Soulaki1 11 Απριλίου 2014 #101 Share 11 Απριλίου 2014 Θα στο ματιάσουμε.Υπέροχο, πανέμορφο.Τι να πώ , χάρμα οφθαλμών είναι.Μπράβο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 12 Απριλίου 2014 Author #102 Share 12 Απριλίου 2014 Σ'ευχαριστώ πολύ Σουλάκι! Μπορείς να το κάνεις κι εσύ με μία ρίζα και μερικά εύκολα φυτά. Αν έρθω στην επόμενη συνάντηση στο Ίλιον έχω να σου δώσω μερικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 17 Απριλίου 2014 #103 Share 17 Απριλίου 2014 Σ'ευχαριστώ πολύ Σουλάκι! Μπορείς να το κάνεις κι εσύ με μία ρίζα και μερικά εύκολα φυτά. Αν έρθω στην επόμενη συνάντηση στο Ίλιον έχω να σου δώσω μερικά! Eυχαριστώ.Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 17 Απριλίου 2014 Author #104 Share 17 Απριλίου 2014 Το Helena έχει βρει μπόλικα μεζεδάκια μου φαίνεται, κάθε μέρα ανακαλύπτω και από ένα κουφάρι. Πρέπει να τα βγάζω τα κουφάρια από το ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Απριλίου 2014 #105 Share 18 Απριλίου 2014 Οχι δεν ειναι απαραιτητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 18 Απριλίου 2014 #106 Share 18 Απριλίου 2014 Οχι δεν ειναι απαραιτητο Συμφωνω......εκτος κι αν δεν σου αρεσουν οπτικα αν ειναι πολλα πανω στο χαλικι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 19 Απριλίου 2014 #107 Share 19 Απριλίου 2014 ομορφο το εκανες Χρυσανθη! και ο μονομαχος κουκλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 19 Απριλίου 2014 Author #108 Share 19 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Ernesto Karampelas 17 Οκτωβρίου 2014 #109 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Ζήλεψα και φτιάχνω κι εγώ μονομαχο-ενυδρείο! Να ρωτήσω, έχεις θέμα με τη ροή του φίλτρου που είναι τόσο δυνατό για 25άρι? Μόλις αγόρασα κι εγώ ένα 25-άρι με 200άρι φίλτρο και spray αλλά και πάλι νομίζω είναι πολύ τούρμπο ακόμα και στη minimum ένταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 17 Οκτωβρίου 2014 Author #110 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Μπράβο σου, καλή επιτυχία με το μονομαχοενυδρείο σου! Το spray bar, αν ακόμα είναι η δυνατή η ροή, γύρισέ το να χτυπάει προς το τζάμι και αν έχεις περιθώριο βάλε πιο πολύ περιεχόμενο μέσα του. Αν συνεχίζει να έχει δυνατή ροή, μάλλον πρέπει να πάρεις άλλο, μικρότερο σε ροή φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Ernesto Karampelas 17 Οκτωβρίου 2014 #111 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Μπορώ να δέσω πάνω στο spray και κατά μήκος του, ένα μικρό κομμάτι φυσικό, βιολογικό σφουγγάρι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Οκτωβρίου 2014 #112 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Μπορώ να δέσω πάνω στο spray και κατά μήκος του, ένα μικρό κομμάτι φυσικό, βιολογικό σφουγγάρι?? Αν το κανεις αυτο δεν θα βγαινει καθολου νερο απο τις τρυπες του,πραγμα που δεν θελουμε. Αν ειναι δυνατο το φιλτρο γυρνα το να χτυπα στο τζαμι του ενυδρειου οπως σου ειπε η kalliroi πιο πανω. Ομως,επειδη εδω ειναι η παρουσιαση του ενυδρειου της,καλο θα ειναι να ανοιξεις ενα νεο θεμα στην κατηγορια των λαβυρινθοψαρων για να συζητησουμε εκει τις αποριες σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 29 Οκτωβρίου 2014 #113 Share 29 Οκτωβρίου 2014 Έχουμε διακοπή ρεύματος και η θερμοκρασία έχει πέσει στους 25 βαθμούς. Αυτό είναι το νέο μου αξεσουάρ: kouvertoenydreio.jpg Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Ιανουαρίου 2016 Author #114 Share 1 Ιανουαρίου 2016 Ο μονομαχουλης μου δυστυχώς μας άφησε, αφού έδωσε μάχη με ένα παράσιτο, το οποίο έπρεπε να γίνει τεραστιο για να το πάρω χαμπάρι. Τωρα το ενυδρείο του ρημάζει, αλλά ελπίζω να βρω χρόνο σύντομα να το στήσω ξανά από την αρχή. Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 20 Ιανουαρίου 2016 #115 Share 20 Ιανουαρίου 2016 Ο μονομαχουλης μου δυστυχώς μας άφησε, αφού έδωσε μάχη με ένα παράσιτο, το οποίο έπρεπε να γίνει τεραστιο για να το πάρω χαμπάρι. Τωρα το ενυδρείο του ρημάζει, αλλά ελπίζω να βρω χρόνο σύντομα να το στήσω ξανά από την αρχή. Sent from my iPad using Tapatalk Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά... Άντε βρες και εσύ λίγο χρόνο για να φτιάξεις το σπιτικό για τον επόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος