satkingr 3 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 3 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα φιλοι μου... Μιας και η λεντοταινια που εχω βαλει στο ενυδρειο μου (θαλασσινο) για moonlight αρχηζει να μαυριζει και να μην εχει την φωτηνοτητα που ειχε ειπα να κατασκευασω ενα φωτιστικο εγω και να κανω οπως θελω... Ετσι λοιπον το φωτιστικο που θα κατασκευασω θα εχει 10 led μπλε και 10 led ultra violet για φωσφοριζουν τα ζωντανα που περιεχουν την ουσια GFP. Τα led θα εχουν διασταση 10 χιλιοστα με ταση τροφοδοσιας τα 3,2 βολτ. τροφοδοτικο θα βαλω ενα απο ενα παλιο λαπτοπ που ειχα και ειναι στα 19βολτ 4αμπερ... το ηλεκτρονικο σχεδιο εχει γινει... ειμαι ακομα σε σκεψει για το που θα τα τοποθετησω... υπαρχουν κανα δυο ιδεες αλλα ειμαι στην επεξεργασια ακομα.... μολις ερθουν τα υλικα θα ξεκινηση η κατασκευη και θα σας την παρουσιασω... υπαρχει μια σκεψει σε περιπτωση που το φως θα ειναι πολυ δυνατο να τοποθετηθη ενα ντιμερακι dc...αλλα βλεπουμε... Συνεχιζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 3 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Αμα πιανουν τα χερια σου τελικα.....κανεις θαυματα. Εμενα οι γνωσεις μου σε τετοια ειναι μηδενικες Προχορα το! Θα βγει πολυ ωραιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassos.maragoudakis 5 Νοεμβρίου 2013 #3 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Αν θελεις τη γνωμη μου, μην βαλεις ενναλαξ τα λεντ στους διεραιτες γιατι αυτα με την χαμιλοτερη εσωτερικη αντισταση θα αναβουν λιγοτερο. Συνδεσε 2+2 συστιχειες ανα χρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 6 Νοεμβρίου 2013 Author #4 Share 6 Νοεμβρίου 2013 τα led απο τι λενε, τα χαρακτιριστικα τους ειναι ιδια... οποτε μαλλον δεν θα εχω προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 14 Νοεμβρίου 2013 Author #5 Share 14 Νοεμβρίου 2013 τα led ηρθαν και ξεκινησε αμεσος η κατασκευη... το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν εχει ερθει ακομα το κοματι που θα τα στειριξω και ετσι τα τοποθετησα σε ενα καναλι 2 χ 2... τα αποτελεσμα ειναι μαγικο... αλλα δεν εχω τον τριποδα για μπορεσω να βγαλω καλες φωτο... σας υποσχομαι καλες φωτο αυριο - μεθαυριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 14 Νοεμβρίου 2013 ...ευχαριστουμε για τις πληροφοριες,τις φωτο και την εμπνευση βασιλη!! Ωραια,καθαρη δουλεια και με πολυ καλο αποτελεσμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 15 Νοεμβρίου 2013 #7 Share 15 Νοεμβρίου 2013 πολύ καλή δουλειά .ευχαριστούμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 18 Νοεμβρίου 2013 #8 Share 18 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά κατασκευή!!! Από θερμοκρασία πως είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 19 Νοεμβρίου 2013 Author #9 Share 19 Νοεμβρίου 2013 μια χαρα... δεν ανεβαζει καθολου θερμοκρασια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 19 Νοεμβρίου 2013 #10 Share 19 Νοεμβρίου 2013 θα μας πεις και το κόστος υλικών για την κατασκευή ??? θα είναι καλό να ξέρουμε πόσο θα μας κοστίσει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 20 Νοεμβρίου 2013 Author #11 Share 20 Νοεμβρίου 2013 20 led blue 3,5$ (χρεισιμοποιησα τα 10) 20 led uv 4,0$ (χρεισιμοποιησα τα 10) 4 αντιστασεις 150Ω 0,04ευρω καναλι 2χ2 2μετρα 4 ευρω. τροφοδοτικο ειχα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 21 Νοεμβρίου 2013 #12 Share 21 Νοεμβρίου 2013 οκ Βασίλη ευχαριστούμε και πάλι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος