STELIOSKAZ4 25 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας ονομάζομαι Στέλιος και είμαι 33 χρονον.εδω και δυο μήνες έχω αγοράσει ένα ενυδριο.ωμολογο να σας πω ότι είμαι εντελώς αρχάριος. Το ενυδρείο είναι εξοπλισμένο με όλα τα βασικά πράγματα ενός ενυδριου.φιλτρο θερμομετρο.μπομπα.τα ψάρια που έχω μέσα είναι τροπικα.,εχει μέσα 14 ψαρια,στην αρχή έχανα συνέχεια τα ψαράκια, αλλά τώρα πάω πολύ καλύτερα αφού δεν έχω απολιες.πιστευω ότι ακόμη κάτι δεν κάνω καλα.θελω να με βοηθησετε,να μου πείτε τα βασικά που πρέπει να κάνω ωστόσο να τα βάλω σε μια σειρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 25 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς όρισες στο forum μας αγαπητέ Φίλε Στέλιο. Διαβάζοντας τα άρθρα μας και τις επί μέρους συζητήσεις, πιστεύω να σου λυθούν οι περισσότερες απορίες σου. Σε ότι επί πλέον χρειαστείς, μπορείς να θέσεις τα ερωτήματά σου και τα μέλη μας είναι πρόθυμα να σου απαντήσουν. Τι είδους ενυδρείο έχεις και τι ψάρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 25 Φεβρουαρίου 2007 #3 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς ήρθες, καλό διάβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 25 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς όρισες στο forum μας αγαπητέ Φίλε Στέλιο. Διαβάζοντας τα άρθρα μας και τις επί μέρους συζητήσεις, πιστεύω να σου λυθούν οι περισσότερες απορίες σου. Σε ότι επί πλέον χρειαστείς, μπορείς να θέσεις τα ερωτήματά σου και τα μέλη μας είναι πρόθυμα να σου απαντήσουν. Τι είδους ενυδρείο έχεις και τι ψάρια? Καλώς όρισες κι απο εμενα,καλη συνεχεια με πολυ διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vth 25 Φεβρουαρίου 2007 #5 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς ήρθες στη παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 25 Φεβρουαρίου 2007 #6 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 25 Φεβρουαρίου 2007 #7 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 25 Φεβρουαρίου 2007 #8 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 καλωσορισες στο ΑΖ ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 25 Φεβρουαρίου 2007 #9 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 καλώς όρισες στο ΑΖ.. καλή συνέχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 25 Φεβρουαρίου 2007 #10 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Καλωςηρθες στην παρεα!! Καλη συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 25 Φεβρουαρίου 2007 #11 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 26 Φεβρουαρίου 2007 #12 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Καλός ήρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 28 Φεβρουαρίου 2007 #13 Share 28 Φεβρουαρίου 2007 WELCOME to AQUAZONE φιλε STELIOSKAZ4 ... Καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
java 28 Φεβρουαρίου 2007 #14 Share 28 Φεβρουαρίου 2007 καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_SerZ 5 Μαρτίου 2007 #15 Share 5 Μαρτίου 2007 welcome sto AZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος