Jin Kazama 10 Ιανουαρίου 2014 #101 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Η αρρώστια Μάνο ήρθε σαν δευτερεύουσα μετά το fin rot και το στρές που έφαγαν τα ψάρια μου , but that's another story του παρελθόντος . Σημασία έχει ότι συνάντησα κάτι πρώτη φορά και έμαθα από αυτό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 10 Ιανουαρίου 2014 #102 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Όμορφα τα ψαράκια, να σου ζήσουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 10 Ιανουαρίου 2014 Author #103 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Ιανουαρίου 2014 #104 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Μανο και με σενα εχουμε να πουμε πολλα αυριο! Αλλα αυτο εδω ειναι αλλο θεμα και λυπηρο. Βαλε τα ψαρακια σου να τα δουμε σε αλλο ποστ με θετικη ενεργεια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 11 Ιανουαρίου 2014 Author #105 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Μανο και με σενα εχουμε να πουμε πολλα αυριο! Αλλα αυτο εδω ειναι αλλο θεμα και λυπηρο. Βαλε τα ψαρακια σου να τα δουμε σε αλλο ποστ με θετικη ενεργεια! Σ'ευχαριστώ πολύ Θοδωρή.Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι έκανα ότι μπορούσε να περάσει από το χέρι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος