akisem 8 Νοεμβρίου 2013 Author #26 Share 8 Νοεμβρίου 2013 μα δεν ειναι η πρωτη φορα που διαλυω αλατι...παντα στο τελος ειναι πενταθαρο το νερο ...τεσπα δε το ξαναδειαζω τωρα οτι γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Νοεμβρίου 2013 #27 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Θα σας καταθέσω την δικιά μου εμπειρία στο πρόσφατο παρελθόν, από μια θολούρα που ποτέ δεν καθάρισε. Στα 30 λίτρα νερό Α/Ο αντιστοιχούν 1100 γρ. αλάτι. Πάντα μάζευα αυτή την ποσότητα νερού το έφερνα στους 26 βαθμούς και έριχνα το αλάτι.... και όλα καλά. Στη περίπτωση της θολούρας είχα μαζέψει την μισή ποσότητα νερού (15 λίτρα) και μέχρι να γεμίσουν και τα άλλα 15, είχα προσθέσει όλη την ποσότητα αλατιού που αντιστοιχεί για τα 30. Αποτέλεσμα ήταν ένα θολό νερό και παρόλο που μετά προστέθηκε και το υπόλοιπο δεν καθάρισε ποτέ.... Δεν γνωρίζω αν είναι κάτι που συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ή ήταν τυχαίο γεγονός από άλλους παράγοντες, και ποτέ δεν το ξαναδοκίμασα για να έχω μια πιο εμπερειστατομένη άποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Νοεμβρίου 2013 #28 Share 9 Νοεμβρίου 2013 σημερα πως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 9 Νοεμβρίου 2013 Author #29 Share 9 Νοεμβρίου 2013 (edited) εχει κατσει στο πατο λιγο ασπρο αλλα η επιφανεια δεν εχει τιποτα. γενικα μου φαινεται καθαρο(τερο). ΒΕΒΑΙΑ χθες βραδυ εριξα λιγες σταγονες ξυδι οπως ειπα. οποτε τωρα τα νουμερα μου ειναι λιγο διαφορετικα kH 7.7dKH, Ca 380. Να τα αγνοησω λετε ή να βαλω ενα buffer της ρεντ σι που εχω για κΗ (foundation ? αυριο πρεπει να γινει η μετακομιση των ζωντανων απτο μικρο σε αυτο. χαχαχα foundation B ) Έγινε επεξεργασία 9 Νοεμβρίου 2013 - akisem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος