dpaschos 2 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Αγαπητοί φίλοι Έχω ένα βασικό ερώτημα μιας και ακούω διαφορετικές απόψεις περι του θέματος. Το φίλτρο που έχω στο θαλασσινο μου ενυδρείο χρειάζεστε τελικά άνθρακα και αν ναι ποια ειναι η συνεισφορά του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Μεταφέρθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Νοεμβρίου 2013 #3 Share 2 Νοεμβρίου 2013 τι εχει μεσα? τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpaschos 3 Νοεμβρίου 2013 Author #4 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Έχει βιολογικό υλικό και αντιφοσφορο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Βγαλε σιγα σιγα το βιολογικο υλικο δεν σου χρειαζετε τιποτα βαλε ανθρακα και τον αντιφοσφορο .ο βραχος σου θα κανει την απονιτροποιηση και το βιολογικο σου υλικο εχοντας βιολογικο υλικο φρεναρει το βραχο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpaschos 3 Νοεμβρίου 2013 Author #6 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Νοεμβρίου 2013 #7 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Αγαπητοί φίλοι Έχω ένα βασικό ερώτημα μιας και ακούω διαφορετικές απόψεις περι του θέματος. Το φίλτρο που έχω στο θαλασσινο μου ενυδρείο χρειάζεστε τελικά άνθρακα και αν ναι ποια ειναι η συνεισφορά του; Απαντώντας στην 1η ερώτηση σου, ο άνθρακας ίσως είναι πιο βασικός απο τον αντιφώσφορο στο θαλασσινό. Το να μην έχεις φωσφορικά μπορείς να το πετύχεις και χωρίς αντιφώσφορο, με άλλες μεθόδους. Άλλά ο άνθρακας είναι μονόδρομος. Eιδικά αν έχεις softies και lps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpaschos 7 Νοεμβρίου 2013 Author #8 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος