sakinor 28 Οκτωβρίου 2013 Author #76 Share 28 Οκτωβρίου 2013 μαυρη τοτε? εχει κανεις υποψιν καλο μαγαζι με χαμηλες τιμες? υποθετω να ειναι κοντα στην κηφισια που μενω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Οκτωβρίου 2013 #77 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Χωματοτεχνικη Κηφισσιας! Ειναι μαντρα. Δεν ξερω να σου βαλω το λινκ! Αν το πατησεις στο google θα στο βγαλει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor 28 Οκτωβρίου 2013 Author #78 Share 28 Οκτωβρίου 2013 υπεροχα. θα μιλησω αυριο με αυτος για τιμες και τετοια.ειναι και διπλα σχδον απο το σπιτι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Οκτωβρίου 2013 #79 Share 28 Οκτωβρίου 2013 (edited) Θυμισου καλο πλυσιμο! Αντε και καλα ξεμπερδεματα!! Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor 28 Οκτωβρίου 2013 Author #80 Share 28 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια να καταλαβω κατι, η ψηφιδα σε τι διαφερει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Οκτωβρίου 2013 #81 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Τα ψαρακια αυτα χωνουν την μουρη τους μεσα στην αμμο για να τραφουν και η ψηφιδα και οτιδηποτε χοντρο χαλικι μπορει να τραυματισει τα ευαισθητα μουστακια τους! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor 28 Οκτωβρίου 2013 Author #82 Share 28 Οκτωβρίου 2013 αρα εγω ριχνω 15 κιλα μαυρη χαλαζιακη αμμο. τιποτα αλλο ετσι(υποστρωματα και τετοια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Οκτωβρίου 2013 #83 Share 28 Οκτωβρίου 2013 (edited) Τσου! Τιποτα αλλο! Απλα να ειναι ψιλη! Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2013 - Sturm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor 28 Οκτωβρίου 2013 Author #84 Share 28 Οκτωβρίου 2013 οκ. παρασκευη που ειμαι ελευθερος παω να παρω αμμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor 29 Οκτωβρίου 2013 Author #85 Share 29 Οκτωβρίου 2013 καλισπερα και παλι παιδες. εκεισα παραγγελια με την χωματοτεχνικη(thx sturm).ΤΟ θεμα μου ειναι τα βοτσαλα θα τα αφαιρεσω?2 κιλα ειναι. Επισης απο φυτα σκεφτομαι να βαλω 4. ειναι καλα η λιγοτερα-περισσοτερα. Σκεφτομαι για τιποτα anubias και γενικα εως 3 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Οκτωβρίου 2013 #86 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Υπαρχουν αρκετα ευκολα φυτακια αλλα θα πρεπει να αλλαξεις τις λαμπες σου οπως ειπε και Ραστα πιο πανω! Anubia, java moss, echinodorus blecheri, microsorium, valisneria ειναι μερικα απ αυτα! Τα υπογραμισμενα δενονται σε πετρες ή ξυλα και δεν φυτευονται! Τα βοτσαλα τι ειναι, αληθινα ή ψευτικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Οκτωβρίου 2013 #87 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Ο εχινόδορος γιατι δε φυτευεται;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Οκτωβρίου 2013 #88 Share 29 Οκτωβρίου 2013 (edited) Υπαρχουν αρκετα ευκολα φυτακια αλλα θα πρεπει να αλλαξεις τις λαμπες σου οπως ειπε και Ραστα πιο πανω! Anubia, java moss, echinodorus blecheri, microsorium, valisneria ειναι μερικα απ αυτα! Τα υπογραμισμενα δενονται σε πετρες ή ξυλα και δεν φυτευονται! Τα βοτσαλα τι ειναι, αληθινα ή ψευτικα; Ουπς λαθος δικο μου! τωρα το εφτιαξα! Ευχχαριστω Πανο! Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Οκτωβρίου 2013 #89 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Ουπς λαθος δικο μου! τωρα το εφτιαξα! Ευχχαριστω Πανο!Τι πάει να πει λάθος δικό σου; Έτσι απλά; Δε θα ρίξουμε ενα τσακωμό που ειναι και της μόδας τελευταία;.....φιλάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Οκτωβρίου 2013 #90 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχαχα φιλε μου εγω ειμαι παιδι των ψαριων ( πως λεμε παιδι των λουλουδιων )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor 29 Οκτωβρίου 2013 Author #91 Share 29 Οκτωβρίου 2013 μαλιστα,βσκ σαν πρωτη λυση θα βαλω φυτα με φυτεμα μιας και δεν θα μπουν αμεσα διακοσμητικα. ναι τα βοτσαλα ειναι αληθινα. Επισης στειλτε μου ενα λινκ για ποια λαμπα να αγορασω.οσο πιο φτηνη γινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor 29 Οκτωβρίου 2013 Author #92 Share 29 Οκτωβρίου 2013 τελος ποσα να βαλω στο συνολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Οκτωβρίου 2013 #93 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Ποσα βοτσαλα; Οσα θελεις! Απλα να εχουν χωρο τα βυθοψαρα να κολυμπανε! Επισης βεβαιωσου οτι τα βοτσαλα δεν ειναι ασβεστολιθικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor 29 Οκτωβρίου 2013 Author #94 Share 29 Οκτωβρίου 2013 οχι βοτσαλα βρε ,φυτα ποσα να βαλω.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Οκτωβρίου 2013 #95 Share 29 Οκτωβρίου 2013 μαλιστα,βσκ σαν πρωτη λυση θα βαλω φυτα με φυτεμα μιας και δεν θα μπουν αμεσα διακοσμητικα. ναι τα βοτσαλα ειναι αληθινα. Επισης στειλτε μου ενα λινκ για ποια λαμπα να αγορασω.οσο πιο φτηνη γινεται!Εχε υπόψη σου ότι το χόμπι μας δεν ειναι και απο τα φθηνά χόμπι. Έχω την εντύπωση ότι ανάλογα με το μήκος μπορείς να βρεις και σε καταστημα με ηλεκτρολογικο υλικο πολυ φθηνές αλλα ειναι ακατάλληλες για ενυδρεια καθόσον δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor 29 Οκτωβρίου 2013 Author #96 Share 29 Οκτωβρίου 2013 θα μπορουσες να δωσεις ενα λινκ ανεξαρτηυος τιμης? για να ξερω για τι λαμπα ψαχνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Οκτωβρίου 2013 #97 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Πρωτα να ριξεις μια ματια εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=83262&p=767496%C2'> Εγω θα γεμιζα ολη την πλατη με εχινοδορους ( τρια φυτα ειναι καλα για το ενυδρειο σου )! Σε μια γωνια πισω θα εβαζα την βαλισνερια και μετα θα εντυνα τα ξυλα και τις πετρες με ανουμπια, μος και μικροσοριουμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor 29 Οκτωβρίου 2013 Author #98 Share 29 Οκτωβρίου 2013 τα φυτα αντεχουν καθολου εξω του νερου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Οκτωβρίου 2013 #99 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Γιατι τι θες να κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor 29 Οκτωβρίου 2013 Author #100 Share 29 Οκτωβρίου 2013 δεν θελω να κανω κατι , απλα δεν ξερω ποτε να τα παρω και ποσο θα μηνουν εξω απο το νερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος