαινω 5 λεπτα μεσα και πεφτω πανω σου?χεχε τι τα θελεις βρε ολα αυτα τα μαντζουνια και τα ζουμια που υποσχονται μητροπολιτες ? καλο αλατι δουλευεις,αλλαγες στην ωρα τους,αντε καμμια βιταμινη που και που και κανα αμινοξεο.... τι ειναι ολα τα μπουκαλακια ωρε aquarium victim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 1 Μαίου 2014 #1104 Share 1 Μαίου 2014 Όντως και εγώ τα έχασα με τόσα ματζούνια...χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Μαίου 2014 #1105 Share 1 Μαίου 2014 εγω φταιω που μπαινω 5 λεπτα μεσα και πεφτω πανω σου?χεχε τι τα θελεις βρε ολα αυτα τα μαντζουνια και τα ζουμια που υποσχονται μητροπολιτες ? καλο αλατι δουλευεις,αλλαγες στην ωρα τους,αντε καμμια βιταμινη που και που και κανα αμινοξεο.... τι ειναι ολα τα μπουκαλακια ωρε aquarium victim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Μαίου 2014 Author #1106 Share 1 Μαίου 2014 Στις κάτω σειρές επαναλαμβάνονται τα ίδια !!! όχι ότι είναι λίγα συνολικά, αλλά δεν είναι τόσα πολλά όσα φαίνονται. Αλώστε πείραμα είναι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Μαίου 2014 Author #1107 Share 1 Μαίου 2014 καλά αυτό το aquarium victim έγραψε όντως !!!! ...και δεν έπεσε καθόλου έξω !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Μαίου 2014 #1108 Share 1 Μαίου 2014 Βαγγελη ρωτησα στο φαρμακειο μου για το erythrocin και μου ειπαν πως ειχε σταματησει οντως για καποιο διαστημα,ομως τωρα κυκλοφορει ξανα.Αν δεν το βρισκεις μου ειπαν,το παραγγελνεις και σου φερνουν.Οποτε αν δε βρισκεις και χρειαστεις καποια στιγμη,μου λες και σου στελνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Μαίου 2014 #1109 Share 1 Μαίου 2014 1 κοντεινερ εχει παρει ρε στρατο.και αλλα θελει...? φαρμακευτικη αποθηκη ανοιξες ξεκουτιασμενε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Μαίου 2014 #1110 Share 2 Μαίου 2014 χαχαχα Βαγγελη παντως πρεπει να εχεις ειδικη τιμη αγορας με τοση ποσοτητα aquarium victim :bigemo_harabe_net-163: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Μαίου 2014 Author #1111 Share 2 Μαίου 2014 1 κοντεινερ εχει παρει ρε στρατο.και αλλα θελει...? φαρμακευτικη αποθηκη ανοιξες ξεκουτιασμενε? Καλά καλά.... άμα το χρειαστείς μη μου ζητήσεις, 10πλάσια τιμή θα στο δώσω. 18 φαρμακεία έψαξα για να το βρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Μαίου 2014 Author #1112 Share 2 Μαίου 2014 Βαγγελη ρωτησα στο φαρμακειο μου για το erythrocin και μου ειπαν πως ειχε σταματησει οντως για καποιο διαστημα,ομως τωρα κυκλοφορει ξανα.Αν δεν το βρισκεις μου ειπαν,το παραγγελνεις και σου φερνουν.Οποτε αν δε βρισκεις και χρειαστεις καποια στιγμη,μου λες και σου στελνω Ναι Στράτο, το φάρμακο έχει καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό, γιατί ως αντιβιοτικό που ήταν ο ανθρώπινος οργανισμός το αφομοίωνε γρήγορα χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα και αντικαταστάθηκε με άλλα πιο ισχυρά σκευάσματα. Παρόλα αυτά κάποιες εταιρίες το παράγουν ακόμη, αλλά δεν έχει ζήτηση και γιαυτό το λόγο δεν υπάρχει. Αν το παραγγείλεις όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στο φέρουν, αρκεί ο φαρμακοποιός να έχει τη διάθεση να μάθει ποια εταιρία το αντιπροσωπεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Μαίου 2014 Author #1113 Share 2 Μαίου 2014 Το κυάνο υποχωρεί σιγά σιγά με όλες αυτές τις αλχημείες που έκανα, αλλά η υποχώρηση είναι πολύ αργή..... με κούρασε από αισθητικής πλευράς, δεν χωνεύεται με τίποτα !!! Έτσι πριν δώσω την τελική μάχη με ChemiClean (το σίγουρο και δοκιμασμένο), είπα να δοκιμάσω το Erythrocin (ω ναι το βρήκα τελικά). Ακολούθησα την ίδια διαδικασία όπως θα έκανα και με το ChemiClean. H δοσολογία είναι 2 χαπάκια των 500mg, διαλυμένα σε νερό του ενυδρείου αφού πρώτα "αλέστικαν" και έγιναν σκόνη. Η δοσολογία αυτή είναι για 400 λίτρα νερού. Στο ενυδρείο τοποθετήθηκε ισχυρός αερισμός με μια αντλία Hydor Aero. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα, και λογικά από αύριο θα πρέπει να φανούν τα αποτελέσματα..... αν όχι, ε τότε την δοκιμασμένη λύση, το ChemiClean. ....και μια ανανέωση για ενημέρωση ως προς την χρήση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Μαίου 2014 #1114 Share 2 Μαίου 2014 Silver alert Αναζητηται μεσηληξ.την ημερα εξαφανισης φορουσε λαμε κοκκινο κοκκινο κολαν,αθλητικα παπουτσια και κατι που εμοιαζε με ξεδοντιασμενη σμερνα στον ωμο.τελευταια φορα εθεαθει σε φαρμακοτσαρκα στο κεντρο της θεσσαλονικης.πασχει απο βαρια ανοια ακουαριςτικης φιλοσοφιας και κινδυνευει η ζωη του αλλα και η ψυχικη ηρεμια των φιλων του.οποιος δωσει την οποιαδηποτε πληροφορια,δωρο οικογενειακη φωτογραφια με αφιερωση απο τον κυριο χαμπιμπ(salifert),κΑθως και ενα ats ολυμπιακων διαστασεων για χρηση στην πισινα σας. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Μαίου 2014 #1115 Share 2 Μαίου 2014 Silver alert Αναζητηται μεσηληξ.την ημερα εξαφανισης φορουσε λαμε κοκκινο κοκκινο κολαν,αθλητικα παπουτσια και κατι που εμοιαζε με ξεδοντιασμενη σμερνα στον ωμο.τελευταια φορα εθεαθει σε φαρμακοτσαρκα στο κεντρο της θεσσαλονικης.πασχει απο βαρια ανοια ακουαριςτικης φιλοσοφιας και κινδυνευει η ζωη του αλλα και η ψυχικη ηρεμια των φιλων του.οποιος δωσει την οποιαδηποτε πληροφορια,δωρο οικογενειακη φωτογραφια με αφιερωση απο τον κυριο χαμπιμπ(salifert),κΑθως και ενα ats ολυμπιακων διαστασεων για χρηση στην πισινα σας. Mobile klaz speaking... Εισαι φοβερος χαχαχαχαχα καλημερα Κωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Μαίου 2014 #1116 Share 2 Μαίου 2014 Καλημερα γκαρνταση.δυστυχως δεν το εχω με το photoshop,να το κανω ολοκληρωμενα γιαυτο και δυστυχως μενω μονο σε κειμενο.ε μααα τον παλιο ξεκουτη...χεχε Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 2 Μαίου 2014 #1117 Share 2 Μαίου 2014 Νομιζω οτι ερυθροκυμινι βγαζει καη η API για το κυανο..... Και εγω το την εψαχνα δεν την βρηκα πουθενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Μαίου 2014 Author #1118 Share 2 Μαίου 2014 Silver alert Αναζητηται μεσηληξ.την ημερα εξαφανισης φορουσε λαμε κοκκινο κοκκινο κολαν,αθλητικα παπουτσια και κατι που εμοιαζε με ξεδοντιασμενη σμερνα στον ωμο.τελευταια φορα εθεαθει σε φαρμακοτσαρκα στο κεντρο της θεσσαλονικης.πασχει απο βαρια ανοια ακουαριςτικης φιλοσοφιας και κινδυνευει η ζωη του αλλα και η ψυχικη ηρεμια των φιλων του.οποιος δωσει την οποιαδηποτε πληροφορια,δωρο οικογενειακη φωτογραφια με αφιερωση απο τον κυριο χαμπιμπ(salifert),κΑθως και ενα ats ολυμπιακων διαστασεων για χρηση στην πισινα σας. Mobile klaz speaking... Θα σου κάνω βουντού χαχαχαχαχααχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Μαίου 2014 Author #1119 Share 2 Μαίου 2014 Κοπίποδα... παντού !!! Γνώριζα ότι πολλαπλασιαζονται και τρυπώνουν παντού, αλλά το ότι θα τρύπωναν και στην αντλία του ριάκτορα του ενεργό άνθρακα και θα ζούσαν μέσα εκεί, ούτε που το περίμενα !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Μαίου 2014 Author #1120 Share 5 Μαίου 2014 Να και δυο νυχτερινές με φεγγαρόφωτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Μαίου 2014 #1121 Share 5 Μαίου 2014 Η βλαστομουσα και η σκολυμια τα σπανε μπραβο Βαγγελη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαίου 2014 #1122 Share 5 Μαίου 2014 τουμπαναααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Μαίου 2014 #1123 Share 5 Μαίου 2014 πολυ ομορφα να τα χαιρεσαι!!! απο χρωμα τα σπανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Μαίου 2014 Author #1124 Share 5 Μαίου 2014 φιλοξενούμενα είναι του bababriliou λόγω απουσίας του τα έχω εγώ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 6 Μαίου 2014 #1125 Share 6 Μαίου 2014 Δεν ειναι scolymia νομίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος