Sturm 3 Νοεμβρίου 2013 #26 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Α ναι αυτο το βλεπω, αυτο που λες για τα ματια δεν βλεπω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 3 Νοεμβρίου 2013 #27 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Οι φωτο σου δεν βοηθανε και πολυ φιλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 3 Νοεμβρίου 2013 #28 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Την εχω ειδη τσιμπησει απο τη στιγμη που ειδα τα ασπρα κακα τωρα την εχω 32 απο 29-30 Σωστος!!! δοκημασε εαν θελεις και αυτο με το σκοδρακι θα τους ανοιξει η ορεξη εαν δεν τρωνε ομως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 3 Νοεμβρίου 2013 Author #29 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Και αυτο το εχω δοκιμσει και τιποτα τα ατιμα. Α νομιζα οτι ελεγες για τα κακα. Τωρα για το προσπαθησα να βγαλω αλλα δεν φαινεραι τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 3 Νοεμβρίου 2013 #30 Share 3 Νοεμβρίου 2013 (edited) Για δες λιγο και πες για το ματι κατι τετοιο ενοεις? Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2013 - xenakisteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 3 Νοεμβρίου 2013 Author #31 Share 3 Νοεμβρίου 2013 (edited) Ναι αλλα δεν ειναι γυρω γυρω ειναι οπως ειναι το περιγραμμα του ματιου ακριβως απο μεσα. Δηλαδη εκει που στη φωτογραφια εχει κοκκινο εμενα εχουν ασπρο και εκει που εχει ασπρο τα σικα μου εχουν κοκκινο συν την χαρακτηριατικη μαυρι ρηγα Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2013 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 4 Νοεμβρίου 2013 Author #32 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Να και απο τα ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2013 #33 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχουν ολοι οι εκτροφης κοκκινα ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 4 Νοεμβρίου 2013 Author #34 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδη απο τι f αλλαζει αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 4 Νοεμβρίου 2013 Author #35 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Να τα παλι τα ασπρα προς διαφανα κακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 4 Νοεμβρίου 2013 #36 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Καθοτι φρεσκος με δισκους δεν το εχω περασει αυτο και δεν μπορω να σου πω τιποτα παραπανω απο αυτα που εχω διαβασει σου ειπα ομως οτι εαν θελεις μπες στην κατηγορια δισκοι και ψαξε να δεις τι λενε εμπειροι δισκαδες για τα λευκα κοπρανα εχει παρα πολλες πληροφοριες απλα θα πρεπει να διαβασεις και λιγο. Φιλικα θοδωρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Νοεμβρίου 2013 Author #37 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 13 Νοεμβρίου 2013 #38 Share 13 Νοεμβρίου 2013 Πιθανοτατα ειναι εντερικα..υπαρχουν πολλα θεραπιες.Πηγαινε στην κατηγορια με τους διακους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος