gante 1 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 1 Νοεμβρίου 2013 http://www.diaforetiko.gr/17-megala-dentra-echoun-fitrosi-stin-stegi-tou-naou-tis-agias-theodoras-stin-arkadia/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 1 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Το θέαμα ειναι καταπληκτικό οποίος δεν έχει παει αξίζει να την επισκέπτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 1 Νοεμβρίου 2013 #3 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Ουτε εγω εχω παει παροτι η Βαστα ειναι κοντα σε μενα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 1 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Ειναι φανταστικά έχει και ποιο κάτω μια παραδοσιακή ταβέρνα με νερόμυλο και ξυλοφουρνο . Αξίζει τον κόπο για μια μονοημερη εκδρομή ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 1 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Aρκαδας ειμαι Δαιδαλε , πραγματι η Αρκαδια εχει πολλα ωραια και γραφικα χωρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 1 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Aρκαδας ειμαι Δαιδαλε , πραγματι η Αρκαδια εχει πολλα ωραια και γραφικα χωρια +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος