lykourgos 16 Φεβρουαρίου 2014 #26 Share 16 Φεβρουαρίου 2014 τωρα ειδα το θέμα πολυ καλο εργαλείο για να δούμε τι τιμή θα εχει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 16 Φεβρουαρίου 2014 #27 Share 16 Φεβρουαρίου 2014 Στο ebay παίζει κοντά στις 40 λίρες χωρίς τα μεταφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Μαρτίου 2014 Author #28 Share 2 Μαρτίου 2014 .... και ένα update για την περισταλτική της pacific sun http://www.aquazone.gr/forums/topic/89856-iya-dhniuuioa/?p=883179 υπάρχει λινκ με εικόνες όσον αφορά τον προγραμματισμό της Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Μαρτίου 2014 #29 Share 2 Μαρτίου 2014 Ξεμυαλίσματος συνέχεια.... Γιορτές έρχονται και σαν παιδιά και εμείς θέλουμε το κάτι τις μας.... (αν το περιμένετε από τον Άγιο Βασίλη, χάσατε) Πενταπλή δοσομετρική αντλία από την Pacific Sun Από τον Φεβρουάριο του 2014 θα είναι διαθέσιμη. Διαθέτει 5 ανεξάρτητα, υπερ-ακριβή κανάλια (δοσολογία από 0,1 ml έως 1500ml ανά ημέρα - μέχρι 24 δόσεις ανά ημέρα). Ενσωματωμένο auto top off με αισθητήρες στάθμης του νερού και ελέγχονται από τον υπολογιστή και αντλία DC για αναπλήρωση νερού (μέχρι 300 λίτρα ανά ώρα) Ρυθμίζεται χρησιμοποιώντας το ασύρματο χειριστήριο ή μια εφαρμογή για το PC / Mac . / Android Αναμενόμενη τιμή - από $ 430 http://www.reefcentral.com/forums/showpost.php?p=22333498&postcount=43 οχι αλλο Bolek& lolek........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Μαρτίου 2014 Author #30 Share 2 Μαρτίου 2014 Γιατί ρε συ μπορεί να είναι καλή... ένα σωρό πράγματα κάνει που δεν τα κάνει καμιά άλλη περισταλτική...... Στο κάτω κάτω μια ενημέρωση είναι το τι καινούργιο κυκλοφορεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Μαρτίου 2014 #31 Share 2 Μαρτίου 2014 (edited) η ενημερωση παντα ειναι καλη και ευπροσδεκτη. αυτη η εταιρεια εχει τοοοσα Bug στα προιοντα της,ωστε καθε νεος κατοχος ενος νεου προιοντος της πρεπει να γραψει στο καπακι τις οδηγιες απο την αρχη για να βοηθησει τον επομενο. πλεον στα ματια μου ειναι μια πολυδιαφημισμενη εταιρεια diy,που θα επρεπε να πουλαει τουλαχισοτν στη μιση τιμη τα προιοντα της. Έγινε επεξεργασία 2 Μαρτίου 2014 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Μαρτίου 2014 Author #32 Share 2 Μαρτίου 2014 Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος από το φωτιστικό της και απ όλη την υποστήριξη που έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Μαρτίου 2014 #33 Share 2 Μαρτίου 2014 Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος από το φωτιστικό της και απ όλη την υποστήριξη που έχει κσι εγω θα ειμαι αλλα θα ημουν ακομη πιο καλα αν ειχα δωσει τα μισα χρηματα.αληθεια εσυ που ακριβως την ειδες την υποστηριξη της εταιρειας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Μαρτίου 2014 Author #34 Share 2 Μαρτίου 2014 όσες φορές χρειάστηκε κάτι η ανταπόκριση ήταν άμεση.... και ανεμιστήρες μου έστειλαν και plexiglass και οι απαντήσεις στα e-mail είναι αυθημερόν.... μη σου πω ωρών !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Μαρτίου 2014 #35 Share 2 Μαρτίου 2014 ισως...τι να το κανεις ομως αν ολα αυτα αφορουν μπαγκς και χαζοπροβληματακια που θα επρεπε να ειχαν ηδη βρει και λυσει πριν βγαλουν στην αγορα τα κελεπουρια τους..τεσπα ομως.αν μην το γουρσουζευω.και εγω κατοχος ειμαι και στηριζομαι πολυ σε αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Μαρτίου 2014 Author #36 Share 2 Μαρτίου 2014 αν εξαιρέσουμε τους ανεμιστήρες που λόγω σκόνης μπούκωσαν και τα plexi που θολώνουν (νομίζω ότι είναι φυσιολογικά και τα δυο) δεν υστερούσε σε τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaterWaves 5 Μαρτίου 2014 #37 Share 5 Μαρτίου 2014 Μόλις καταφέρνουμε να μαζέψουμε λίγα χρήματα για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο "κάτι τις μας"... κάνει την εμφάνισή του κάτι νεότερο... δεν ξέρω αν είναι και καλύτερο, αλλά μερικά ξεχωρίζουν. ..... όχι άλλες διαρροές από την Α/Ο, όσοι την πάτησαν γνωρίζουν καλά http://reefbuilders.com/2013/05/15/leak-controller-lcs-series-leak-detector/ Καλησπέρα, Yπάρχει και κυκλοφορεί ήδη ανάλογο προιόν στην ελληνική αγορά. http://www.aquazone.gr/forums/topic/92531-aquastop-aeeaeudhoco-aaeyaio-aeeannithi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Μαρτίου 2014 Author #38 Share 22 Μαρτίου 2014 Δεν γνωρίζω αν είναι νέο προϊόν αλλά νομίζω πως ναι.... Για την καταπολέμηση του κυανοβακτήριου από την korallen-zucht... δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι, αλλά δεν είναι και μια τυχαία εταιρία !! http://www.korallen-zucht.de/en/shop/products--technology/zeovit-basic-water-maintenance/7488_cyanoclean.html Το έχει δοκιμάσει κανείς να μοιραστεί την εμπειρία του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Ιουνίου 2014 Author #39 Share 7 Ιουνίου 2014 Οι δοσομετρικές περνάνε σε άλλο επίπεδο Μετά την παρουσίαση της δοσομετρικής από την Pacific Sun.. (ασύρματη και όλα σε ένα), ήρθε και η σειρά της GHL για την ασύρματη τεχνολογία σε επίπεδο ρυθμίσεων. http://reefbuilders.com/2014/05/30/ghl-doser-2-prototype-software-web-interface/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Ιουνίου 2014 #40 Share 7 Ιουνίου 2014 Αιντε...αδειαζω τη γυαλα πεταω μεσα 1φιδ και τελος... Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 7 Ιουνίου 2014 #41 Share 7 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια ας τον μπαναρει καποιος Ρε βαγγελη προσπαθεις να μας κλεισεις τα σπιτια ( χαχαχα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Ιουνίου 2014 Author #42 Share 7 Ιουνίου 2014 Το αποφάσισα... θα κλειστό σε μοναστήρι Όσιος Αίολος θα γίνω !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 7 Ιουνίου 2014 #43 Share 7 Ιουνίου 2014 τι αλλο θα βγαλουν να δω..πανακριβα ομως.το τεστ no3 350 ευρω?αυριο θα παρω 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Ιουνίου 2014 #44 Share 7 Ιουνίου 2014 Το αποφάσισα... θα κλειστό σε μοναστήρι Όσιος Αίολος θα γίνω !!!! Αντε να σε δουμε και με ρασσα, διπλα ειναι το Αγιον Ορος, αχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Ιουνίου 2014 Author #45 Share 12 Ιουνίου 2014 Νέος παίχτης στην αγορά των κυμάτων !!! http://reefbuilders.com/2014/06/11/macro-aqua-mind-reader-pump-huge-waves/ Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα σε λίγο θα θέλουμε Δραμαμίνη για να βλέπουμε τα ενυδρεία μας !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Ιουνίου 2014 Author #46 Share 16 Ιουνίου 2014 Ένα ενδιαφέρον φωτιστικό με led και άλλα καλούδια για νανάκια ενυδρεία γλυκού και θαλασσινού νερού Από design λέει... από αντοχή στο χρόνο δεν ξέρω !!! αλλά με αυτή τη τιμή (22.00 ευρώ), είναι μια καλή πρόταση. http://www.fish-street.com/product_details.php?category_id=118&item_id=673¤cy_code=EUR Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkmiloupas 16 Ιουνίου 2014 #47 Share 16 Ιουνίου 2014 Ωραίο αυτό αλλά δεν λέει κάπου τις διαστάσεις και τα βατ του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 9 Ιουλίου 2014 #48 Share 9 Ιουλίου 2014 22x17 ειναι οι διαστάσεις.. Πωπω με βλέπω το μεγάλο στο σαλόνι και να φτιάχνω και ενα νανο στο δωμάτιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 9 Ιουλίου 2014 #49 Share 9 Ιουλίου 2014 Πολυ χαιρομαι την ορεξη σου ρε βασιλη! Αντε να τελειωνεις απο το στρατο και να κανεις,οχι μονο αυτα τα δυο αλλα και αλλα τοσα! p.s Και ενα στη τουαλετα δεν θα ηταν ασχημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 9 Ιουλίου 2014 #50 Share 9 Ιουλίου 2014 Χαχα δεν θα ήταν άσχημη ιδέα!!! :-) Ορεξη εχω πολύ είναι η αλήθεια και χαίρομαι που μοιραζόμαστε όλοι εδω την ίδια αγάπη!!! Όπως είπες περιμένω να απολυθω και να γυρίσω στην δουλειά μου και μετά ποιος με πιάνει!!!Χρυσές δουλειές τα μαγαζιά!!!Χιχιχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος