sailor247 26 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Μετα απο πολλα καθαρισματα μεσα σε λιγες μερες στο fluval 206 που τρεχει τωρα στο ενυδρειο μου(λογω μεγαλης ιχθυοφορτισης και υπολειματων φυτων) το πηρα αποφαση να παω σε μεγαλυτερο φιλτρο.Ειμαι λοιπον αναμεσα σε αυτα τα δυο φιλτρα και τα δυο απο αγγελιες συγχομπιστων και θα ηθελα τις γνωμες σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 26 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 26 Οκτωβρίου 2013 το 306 θα σε καλυψει καλυτερα απο θεμα ευκολιας,χωρων και ανταλακτικων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 26 Οκτωβρίου 2013 #3 Share 26 Οκτωβρίου 2013 To 306 εχω κα ιεγω σε ενυδρειο 160 λίτρων φουλ φυτεμένο και εδω και ενα χρονο πάει σφαίρα. Ευκολο στο καθαρισμα μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα απολύτως πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Οκτωβρίου 2013 #4 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Εγω fluval δαγκωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 7 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Tελικά τι έκανες με το φιλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 7 Νοεμβρίου 2013 Author #6 Share 7 Νοεμβρίου 2013 τελικα δεν κατεληξα σε κανενα απο τα δυο αφου βρηκα απο συγχομπιστα eheim 2217 στην ιδια τιμη αδουλευτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος