niknik 8 Απριλίου 2014 #876 Share 8 Απριλίου 2014 Tibicen Angelfish (Centropyge tibicin) Τι γνωρίζουμε γιαυτό? το έχει / είχε κανείς? Βαγγελη εγω που το ειχα ενα φεγγαρι δεν ειχα θεμα με το flame κοντραριζοταν λιγο,αληθεια που το βρηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Απριλίου 2014 Author #877 Share 8 Απριλίου 2014 Διέλυσε ένας φίλος το ενυδρείο του λόγω μετακόμισης και το "σκότωσε" κυριολεκτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 8 Απριλίου 2014 #878 Share 8 Απριλίου 2014 Για πες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2014 #879 Share 8 Απριλίου 2014 Βαγγελη εγω που το ειχα ενα φεγγαρι δεν ειχα θεμα με το flame κοντραριζοταν λιγο,αληθεια που το βρηκες? To ψαρεψε στον Θερμαικο ρε χαχαχαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Απριλίου 2014 Author #880 Share 8 Απριλίου 2014 Αν φτάσουμε σε σημείο να ψαρεύουμε τέτοια στον Θερμαϊκό την κάτσαμε !!! Θα πηγαίνω μέχρι την Μηχανιώνα και θα κάνω ηλιοθεραπεία κάτω από φοινικόδεντρα χαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2014 #881 Share 8 Απριλίου 2014 Εχεις δικιο,αυτα ειναι περα απο τον Ατλαντικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Απριλίου 2014 Author #882 Share 8 Απριλίου 2014 Τελικά το να υπάρχει ένας χώρος στο sump για κάθε είδους αναπαραγωγή είναι ευχή. Μέσα σ ένα μήνα περίπου (από τότε που έβαλα μια ποσότητα), γέμισε ο τόπος κοπίποδα, και μάλιστα μπαμπάτσικα !!! Ω ρε χαρά ο μανδαρίνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Απριλίου 2014 #883 Share 8 Απριλίου 2014 Θα πηγαίνω μέχρι την Μηχανιώνα και θα κάνω ηλιοθεραπεία κάτω από φοινικόδεντρα χαχαχαχ μεχρι να πας κακομοιρη με το λεωφορειο εκει,ζητω που καηκαμε........ 100 χρονων,και ενα μεταφορικο μεσο ακομα δεν εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Απριλίου 2014 #884 Share 8 Απριλίου 2014 Εχει ρηφ ρε, αυτο τα λεει ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Απριλίου 2014 Author #885 Share 9 Απριλίου 2014 .... και επί του φλέγοντος θέματος με το κυάνο. Σήμερα το πρωί η εικόνα του ενυδρείου ήταν αυτή χωρίς ακόμη να σιφωνάρω τα υπολείμματα από τον αραγωνίτη..... λίγα μεν αλλά υπάρχουν. Νομίζω ότι υπήρξε επιτυχία κατά 90%... ε καλό ποσοστό νομίζω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Απριλίου 2014 Author #886 Share 9 Απριλίου 2014 "Δυο πόρτες έχει η ζωή" ....από την μια μπαίνουν, από την άλλη βγαίνουν !!! Το εντυπωσιακό με το Holothuria Hilla είναι ότι από εκεί που βγαίνουν αφήνουν έντονα τα σημάδια αυτής της δραστηριότητας !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2014 #887 Share 9 Απριλίου 2014 .... και επί του φλέγοντος θέματος με το κυάνο. Σήμερα το πρωί η εικόνα του ενυδρείου ήταν αυτή χωρίς ακόμη να σιφωνάρω τα υπολείμματα από τον αραγωνίτη..... λίγα μεν αλλά υπάρχουν. Νομίζω ότι υπήρξε επιτυχία κατά 90%... ε καλό ποσοστό νομίζω !!! Νομιζω δουλεψε καλα..... Στάλθηκε από το GT-I8160 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 9 Απριλίου 2014 #888 Share 9 Απριλίου 2014 Μια χαρά καθάρισε,με μια καλή αλλαγή και είσαι έτοιμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Απριλίου 2014 Author #889 Share 9 Απριλίου 2014 έκανα αλλαγή σήμερα το πρωί.... σε 2-3 μέρες θα δω πως θα πάει, και ή θα κάνω ακόμη ένα κύκλο θεραπείας με ταυτόχρονο σιφωνάρισμα, ή μόνο σιφωνάρισμα τα υπολείμματα.... θα δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Απριλίου 2014 Author #890 Share 9 Απριλίου 2014 Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ήταν σε λειτουργία επιπλέον αερισμός..... Όλο εκείνο το "κουρνιαχτό" από τις φυσαλίδες συσσωρεύτηκε κάτω από τον βράχο και εγκλωβίστηκε εκεί..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2014 #891 Share 9 Απριλίου 2014 Πιασε μια καρφιτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Απριλίου 2014 Author #892 Share 9 Απριλίου 2014 Τσι τσι τσι.... ανωμαλίες !!!! ....αλλά τελικά τα φαινόμενα απατούν. Η γαρίδα 2-3 μέρες δεν ήταν και στα καλύτερά της και τα νασάριους κατάλαβαν την μυρωδιά του επερχόμενου θανάτου της. Λίγο πριν πεθάνει ανέλαβαν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα.... την έφαγαν !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2014 #893 Share 9 Απριλίου 2014 Μια καμελ λιγοτερη.Ποσο καιρο την ειχες Βαγγελη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Απριλίου 2014 Author #894 Share 9 Απριλίου 2014 Πουλούσε ένας φίλος τα ζωντανά του λόγω διάλυσης του ενυδρείου και του τα μάζεψα όλα.... μέσα σ αυτά ήταν και η γαρίδα. Απ όσο ξέρω πρέπει να την είχε καιρό γιατί ήταν μπαμπάτσικια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Απριλίου 2014 #895 Share 9 Απριλίου 2014 Οντως δουλεψε πολυ καλα Κριμα για την γαριδα Με τον αερα που εχει εγκλοβηστει πως θα τον βγαλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Απριλίου 2014 Author #896 Share 9 Απριλίου 2014 Με πίεση νερού....είτε με κάποιον κυκλοφορητή, είτε με μια μεγάλη σύριγγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Απριλίου 2014 #897 Share 10 Απριλίου 2014 Εμενα οποτε εγκλοβηζοταν αερα κατω απ τον βραχο απ το σκιμμερ(πεταγε φυσαλιδες πισω) δεν εκανα τιποτα, μετα απο δυο-τρεις μερες διαλυοταν στο νερο και εφευγε, το λεω μηπως ειναι σε κανα περιεργο μερος.... Πολυ καλα παει Αιολε!! Τι ψαρακια πηρες απ τον φιλο σου;; Ποτε συνεχειζης τις προσθηκες;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Απριλίου 2014 Author #898 Share 10 Απριλίου 2014 Από ψαράκια κάποια βολτάρουν κιόλας στο ενυδρείο παρέα μ αυτά που είχα, κάποια θα γίνουν ανταλλαγές και κάποια θα δοθούν σε έναν φίλο γιατί τα είχα ήδη. Από άλλες προσθήκες, ως επί το πλείστον μικρόψαρα, και μόλις συμπληρωθεί το παζλ που θέλω να κάνω, (σε συνδυασμό με αυτά που ήδη υπήρχαν), θα κάνω πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση. Έχουμε και λέμε.... Τα παρακάτω τα κράτησα Blonde Naso Tang (Naso elegans) Kaudern's Cardinal - Tank-Bred (Pterapogon kauderni) Αρσενικό, το οποίο τρώει τα πάντα!!! από κατεψυγμένη μέχρι νυφάδες.Θα αγοράσω και ένα θηλυκό για να τα ζευγαρώσω . Το είχα κάνει και στο παρελθόν με επιτυχία.http://www.aquazone.gr/forums/topic/46318-aaeecieeu-banggai-cardinal-pterapogon-kauderni/?hl=%2Bpterapogon+%2Bkauderni Blue/Green Reef Chromis (Chromis viridis) ...και αυτή τη ποικιλία από 4-5 μανιτάρια δύο αχινούς, δυο γαρίδες και ερημίτες, (μεσογειακά όλα), που τοποθετήθηκαν στο πρώτο διαμέρισμα του sump.Έπεσαν με τα μούτρα στον καθαρισμό του από τα υπολείμματα τροφής λόγω της υπερχείλισης. ....η γαρίδα camel, μας άφησε χρόνους. Με τα παρακάτω θα γίνουν ανταλλαγές Tibicen Angelfish (Centropyge tibicin) Spotted Cardinalfish (Sphaeramia nematoptera) Αυτά είναι 4 Τα παρακάτω θα δοθούν σε φίλο γιατί τα έχω ήδη Orchid Dottyback (Pseudochromis fridmani) Firefish (Nemateleotris magnifica) Sinularia Dura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Απριλίου 2014 Author #899 Share 10 Απριλίου 2014 Νομιζω δουλεψε καλα..... Στάλθηκε από το GT-I8160 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να είστε καλά Στράτο και Μάνο για την πληροφορία και τον τρόπο χρήσης του erythrocin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Απριλίου 2014 Author #900 Share 10 Απριλίου 2014 μια μικρή γωνιά του ενυδρείου μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος