siamese fighting fish 6 Νοεμβρίου 2013 Author #76 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Ε τοτε του ταιριαζει..! Κι εγω δεν του εδωσα το ονομα φιλιππος. Το πηρε απο τους προηγουμενους ιδιοκτητες αν και του ταιριαζει γαιτι ειναι συνθετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 6 Νοεμβρίου 2013 Author #77 Share 6 Νοεμβρίου 2013 μπας και ξερει κανεις πωσ να κουρεψω ολα αυτα τα ξερα αγριοχορτα? τη περιφραξη θα την κανω με ξυλινους πασαλους και σχοινι μηπως θα φυγει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 6 Νοεμβρίου 2013 #78 Share 6 Νοεμβρίου 2013 με μηχανάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 6 Νοεμβρίου 2013 Author #79 Share 6 Νοεμβρίου 2013 δηλαδη τι μηχανακι? Και ποσο περιπου κοστιζει? θελω να φτιαξω το παντοκ οσο πιο οικονομικα μπορω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 6 Νοεμβρίου 2013 Author #80 Share 6 Νοεμβρίου 2013 δηλαδη δεν μπορω με κλαδευτηρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 6 Νοεμβρίου 2013 Author #81 Share 6 Νοεμβρίου 2013 τελικα δεν ειναι αραβανι! Σημερα το πρωι τον ειδα να καλπάζει κανονικα! Αναρωτιεμαι αν ξερουν οι παλαιοί ιδιοκτητες του τι θα πει αραβανι και τι καλπαζιαρικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 6 Νοεμβρίου 2013 #82 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Ποσα ειναι τα ξερα χόρτα ; Τετοιο εννοω http://www.e-shoptools.com/index.php?act=viewProd&productId=438 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 6 Νοεμβρίου 2013 Author #83 Share 6 Νοεμβρίου 2013 ειναι πολλα. δες τη φωτο απο τη σελ.4 πρωτο σχολιο. Το χωραφακι πανω αριστερα και λιγο παρα περα εχει. Ολα αυτα τα χορτα εχουν ξεραθει. Το μηχανημα λιγο ακριβο μου πεφτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 6 Νοεμβρίου 2013 #84 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Ναι ειναι ακριβά, αν μπορεις με άλλον τροπο οκ. Μια λυση ειναι να έρθει κάποιος αλλος με χορτοκοπτικο και να τον πληρώσεις μεροκάματο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 6 Νοεμβρίου 2013 Author #85 Share 6 Νοεμβρίου 2013 κατι θα βρω στην αποθηκη μου που να κοβει. Σιγουρα εχω! Οποτε θα το κανω χωρις βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 6 Νοεμβρίου 2013 #86 Share 6 Νοεμβρίου 2013 κατι θα βρω στην αποθηκη μου που να κοβει. Σιγουρα εχω! Οποτε θα το κανω χωρις βοηθεια. Η καλυτερη λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 7 Νοεμβρίου 2013 Author #87 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Ναι σιγουρα...! Αλλα κουραστικη και χρονοβορα. Δεν κανεις και πολλα μονο με τα χερια και ενα κλαδευτηρι για τα σκληρα αγριοχορτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 7 Ιανουαρίου 2014 Author #88 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Ξερει κανεις ποσο κοστιζει σταυλοσμος στη θεσσαλονικη? Και αμα εχει κανεις να μου πει τα πληρη εξοδα μηνιαιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος