FotisGt 12 Φεβρουαρίου 2014 #76 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Εσύ απορώ γιατί είσαι για άλλη μια φορά εδώ..... Άντε γεια..... Και μην κάνεις το λάθος να ανοίξεις νέο λογαριασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasfast 16 Οκτωβρίου 2014 #77 Share 16 Οκτωβρίου 2014 τελικα που καταληξαμε με τα τριωψ αναπαραγονται ευκολα? σκευτομαι να βαλω στα δυο μικρα ενυδρεια γτ μετα απο μια παραμεληση εχασα ολες μου τις γαριδουλες. αξιζει να το παρει καποιος το κιτ? τι λενε οι πιο εμπειροι και οι ηδη κατεχοντες? εχω ενα 23τελειως αδειο να χρειαζετε καποια προετοιμασία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 16 Οκτωβρίου 2014 #78 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Εγώ προσωπικά θα αγόραζα αυγά από Ebay και όχι τέτοιο κιτ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
odin25 1 Δεκεμβρίου 2014 #79 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 prin liges meres agorasa triops gia ton gio mou... parigkila 8ermostati , giati diabasa stis odigies oti 8eloun 23-26 ba8mous kelsiou.... simera ta ebala se ena palio enidrio pou eixa 30 litron... gemisa to miso enidrio nero kai ebala antixlorio... o 8ermostatis einai 25 watt kai ton exo bali stous 26 ba8mous...exo bali kai mia aerantlia, ta exo mesa se peripou 20 litra nero..... simera eriksa to fakelaki me ta abga ton triops mesa sto enidrio.... exo bali kai ena ipostroma xalikiou..... -xriazete entono fotismo? fotizete ligo apo to enidrio.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Δεκεμβρίου 2014 #80 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα. Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες , καθώς είναι κανονισμός του φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodworms 1 Δεκεμβρίου 2014 #81 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Παιδία τα τριωψ θα αντεξουν τωρα τα χριστουγεννα ?????? !! η αληθεια ειναι οτι αντεχουν και 15 βαθμους(δεν το συνηστω).εγω τα ειχα στην κρεβατοκαμαρα για να θερμενονται απο την σομπα.αν εχεις μεγαλο ενυδρειο βαλε θερμοστατη αλλιως μια λαμπα και σε ενα ζεστο δωματιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 1 Δεκεμβρίου 2014 #82 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 η αληθεια ειναι οτι αντεχουν και 15 βαθμους(δεν το συνηστω).εγω τα ειχα στην κρεβατοκαμαρα για να θερμενονται απο την σομπα.αν εχεις μεγαλο ενυδρειο βαλε θερμοστατη αλλιως μια λαμπα και σε ενα ζεστο δωματιο ....άργησες Πετράν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodworms 1 Δεκεμβρίου 2014 #83 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 ....άργησες Πετράν! πολυ εχουνε τριωψ Link to comment Share on other sites More sharing options...
odin25 1 Δεκεμβρίου 2014 #84 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 (edited) καλος σας βρηκα, σορι για τα ορθογραφικα, εχω σιν ηθησει τα greekenglish...Eχω διπλα ενα ενυδρειο και φωτηζετε λιγο απο κι... θελει εντονο φοτισμο? γιατι καπου διαβασα οτi θελει 14 ωρες ?σε πια κατηγορια ανηκουν? ειναι ανφηβια? Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2014 - odin25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odin25 1 Δεκεμβρίου 2014 #85 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 βρηκα μερικα ενδιεφροντα αρθρα για τα τριοψ.... http://el.jsxys.com/pet-fish/types-fish/1013015411.html http://fytaki.blogspot.gr/2010/08/triops-cancriformis.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
odin25 11 Ιανουαρίου 2015 #86 Share 11 Ιανουαρίου 2015 Εκαν δορο τα τριοψ στον γιο μου... τα βαλαμε σε μια γιαλα 15 λιτρον.... εβαλα μεχρη και θερμοστατη... αεραντλια δεν ειχα για την γιαλα... εβαλα και λαμπα και το νερο το εβαλα απιονησμενο... ακολουθησα ολες της οδηγιες... εκολαφθηκαν και μετα απο 5 μερες ψωφησαν ξαυνικα ολα; το νερο πανω ειχε πιασει κατι σαν αλγη... μηπως τα παταταισα; μου φενονται λιγο μουφα... μαλον δεν ειναι και τοσο ευκολο να τα μεγαλοσης οσο τα παρουσιαζη το γνωστο επητραπεζιο... εγω ξενεροσα με τα τριοψ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 11 Ιανουαρίου 2015 #87 Share 11 Ιανουαρίου 2015 γίνετε να τα κρατήσω σε 100 λίτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 11 Ιανουαρίου 2015 #88 Share 11 Ιανουαρίου 2015 Καλύτερα όχι με ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 11 Ιανουαρίου 2015 #89 Share 11 Ιανουαρίου 2015 λες να μου φάνε και τα φυτά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanasis Papamixail 7 Σεπτεμβρίου 2015 #90 Share 7 Σεπτεμβρίου 2015 πηρα και εγω ενα κιτ αλλα τπτ... εχουν περασει 48 ωρες και πουθενα τα τριωψ...... ξερουμαι που πουλαν αυγα και οχι ολο το σετ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τανια 17 Δεκεμβρίου 2015 #91 Share 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, ειμαι καινουρια στο φορουμ. διαβασα και τις 5 σελιδες με θεμα "τριωψ". Εχω τριωπες εδω και 2 εβδομαδες, σχεδον 3. Εχω 10 ενηλικες τριωπες και δεκαδες αυγα μεσα στο ενυδρειο μου. Αλλα εχω ενα προβλημα. Το νερο γινεται πρασινο. Κανω συχνα αλλαγες καθε 2-3 μερες. Μηπως δινω πολυ φαι στους τριωπες? Ξερετε τι φταιει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Δεκεμβρίου 2015 #92 Share 22 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασες να ταίσεις λιγότερο ; Μήπως δεν είναι από την τροφή και είναι άλγη ; Που έχεις το ενυδρείο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 24 Ιανουαρίου 2016 #93 Share 24 Ιανουαρίου 2016 Αγόρασα και εγω τρίοπς και το ενυδρείο τους μου τρύπησε τι να κανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 24 Ιανουαρίου 2016 #94 Share 24 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχεις εναλλακτική ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 25 Ιανουαρίου 2016 #95 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Τα έβαλα γρήγορα σε ενα ταφή ( μη σχολιάσετε ) έχουν περάσει είδη 24 ωρες αλλα τίποτα το νερο ειναι στους 20 βαθμούς μπορω να κανω κατι άλλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 25 Ιανουαρίου 2016 #96 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Σε τί; Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 25 Ιανουαρίου 2016 #97 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Αν ενωεις εκει που λεω να μην σχολιάσετε εινάι για το ταψί ομως δεν ειχα κατι άλλο μπροστά μου ! Τωρα ειναι 22 βαθμούς ελπίζω να μου εκκολάπτουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 25 Ιανουαρίου 2016 #98 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Ταφή έγραψες Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 25 Ιανουαρίου 2016 #99 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Α καλά τωρα το πρόσεξα συγγνώμη ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 26 Ιανουαρίου 2016 #100 Share 26 Ιανουαρίου 2016 Σημερα εξαφανίστηκαν πολλά αυγά ειναι φυσιολογικό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος