Makisperama 31 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα έχω ένα fluval 206 και έγινε διακοπή ρεύματος πως μπορώ να το ξανά κάνω να πάρει μπρος (μου εχει σπάσει το κουμπί του start) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 31 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Tι εννοείς; Αν είναι στην πρίζα θα πάρει μπρος. Δεν τραβάει νερό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 31 Οκτωβρίου 2013 #3 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Τι ενοεις? Ήρθε το ρεύμα και δεν πήρε εμπρός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 31 Οκτωβρίου 2013 Author #4 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Ακριβώς παιδιά δεν τραβάει νερό καθόλου ...ρούφηξα απο την έξοδο μου ήρθε το νερό αλλα μέρα δεν συνεχίσει η κανονική ροή ...απο το κατάλαβα δεν τραβάει νερό απο την είσοδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 31 Οκτωβρίου 2013 #5 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Πόσο καιρό τρέχει χωρίς να έχεις καθαρίσει τη φτερωτή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 31 Οκτωβρίου 2013 Author #6 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Το είχα καθαρίσει πριν 2 εβδομάδες φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 31 Οκτωβρίου 2013 #7 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 31 Οκτωβρίου 2013 #8 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Πόσο καιρό το έχεις? Βγάλε την κεφαλή στον αέρα και βαλτη στο ρεύμα να δεις εάν δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Νοεμβρίου 2013 #9 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Αδειασε το και ξαναγεμισε το! Κουνα το να φυγει ο αερας και βαλτο μπροστα. Αν δεν παρει ρουφα και μολις βγαλει νερο βαλτο στην μπριζα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος