giorgosmarios 3 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Για δεύτερη φορά ( η πρώτη ήταν πριν επτά μήνες περίπου ) έχει ξεκινήσει ένα ζευγάρι να το πω, η θηλυκή να αρχίσει να γεννά. Ο αρσενικός την σπρώχνει να μην γεννήσει και όταν αυτή αφήνει αβγά κάποια στιγμή, αυτός πηγαίνει από πίσω και τα τρώει. Είναι η δεύτερη προσπάθεια αυτή που κάνει σε διάστημα πέντε ημερών. Ο αρσενικός είναι και ο αρχηγός. Τι κάνουμε σε αυτό ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Δημητρη εισαι σιγουρος πως ειναι ζευγος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 3 Νοεμβρίου 2013 Author #3 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Την έχει πάρει από τον άλλο αρσενικό πριν από επτά μήνες περίπου και είχε δυο θηλυκές ο τύπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 3 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν δεις ουρίτσες δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για ζευγάρι Δημήτρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 3 Νοεμβρίου 2013 Author #5 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Το ξέρω αυτό δυστυχώς Κωστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Μπορει να μην ειναι ζευγος και να μην θελει να την αφησει να γεννησει για λογους ηρεμιας του ενυδρειου! Εμενα μου το κανει αυτο ο μεγαλο; δισκος μου στα σκαλαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 4 Νοεμβρίου 2013 Author #7 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Τελικά μου φαίνεται, ότι με τους δίσκους δεν ξέρεις ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Νοεμβρίου 2013 #8 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Αφου τα παμε ρε συ Δημητρη, κομπλεξαρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος