paul.asty 3 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 3 Νοεμβρίου 2013 (edited) Γεια σας εχω κλεισει ενα ενυδρειο απο ενα μελος αλλα επιδη εγω εχω σχολειο και φροντηστηριο και το αλλο μελος δουλευει και δεν προλαβαινει ουτε εγω ουτε εκεινος Θα ηθελα οποιος μπορουσε να κανει μια διαδρομη Αγ .Δημητριος - Κορυδαλλος και μπορω να του δωσω μερικα φυτα αν θελησει Ευχαριστω εκ των προταιρων Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2013 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 4 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Για τι ενυδρείο μιλαμε φιλε μου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Νοεμβρίου 2013 Author #3 Share 4 Νοεμβρίου 2013 για ενα red sea max 130d Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Για τι ενυδρείο μιλαμε φιλε μου ? καλημερα Νοτικε μου, αρχοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Νοεμβρίου 2013 Author #5 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Και οι διαστασεις (μXπXυ) 60 X 50 X 60 και αν βγει το καπακι γινεται 60 Χ 50 Χ 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 4 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Χωρίς να μπορώ να ορκιστώ γιατι εχω τον πατερα μου στο νοσοκομειο στείλε με πμ το τηλέφωνο σου και αν βολεψουν τα ωράρια θα σε βοηθήσω εγω . Μεχρι την πεμπτη θα έχεις νέα μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 7 Νοεμβρίου 2013 #7 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Παρακαλώ πολύ το θέμα να κλείσει γιατί ο δημιουργός είναι αναξιόπιστος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Νοεμβρίου 2013 Author #8 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Φυσικα και να κλειδωσει αλλα πρωτα να πω κατι γιατι εγινε μια παρεξηγηση Λοιπον ειχαμε συννενοηθει εγω να εβαζα τα λεφτα σε εναν λογαριασμο τα λεφτα (να πηγαινε η μανα μου γιατι εγω δεν μπορω) και ο argirisp να μου εφερνε το ενυδρειο αλλα επειδη η μανα μου δεν μπορουσε εχθες τα λεφτα θα μπορουσε να τα εβαζε ή σημερα ή αυριο τα αλλα μετα γιατι εχω μαθημα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 7 Νοεμβρίου 2013 #9 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Χωρίς όμως να με ενημερώσεις οτι δεν έγιναν όλα αυτά και να μην τρέχω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Νοεμβρίου 2013 #10 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Συγνώμη που επεμβαινω αλλα ίσως θα ήταν προτιμότερο μια τετοιου είδους αντιπαράθεση (γιατι εκει παει το πράμα) να γίνει μέσω προσωπικών μηνυμάτων ή τηλεφώνου. Μη περιμένετε να πάρουν θεση υπέρ του ενός ή του αλλου τα μελη του φόρουμ. Φιλικά τα λέω παιδιά για να μη σας προλάβει κάποιος mod ενδεχομένως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 7 Νοεμβρίου 2013 #11 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Καλά κάνεις Sararpn και έχεις και απόλυτο δίκιο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Νοεμβρίου 2013 #12 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Τέτοια θέματα δεν αφορούν τα μέλη... συνεννοηθείτε μεταξύ σας ή όποιος άλλος ενδιαφερθεί να εξυπηρετήσει να επικοινωνεί με πμ με τον ενδιαφερόμενο. Αν συνεχιστεί η αντιπαράθεση το θέμα θα κλειδώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 7 Νοεμβρίου 2013 #13 Share 7 Νοεμβρίου 2013 sorry κιολας θα μπορουσε ο ενας να ενημερωσει Η ο αλλος να ρωτησει τι γινεται και εφοσον δεν βρισκοταν καποια λυση τοτε να γινοταν το ''κραξιμο'' .... Δεν ειναι αναγκη να περιμενουμε το ''τσακ'' για να βγουμε να κραξουμε τον αλλον δημοσια ( ασε που δεν ειναι και αναγκαιο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος