rastaman 26 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Αυτά τα "κορδόνια" που κρέμονται από το φυτάκι τι ακριβώς είναι ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Φυσιολογικότατο. Κάτι σα ριζούλες θα έλεγα. Εγω τις έκοβα γιατι αισθητικά με χαλούσαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 26 Οκτωβρίου 2013 Author #3 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Για ριζούλες μου κάνουν και εμένα αλλά είναι καμιά 25αριά πόντους από το βυθού και δεν πείθομαι Όσο για το αισθητικό μόλις ανακαλύψω τι είναι . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Οκτωβρίου 2013 #4 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Ριζες ειναι και εμενα μου εβγεναν αλλα τις αφηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Οκτωβρίου 2013 #5 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειναι τίποτα ανησυχητικό σου λέω. Ειναι φυσιολογικότατο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 26 Οκτωβρίου 2013 Author #6 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει λοιπόν!! Κρίμα που δεν έχει δέσει ακόμα καλά το φυτάκι για να κλαδέψω και να τα βάλω παραδίπλα . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Οκτωβρίου 2013 #7 Share 26 Οκτωβρίου 2013 (edited) Εντάξει λοιπόν!! Κρίμα που δεν έχει δέσει ακόμα καλά το φυτάκι για να κλαδέψω και να τα βάλω παραδίπλα . . . Παει του σκοτωμού αυτο. Θα βαρεθεις να κλαδευεις!....το κλάδεμα να ειναι 8 εκατοστα και πανω, μη κόβεις 2-3 πόντους! Έγινε επεξεργασία 26 Οκτωβρίου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 26 Οκτωβρίου 2013 Author #8 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Ναι ναι το είδα για τα 8cm γι αυτό και δεν το πειράζω μιας και έχει αρχίσει να βγάζει νέα φυλλαράκια κυρίως στους 4-5 πόντους της κορυφής και τα "κορδόνια" είναι 2-3 πόντους παρακάτω. . . Αν το πάρω στους 8-10 πόντους θα μείνει σχεδόν γυμνό . . . Τhanks for the info κύριοι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 26 Οκτωβρίου 2013 #9 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Τα κορδόνια αυτά είχα διαβάσει σε ένα ξένο site ότι είναι ρίζες που βγάλει το φυτό για να "πιάνετε" από αντικείμενα και δεν έχουν πρόβλημα ΒΑ τα κόψεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος