kalliroi 31 Μαρτίου 2014 Author #76 Share 31 Μαρτίου 2014 Σ'ευχαριστούμε! (Ο μονομάχος κι εγώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 31 Μαρτίου 2014 #77 Share 31 Μαρτίου 2014 Οντως πολυ ωραιο χρωμα εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 5 Απριλίου 2014 Author #78 Share 5 Απριλίου 2014 Στην παρέα του μονομάχου αρχίσαμε να γινόμαστε πολλοί (οι λαθρεπιβάτες). Σήμερα μπήκε στην παρέα κι ένα helena, ελπίζω τώρα να μείνουμε λίγοι και καλοί! Ρώτησα στο pet shop τι άλλο τρώνε τα helena, αν τυχόν εξολοθρεύσουν όλους τους λαθρεπιβάτες, και μου είπαν ότι τρώνε ταμπλέτες, όπως τα ψάρια βυθού. Εκτός από τις ταμπλέτες υπάρχει και κάτι άλλο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Απριλίου 2014 #79 Share 5 Απριλίου 2014 Τα δικά μου Έτρωγαν και τα υπολείμματα από τις τροφές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loukas Pirdas 5 Απριλίου 2014 #80 Share 5 Απριλίου 2014 Βασικα αποτι εχω καταλαβει τα helena τρωνε μονο κωνο-ειδη σαλιγκαρια....εμενα το ενα helena εφαγε τα αλλα 3 που ειχα μεσα...κανιβαλισμος ...παντως τους δικους μου λαθρεπιβατες δεν του τρωνε τους πεφτουν μαλλον μικροι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 5 Απριλίου 2014 Author #81 Share 5 Απριλίου 2014 Ο μονομάχος έχει μάθει να τρώει από το χέρι μου και έτσι σπάνια μένουν τροφές, αν π.χ. πέσει κάποια κάτω και δεν την προλάβει. Πρόσφατα έκανα την εξυπνάδα να τον ταίσω ζωντανή αρτέμια που μου περίσσεψε από αυτή που δίνω στους γόνους και αμφιβάλλω αν την έφαγε. Μόνο ένα helena πήρα, δεν ξέρω αν και τι θα φάει, από λαθρεπιβάτες πάντως έχω μπόλικους, μεγάλους, μικρούς, από όλα τα μεγέθη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 5 Απριλίου 2014 #82 Share 5 Απριλίου 2014 μην φοβασαι.. δεν θα γινει κατι.. απο την στιγμη που εχεις και σαλιγκαρια μεσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 5 Απριλίου 2014 #83 Share 5 Απριλίου 2014 Νομίζω θα φάνε όλα τα σαλιγκάρια λαθρεπιβάτες αλλά αυτό θα γίνει με πολύ αργό ρυθμοοοο....μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για σαλιγκάρια.... Δεν ξέρω αν ποτέ θα τα εξαλείψουν τελείως μια που συνεχώς αυτά γεννάνε, αλλά θα μειωθεί ο αριθμός τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 5 Απριλίου 2014 #84 Share 5 Απριλίου 2014 να πω οτι μιλουσα για τις αρτεμιες πριν.. ενα helena εβαλες? δεν νομιζω να καταφερεις πολλα.. σιγουρα ομως θα φαει καποια σαλιγκαρακια.. αλλα οπως ειπε ο Παρασκευας , αυτα γεννανε συνεχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 5 Απριλίου 2014 Author #85 Share 5 Απριλίου 2014 Δεν έχω τεράστιο πληθυσμό από τους λαθρεπιβάτες (όπως ο Sturm ας πούμε ) αλλά τελευταία άρχισαν να γεννάνε και πολλαπλασιάζονται. Τα helena είναι ερμαφρόδιτα; Δεν βρήκα κάποιο άρθρο που να μιλάει για αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 5 Απριλίου 2014 #86 Share 5 Απριλίου 2014 δεν ξερω.. αλλα μην περιμενεις να σου γεννησει μονο του αυτο το ενα που εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loukas Pirdas 5 Απριλίου 2014 #87 Share 5 Απριλίου 2014 Τα helena οχι δεν ειναι ερμαφροδυτα ως "θηρευτες" αναπαραγονται the normal way αλοιως θα εξαλειφαν στη φυση τον πλυθησμο των θηραματων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 5 Απριλίου 2014 Author #88 Share 5 Απριλίου 2014 Έχεις δίκιο, διάβασα ότι δεν είναι ερμαφρόδιτα! Οπότε δεν πρόκειται να αναπαραχθεί. Είναι πολύ όμορφο σαλιγκάρι και είμαι περίεργη να δω την συμπεριφορά του. Και τους λαθρεπιβάτες ας τους φάει σιγά σιγά, δεν έχω πρόβλημα με τον υπερπληθυσμό τους, να τον προλάβω θέλω τώρα που είδα ότι πήραν φόρα τα melanoides tuberculata και γεννάνε. Πειράζει που έχω μόνο ένα, θέλει παρεούλα το καημένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 5 Απριλίου 2014 #89 Share 5 Απριλίου 2014 οχι παρεουλα δεν θελει(δεν νιωθει μοναξια ).. πολυ δουλεια δεν θα κανει απλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 7 Απριλίου 2014 Author #90 Share 7 Απριλίου 2014 Σήμερα έκανα μερικές αλλαγές στο ενυδρείο: έβαλα κάθετα τον θερμοστάτη και πρόσθεσα μερικές egeria densa και cabomba carolinana ώστε να κρύψω κάπως θερμοστάτη, φίλτρο και θερμόμετρο. Νομίζω είναι καλύτερα έτσι τελικά. Μου το είχατε προτείνει στην αρχή αλλά δεν ξέρω γιατί τόσο καιρό προτιμούσα να το έχω σαν γκουμούτσα μες στη μέση. Να και ο μονομάχος, ο Τρίτων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 7 Απριλίου 2014 #91 Share 7 Απριλίου 2014 Μια χαρα! Αμα φουντωσουν και λιγο ακομα θα τα καλυψουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Απριλίου 2014 #92 Share 7 Απριλίου 2014 Σουπερ εχει γινει!Να το χαιρεσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 7 Απριλίου 2014 Author #93 Share 7 Απριλίου 2014 Σας ευχαριστώ! Μόλις βρω χρόνο θα ασχοληθώ λίγο παραπάνω με τα φυτά γιατί θέλω να το βελτιώσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Απριλίου 2014 #94 Share 7 Απριλίου 2014 Σήμερα έκανα μερικές αλλαγές στο ενυδρείο: έβαλα κάθετα τον θερμοστάτη και πρόσθεσα μερικές egeria densa και cabomba carolinana ώστε να κρύψω κάπως θερμοστάτη, φίλτρο και θερμόμετρο. Νομίζω είναι καλύτερα έτσι τελικά. Μου το είχατε προτείνει στην αρχή αλλά δεν ξέρω γιατί τόσο καιρό προτιμούσα να το έχω σαν γκουμούτσα μες στη μέση. Να και ο μονομάχος, ο Τρίτων! Ελα ντε; Παντως οσο παει ομορφαινει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 7 Απριλίου 2014 #95 Share 7 Απριλίου 2014 Καλύτερο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Απριλίου 2014 #96 Share 7 Απριλίου 2014 Πανέμορφος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loukas Pirdas 7 Απριλίου 2014 #97 Share 7 Απριλίου 2014 Πολλα μπραβο τωρα ειναι χαρμα οφθαλμων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 7 Απριλίου 2014 #98 Share 7 Απριλίου 2014 Πολύ ωραίο!!! Μια χαρούλα είναι ο μονομαχούλης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Απριλίου 2014 #99 Share 7 Απριλίου 2014 Βασιλειάς ο μονομάχος σου Kalliroi!!! Το ενυδρειο σου ειναι πολυ όμορφο με πεντακάθαρο νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Απριλίου 2014 #100 Share 7 Απριλίου 2014 Πολυ ομορφο Αντε να φουντωσουν λιγο και να γινει κουκλι (οχι οτι τωρα δεν ειναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος