panoscorfu 12 Νοεμβρίου 2017 Author #526 Share 12 Νοεμβρίου 2017 Τώρα που βλεπουμε τα χρώματα των.κοραλιων είναι η τέλεια ομορφιά Πάνο.Εξαιρετικο .Η ανεμώνες δεν σου κάνουν θέματα? Να το χαιρεσε αγόρι.Ευχαριστώ πολύ Νικόλα μου Όχι για τις έχω πολλά χρόνια και δεν έχω πρόβλημα Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 12 Νοεμβρίου 2017 #527 Share 12 Νοεμβρίου 2017 Πάνο πανέμορφος ο ύφαλος που δημιούργησες! Είσαι η αιτία που αποφάσισα να κάνω αλλαγές από την θάλασσα πριν ακόμα στήσω το ενυδρείο μου! Συνεχίζεις να κάνεις αλλαγές από θάλασσα; Τόσα χρόνια δεν είχες ποτέ κανένα πρόβλημα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 12 Νοεμβρίου 2017 Author #528 Share 12 Νοεμβρίου 2017 Πάνο πανέμορφος ο ύφαλος που δημιούργησες! Είσαι η αιτία που αποφάσισα να κάνω αλλαγές από την θάλασσα πριν ακόμα στήσω το ενυδρείο μου! Συνεχίζεις να κάνεις αλλαγές από θάλασσα; Τόσα χρόνια δεν είχες ποτέ κανένα πρόβλημα;Συνέχιζα έως τον Ιούλιο απλά λόγο φόρτου εργασίας κλπ δεν είχα χρόνο και έκανα με αλάτι!!!πάντως δεν συνάντησα ποτέ πρόβλημα με τη θάλασσα ίσα ίσα Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 12 Νοεμβρίου 2017 Author #529 Share 12 Νοεμβρίου 2017 Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 12 Νοεμβρίου 2017 #530 Share 12 Νοεμβρίου 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος panoscorfu έγραψε: Συνέχιζα έως τον Ιούλιο απλά λόγο φόρτου εργασίας κλπ δεν είχα χρόνο και έκανα με αλάτι!!!πάντως δεν συνάντησα ποτέ πρόβλημα με τη θάλασσα ίσα ίσα Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραία! Γιατί σε όσους μου έλεγαν "μη" από τη θάλασσα.. Εγώ απαντούσα δείχνοντας το ενυδρείο σου! Κ ας μην το ήξερες εσύ! Κ εγώ βάζω από θάλασσα εδώ κ ένα χρόνο που το έχω κ δεν είχα ποτέ πρόβλημα! Φτου.. φτου..!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 12 Νοεμβρίου 2017 #531 Share 12 Νοεμβρίου 2017 Ωραίο το ενυδρείο σου φίλε. Και εγώ από θάλασσα κάνω χρόνια τώρα χωρίς πρόβλημα. Μια χαρά είναι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 12 Νοεμβρίου 2017 #532 Share 12 Νοεμβρίου 2017 Υπέροχα όλα. Μπράβο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 19 Νοεμβρίου 2017 Author #533 Share 19 Νοεμβρίου 2017 Και μετά την κακοκαιρία, είχαμε και βλάβη στο φωτιστικό (ΑΤΙ) από τον κεραυνό που έπεσε στην περιοχή μας!!!!!!!!Ευτυχώς εντοπίστηκαν άμεσα οι βλάβες και έγινε αντικατάσταση τον εξαρτημάτων, κοντρολερ και τροφοδοτικό!!!!!!Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 19 Νοεμβρίου 2017 #534 Share 19 Νοεμβρίου 2017 αν πίανουν τα χερια σου....αυτα ειναι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 19 Νοεμβρίου 2017 #535 Share 19 Νοεμβρίου 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος panoscorfu έγραψε: Και μετά την κακοκαιρία, είχαμε και βλάβη στο φωτιστικό (ΑΤΙ) από τον κεραυνό που έπεσε στην περιοχή μας!!!!!!!!Ευτυχώς εντοπίστηκαν άμεσα οι βλάβες και έγινε αντικατάσταση τον εξαρτημάτων, κοντρολερ και τροφοδοτικό!!!!!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να κάτι τέτοια βλέπω κ καταλαβαίνω γιατί είναι ανδροκρατούμενο το χόμπυ.. ειδικά στα 500+ λίτρα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Νοεμβρίου 2017 #536 Share 19 Νοεμβρίου 2017 Ευτυχώς που είχες τα ανταλλακτικά Πάνο.Οχι αλλη στραβή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 19 Νοεμβρίου 2017 Author #537 Share 19 Νοεμβρίου 2017 Ευτυχώς που είχες τα ανταλλακτικά Πάνο.Οχι αλλη στραβή. Νίκο μου μακάρι να τα είχα......ευτυχώς με εξυπηρέτησε άμεσα ό αντιπρόσωπος και μου ήρθαν με courier Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 6 Ιανουαρίου 2018 Author #538 Share 6 Ιανουαρίου 2018 Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία στη ζωή σας παρέα!!!!!!!!Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Ιανουαρίου 2018 #539 Share 6 Ιανουαρίου 2018 Καλη χρονια Πανο ,τα σπαει πολλα μπραβο φιλε να το χαιρεσε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos Malakopoulos 6 Ιανουαρίου 2018 #540 Share 6 Ιανουαρίου 2018 Πανέμορφο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OCEANUS 6 Ιανουαρίου 2018 #541 Share 6 Ιανουαρίου 2018 Μπραβο σου,πολυ γεματος υφαλος με διαρκεια στα χρονια............................επιτυχια φιλε μου επιτυχια...............να σαι καλα να το χαιρεσαι!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 6 Ιανουαρίου 2018 #542 Share 6 Ιανουαρίου 2018 Άψογος φίλε! Πανέμορφο απλά.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 6 Ιανουαρίου 2018 #543 Share 6 Ιανουαρίου 2018 Καλή χρονιά φίλε μου με υγεία. Πραγματικά υπέροχο ενυδρείο. Ο τρόπος που έχουν όλα συνδυαστεί είναι φοβερός. Απλά μαγικό! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 21 Απριλίου 2018 #544 Share 21 Απριλίου 2018 (edited) @panoscorfu φιλαρακι που είσαι?καμία φωτο θα χαζεψουμε? Έγινε επεξεργασία 21 Απριλίου 2018 - niknik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 22 Απριλίου 2018 Author #545 Share 22 Απριλίου 2018 Καλησπέρα φιλαράκι μου χρόνια πολλά με υγεία και χαρά!!!!!!!Ο χρόνος πολύ περιορισμένος και ο υφαλος ευτυχώς still alive!!!!! Η διαφορά δε βγήκαν τα σαρκοφυτα κλπ με μισή καρδιά λογο που ήταν 10 χρόνια μέσα από σποράκια είχαν γίνει μισό μέτρο !!!!Και αναμένεται ένα update με calcium reactor διότι βαρέθηκα τη δοσομετρικη αυτά για την ώρα!!!!!Καλή σας συνέχεια και καλό καλοκαίρι που στο νησί έχει ήδη μυρίσει [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 22 Απριλίου 2018 #546 Share 22 Απριλίου 2018 Υπέροχο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Απριλίου 2018 #547 Share 22 Απριλίου 2018 Δεν το είχα πάρει πρέφα το θέμα σου και τώρα θα κάτσω να το διαβάσω όλο! Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και αξιοζήλευτο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Απριλίου 2018 #548 Share 23 Απριλίου 2018 On 22/4/2018 at 3:52 ΜΜ, το μέλος panoscorfu έγραψε: Καλησπέρα φιλαράκι μου χρόνια πολλά με υγεία και χαρά!!!!!!!Ο χρόνος πολύ περιορισμένος και ο υφαλος ευτυχώς still alive!!!!! Η διαφορά δε βγήκαν τα σαρκοφυτα κλπ με μισή καρδιά λογο που ήταν 10 χρόνια μέσα από σποράκια είχαν γίνει μισό μέτρο !!!!Και αναμένεται ένα update με calcium reactor διότι βαρέθηκα τη δοσομετρικη αυτά για την ώρα!!!!!Καλή σας συνέχεια και καλό καλοκαίρι που στο νησί έχει ήδη μυρίσει Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλο καλοκαιρι φιλε,τωρα που αδειασε βαλε τιποτα,χαχαχα εξαιρετικο αγορι μπραβο σου.Τη kh εχεις σε καταναλωση?ποσα ml? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Αυγούστου 2018 #549 Share 26 Αυγούστου 2018 On 23/4/2018 at 7:31 ΜΜ, το μέλος niknik έγραψε: Καλο καλοκαιρι φιλε,τωρα που αδειασε βαλε τιποτα,χαχαχα εξαιρετικο αγορι μπραβο σου.Τη kh εχεις σε καταναλωση?ποσα ml? ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Αυγούστου 2018 #550 Share 26 Αυγούστου 2018 Ο λαός θέλει φωτός φιλαρακι μου @panoscorfu ..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος