Jump to content

Οι Υποτιθέμενοι Ξερολες..

Recommended Posts

Συνηθως αποφευγω τετοια θεματα γιατι δεν βγαινουν πουθενα αλλα μου κανει εντυπωση πως φτανουν τις 2+++ σελιδες σε χρονο dt! Γιατι δεν στελνεις φιλε μου ενα pm στον ξερολα να τα βρειτε; Ρε παιδια ξεκολλατε δεν ειναι αρενα εδω μεσα!

Παιδια σας καλω ολους να κοιταξετε το τελος της σελιδας για να δειτε ποσα ατομα διαβαζουν αυτη την στιγμη αυτο το θεμα! Αναρωτηθειτε μετα για ενα θεμα ενος φιλου που εχει προβλημα ποσοι το διαβαζουν!

Master , προσωπικα δεν προσβαλλομαι απο τετοια θεματα . Αλλα ειναι που με προσβαλλουν και με ενοχλουν στην ζωη μου .

Λοιπον ίσως εκνευριστηκα και εγώ λίγο παραπάνω το δέχομαι..

Τέλος πάντων εγώ το μύνημα που ήθελα να περάσω το πέρασα!

Και δεν έχω τίποτα με κάποιον!

Απλα θεωρώ οτι κάτι τέτοιοι μονο ζημια κανουν στο φόρουμ..

Master , προσωπικα δεν προσβαλλομαι απο τετοια θεματα . Αλλα ειναι που με προσβαλλουν και με ενοχλουν στην ζωη μου .

Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα!και όπως ειπες αφού πέρασες και ΕΣΥ κάτι παρόμοιο με καταλαβαίνεις..

Τελος πάντων καλυτερα να μην προεκταθουμε περαιτέρω!

Δυστοιχος αυτο που λεει ο Θοδωρης πιο πανω ειναι αληθεια..σ αυτου του ειδους τα θεματα ολοι γραφουν και ολοι διαβαζουν..στα ενυδρειακα..ουτε οι μισοι..

Αντι να ασχολουμαστε με ενυδρειακα θεματα καθομαστε και λεμε αυτος ειπε ετσι και ο αλλος αλλιως.

Χαλαρωστε,το φορουμ ειναι μια μικρη κοινωνια και θα υπαρχουν και οι ξερολες και οι καλοι και οι κακοι και οι ασχημοι!

Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα!και όπως ειπες αφού πέρασες και ΕΣΥ κάτι παρόμοιο με καταλαβαίνεις..

Τελος πάντων καλυτερα να μην προεκταθουμε περαιτέρω!

Master κοιτα εξω απο το παραθυρο σου λιγο και δες τι ωραια μερα εχει . Ξεχνα λοιπον οτι εγινε και μη χαλιεσαι .

Θεωρήστε τοτε λάθος μου που ανοιξα αυτό το θέμα!

Τίποτα δεν είναι λάθος και τίποτα σωστό… ας επικεντρωθούμε στα ψαράκια μας!!

Παιδιά το μύνημα που θέλω να περάσω είναι κάποια ατομα να δέχονται και αλλες απόψεις..και ο καθένας έχει τα βιώματα του και μπορεί και συμβουλεύει ανάλογα!βέβαια αυτά τα βιώματα πρεπει να έχουν και μια βαση και μια σωστη δομή!επίσης οτάν 100 ατομα σου λένε είναι σωστο αυτό και βγαινεις εσυ και λες δεν είναι και το στηριζεις λάθος το πρόβλημα το εχεις εσυ και όχι τα 100 ατομα νομιζω....

Μπορεί για εσένα αυτό να είναι αυτονόητο, για άλλους είναι απίστευτα δύσκολο. Εγώ έπρεπε να γίνω 27 χρονών για να μάθω να ακούω την άποψη του άλλου και να μην σχηματίζω συμπεράσματα αυθαίρετα! Άλλοι άνθρωποι δεν το καταφέρνουν ποτέ σε όλη τους τη ζωή!

Άσε που όταν είσαι "ξερόλας" ή ότιδήποτε άλλο αρνητικό, συνήθως δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. :D

Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο να διορθώνουμε τα ελαττώματά μας...

:bigemo_harabe_net-82:

Μη παρεξηγησε,δεν μιλαω αποκλειστικα σε σενα αλλα γενικα.Ειναι αληθεια οτι τετοια θεματα εχουν μεγαλητερη επισκεψημοτητα απο τα ενυδρειακα.Πιστευεις οτι κατι τετοιο ειναι καλο?

Καθολου λαθος φιλαρακι , αλλωστε ουδεις αλανθαστος παρα μονο ο Θεος . Απλα αυτο που λεω ειναι να αγνοεις λεγομενα και συμπεριφορες που θεωρεις , νομιζεις εσυ οτι πρεπει .

Να στο πω και διαφορετικα ; Οσο ασχολεισαι αξια δινεις ..

Παιδια σας καλω ολους να κοιταξετε το τελος της σελιδας για να δειτε ποσα ατομα διαβαζουν αυτη την στιγμη αυτο το θεμα! Αναρωτηθειτε μετα για ενα θεμα ενος φιλου που εχει προβλημα ποσοι το διαβαζουν!

Θα συμφωνησω με το Θοδωρη σε αυτο.

Οταν τιθεται ενα θεμα με καποιο φιλο - φιλη ειναι λιγοτεροι αυτοι που το παρακολουθουν

απ οτι στις αντηπαραθεσεις.

Μη παρεξηγησε,δεν μιλαω αποκλειστικα σε σενα αλλα γενικα.Ειναι αληθεια οτι τετοια θεματα εχουν μεγαλητερη επισκεψημοτητα απο τα ενυδρειακα.Πιστευεις οτι κατι τετοιο ειναι καλο?

Δεν παρεξηγηθηκα προς θεού!γιαυτό θεωρώ σωστο να λήξει εδώ για τον ίδιο λογο που προανεφερες!ας επικεντρωθουμε στα ψαράκια μας λοιπον!

Δεν παρεξηγηθηκα προς θεού!γιαυτό θεωρώ σωστο να λήξει εδώ για τον ίδιο λογο που προανεφερες!ας επικεντρωθουμε στα ψαράκια μας λοιπον!

:bigemo_harabe_net-64::bigemo_harabe_net-64:

Επισης στην επομενη συναντηση φροντισε να εμφανιστεις να τα πουμε και απο κοντα . Να πουμε για τα guppy :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...