steven1258 24 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 Είμαι περήφανος κάτοχος ενός ολοκαίνουριου Juwel Rekord 160 και ανυπομονώ να πληρωθώ από κάτι μεταφράσεις που έκανα πρόσφατα για να ξεκινήσω την αγορά υλικών για το στρώσιμό του. (να΄ναι καλά οι ψυχίατροι και συνέδρια τους στο εξωτερικό!!) Είμαι καινούριος στον χώρο, (παλαιότερα διατηρούσα ένα DIY ενυδρείο 90lt με χρυσόψαρα αλλά ένα αποδήμησε σε τόπους χλοερούς και τα 2 φιλαράκια του αφού το πένθησαν δέχθηκαν να συγκατοικήσουν με μια φίλη μου.) και πραγματικά η πρόσφατη ανακάλυψη του aquazone ήταν δώρο ανέλπιστο. Ήταν ευχάριστη έκπληξη όταν είδα πόσοι άνθρωποι έχουν κάνει τρόπο ζωής την διατήρηση και φροντίδα ενυδρείων στα σπίτια τους, στερούμενοι πολλές φορές τον δικό τους ζωτικό χώρο (βλέπε filoxenos και καναπές!!). Σαν φοιτητής Βιολογίας "διδάχθηκα" σε μαθήματα, όπως λιμνολογία, ιχθυολογία, ωκεανογραφία, ιχθυοκαλλιέργειες, θαλάσσια βιολογία κλπ ένα πλήθος ως επί των πλείστων άχρηστων ή ξεπερασμένων γνώσεων για τους φίλους μας τα ψάρια. Θα ήθελα εδώ να συγχαρώ όλους αυτούς που συνετέλεσαν στην δημιουργία του χώρου αυτού, έτσι ώστε οι αρχάριοι σαν και εμένα να μπορούν να ρωτούν, να μαθαίνουν και να δημιουργούν. Ελπίζω να μην καταχρώμαι της καλοσύνης σας όταν αρχίσω να κάνω ερωτήσεις που πιθανώς (αν όχι σίγουρα) θα κάνουν πολλούς να χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο. Αυτά τα λίγα, για όσους κατάφεραν να διαβάσουν μέχρι και αυτή την γραμμή. Σταύρος ps ανυπομονώ να αρχίσει το "στρώσιμό" μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 24 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς ήρθες, καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psaropouli 24 Φεβρουαρίου 2007 #3 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 to Aquazone (Βιολόγος ε? ζηλεύω... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 24 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 Εεεεε, εσείς οι ψυχίατροι, πληρώστε τον άνθρωπο να αγοράσει τα υλικά του!!! Φίλε steven1258 καλώς όρισες. umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 24 Φεβρουαρίου 2007 #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 Γείτονα καλώς ήρθες στη παρέα μας και στο χόμπι. Οσο για τον καναπέ που λες, έτοιμος είμαι να τον "σουτάρω" κι αυτόν... Πιάνει χώρο όσο ένα 1000άρι για φροντόζες... Υ.Σ.: Εφ' όσον είμαστε κοντά, μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε κιόλας, από την άλλη εβδομάδα. Συνεννόηση με pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 24 Φεβρουαρίου 2007 #6 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 καλός όρισες και από μένα στη παρέα του ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 24 Φεβρουαρίου 2007 #7 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 καλωςηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven1258 24 Φεβρουαρίου 2007 Author #8 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα! Τους χαιρετισμούς μου στα ψαράκια σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 24 Φεβρουαρίου 2007 #9 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 24 Φεβρουαρίου 2007 #10 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vth 25 Φεβρουαρίου 2007 #11 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς ήρθες στο Aquazone Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 25 Φεβρουαρίου 2007 #12 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς όρισες στο Forum μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 25 Φεβρουαρίου 2007 #13 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 καλώς ήρθες Σταυρο και σε περιμένουμε στη κοπή της πίτας να σε γνωρίσουμε από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 25 Φεβρουαρίου 2007 #14 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven1258 25 Φεβρουαρίου 2007 Author #15 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Δυστυχώς επαληθέυεται η ρήση "η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται" με την κακή έννοια. Δεν προλαβαίνω με τίποτα σήμερα να σας γνωρίσω από κοντά στην συνάντηση. Ελπίζω την επόμενη φορά οι όποιες εκκρεμότητες μου να διευθετηθούν νωρίς και να είμαι εκεί. Έρχονται κάτι αναποδιές μερικές φορές εκεί που περιμένεις πώς και πώς και σου χαλάνε τον ενθουσιαμό. Καλά να περάσετε όλοι όσοι παρευρεθείτε στην κοπή της πίτας και καλή χρονιά σε όλους! Σταύρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J 25 Φεβρουαρίου 2007 #16 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Καλως ήρθες στην παρέα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 25 Φεβρουαρίου 2007 #17 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 και καλή συνέχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 25 Φεβρουαρίου 2007 #18 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Γείτονα καλώς ήρθες στη παρέα μας και στο χόμπι. Οσο για τον καναπέ που λες, έτοιμος είμαι να τον "σουτάρω" κι αυτόν... Πιάνει χώρο όσο ένα 1000άρι για φροντόζες... Υ.Σ.: Εφ' όσον είμαστε κοντά, μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε κιόλας, από την άλλη εβδομάδα. Συνεννόηση με pm. Έλα φίλε filoxene αν δώσεις και τον καναπέ, τί στο καλό φιλόξενος θα' σαι? Μήπως τη φιλοξενία θα την κάνεις μέσα στα ενυδρεία? Ζηλεύω πάντως την επιμονή σας για τη δημιουργία κι' άλλων-κι'άλλων ενυδρείων. Καλή δύναμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 25 Φεβρουαρίου 2007 #19 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς μας βρήκες και υπομονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 25 Φεβρουαρίου 2007 #20 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Ακριβώς! Επειδή είμαι φιλόξενος για τα ψάρια, θα τον "σουτάρω" κι αυτόν...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takas 25 Φεβρουαρίου 2007 #21 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven1258 26 Φεβρουαρίου 2007 Author #22 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Αφού σας ξαναευχαριστήσω για το θερμότατο καλωσόρισμα, θα κάνω μια προσωπική παρατήρηση: εδώ και τρεις μέρες διαβάζω και ξαναδιαβάζω και μετά διαβάζω λιγάκι ακόμα! Και πρέπει να πω ότι τα άρθρα (αλλά και η πλειοψηφία των απαντήσεων από τους πιο έμπειρους κατόχους ενυδρείων) δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την πολλές φορές ξύλινη γλώσσα των βιβλίων. Μπράβο παιδιά, γιατί με απλό , μεστό λόγο καταφέρνετε να μας κρατάτε ενήμερους . Σταύρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_SerZ 26 Φεβρουαρίου 2007 #23 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 sto AZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 27 Φεβρουαρίου 2007 #24 Share 27 Φεβρουαρίου 2007 WELCOME to AQUAZONE φιλε steven1258 ... Καλη διαμονη .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cariba 27 Φεβρουαρίου 2007 #25 Share 27 Φεβρουαρίου 2007 θελει διαβασμα πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος