Giovanni 11 Φεβρουαρίου 2014 #551 Share 11 Φεβρουαρίου 2014 από πού μπορεί να είναι? το αφαίρεσα και δεν ξαναεμφανίστηκε Απο το αλάτι... το ιδιο επαθα κ εγω. Το αφαιρεσα και δεν ξαναβγηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 11 Φεβρουαρίου 2014 #552 Share 11 Φεβρουαρίου 2014 Το ίδιο έπαθα κι εγώ αυτή την Κυριακή! Θολο και στην αντλία άφησε μια άσπρη γλίτσα σαν κρουστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Φεβρουαρίου 2014 Author #553 Share 11 Φεβρουαρίου 2014 Θα κουφαθώ τώρα !!!! τι στο καλό κόλα έχει μέσα? Τα παιδιά από την Αθήνα παρατήρησαν κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemeas 11 Φεβρουαρίου 2014 #554 Share 11 Φεβρουαρίου 2014 Aiolos μολις παρελαβα 3 sheets plastic canvas for ATS διαστασεων 27 x 34 cm. Το ενα ειναι δικο σου για αν και οποτε θελησεις να κανεις ενα algae scrubber για το ενυδρειο σου. Θα το εχεις στα χερια σου στην κοπη της πιτας. Το μονο που χρειαζεται ειναι να την ξυσεις. Στην δικια μου το εκανα με το χερι και μου πηρε μια ωρα. Εσυ με το ντρεμελ θα την κανεις σε 2 λεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Φεβρουαρίου 2014 Author #555 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Διατομική άλγη να φάνε και οι κότες !!!!.... μέσα σε 10 μέρες, από το 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Φεβρουαρίου 2014 #556 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Να μεγάλωναν έτσι και τα κοράλλια! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Φεβρουαρίου 2014 Author #557 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Επιπλέον εξαερισμός για υγρασία Όταν οι μπαλκονόπορτες είναι κλειστές, τελικά κρίθηκε απαραίτητος επιπλέον εξαερισμός χώρου για την υγρασία στο μικρό δωμάτιο που βρίσκεται το sump. Θα δουλεύει με χρονοδιακόπτη τις βραδυνές ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Φεβρουαρίου 2014 #558 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Θα κουφαθώ τώρα !!!! τι στο καλό κόλα έχει μέσα? Τα παιδιά από την Αθήνα παρατήρησαν κάτι τέτοιο? εαν λες για το αλατι ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Φεβρουαρίου 2014 Author #559 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Και που αποδίδεται αυτή η "μύξα" ?..... δεν το έχω συναντήσει σε κανένα άλλο αλάτι. Από την άλλη δεν θα μπορούσαμε να πούμε για "προβληματική" παρτίδα αφού πρόκειται για δυο διαφορετικές !!! ....τι θα μπορούσε να είναι άραγε?.... σε φόρουμ του εξωτερικού έχει αναφερθεί τίποτα παρόμοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 12 Φεβρουαρίου 2014 #560 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Εχει τπτ οδηγιες επανω η συσκευασια που να αναφερη κατι τετοιο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Φεβρουαρίου 2014 #561 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Δεν ειναι μιξα ακριβως ειναι σαν ξεπλιμενος ασβεστης.την ωρα που διαλυετε 24 ωρες υστερα αφηνει αυτο. Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2014 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Φεβρουαρίου 2014 Author #562 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Rimless.... κυματισμός στον πόντο !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Φεβρουαρίου 2014 #563 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Kαι μονο που το βλεπω φοβαμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Φεβρουαρίου 2014 Author #564 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 εκεί όμως είναι η μαγεία των rimless 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemeas 13 Φεβρουαρίου 2014 #565 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Αιολος το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Φεβρουαρίου 2014 #566 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Στα ορια λεμεεεεεεεεεε!!! Γρηγορα επιασες αλγες βαγγελη Ποτε σκεφτεσαι να βαλεις τους πρωτους οργανισμους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Φεβρουαρίου 2014 Author #567 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Ναι γενικά έγιναν όλα γρήγορα... τα βακτήρια τελικά έκαναν καλή δουλειά (Stability της Seachem) και ακολούθησα τις οδηγίες της εταιρίας. Πιστεύω σε καμιά βδομάδα να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος Αμμωνία μηδένισε, το ΝΟ2 έχει πτωτικές τάσεις και το ΝΟ3 αυξητικές.... όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Φεβρουαρίου 2014 #568 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Αιολε ειναι καλα αυτα;; Σκευτομαι να τα αρχισω και εγω στα ενυδρεια μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 15 Φεβρουαρίου 2014 #569 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Έχω ακούσει καλα λογια . εγώ αυτά έβαλα στη μετακομιση και όλα πήγαν καλα. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 15 Φεβρουαρίου 2014 Author #570 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά υπάρχουν στην αγορά πολλά καλά βακτήρια διαφόρων εταιριών που το καθένα κάνει μια χαρά τη δουλειά του με το τρόπο και χρόνο που προτείνει η κάθε εταιρία. Με το συγκεκριμένο ο κύκλος κοντέυει να τελειώσει.... όπως είπα η αμμωνία μηδένισε, τα ΝΟ2 και αυτά σχεδόν αφού είχαν την έξαρση τους, και τώρα είναι στο στάδιο των νιτρικών. Δηλαδή από βδομάδα κάνω μια γενναία αλλαγή νερού και θα μπουν δειλά δειλά οι πρώτοι οργανισμοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Φεβρουαρίου 2014 #571 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Πάρτι για το συνεργείο καθαρισμού!!!Κοίτα διάτομααααααα!!!!! Βαγγέλη αυτή η φωτογραφία δεν ''βγάζει'' καθόλου αυτό το disco effect! Φτου φτου περιμένω με ανυπομονησία να αρχίσει να παίρνει χρώμα το κτηνάκι σου!!!! Δεν σου κρύβω ότι το tank σου θα αποτελέσει οδηγό για τα μελλοντικά μου σχέδια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Φεβρουαρίου 2014 Author #572 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Ετοιμάζομαι μέσα στην εβδομάδα για μια μεγάλη αλλαγή νερού της τάξεως 40-50% μιας και ο κύκλος του αζώτου κοντεύει να ολοκληρωθεί. Τοποθετήθηκε και chaero στο refugiun και σε μερικές μέρες (εφόσον οι μετρήσεις είναι καλές), θα αρχίσουν σιγά σιγά να μπαίνουν και ζωντανά. Ευχαριστώ τον Grigoro για την chaeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 17 Φεβρουαρίου 2014 #573 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρά έκατσε, να 'σαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Φεβρουαρίου 2014 Author #574 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Στημένος στο pc είσαι εσύ βρε !!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 17 Φεβρουαρίου 2014 #575 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα έχω άδεια και σερφάρωω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος