Jump to content

Ενυδρείο Με Χρυσόψαρα

kalliroi

Recommended Posts

Κι ένα... χριστουγεννιάτικο update!

Εμένα τα ψάρια μου έχουν και δέντρο :xmas_laugh:

1511035_192476280943658_55649009_n.jpg

1474412_192476404276979_414366816_n.jpg

Το δεντράκι τσίου

Edit......το flash ειναι ότι πιο άχρηστο έχει πανω της μια φωτογραφική μηχανή. Μη το ξαναχρησιμοποιήσετε. Χρόνια πολλα Kalliroi και με υγεία!

Έγινε επεξεργασία - Safarpn
  • Like 1

Το δεντράκι τσίου

Edit......το flash ειναι ότι πιο άχρηστο έχει πανω της μια φωτογραφική μηχανή. Μη το ξαναχρησιμοποιήσετε. Χρόνια πολλα Kalliroi και με υγεία!

Ευχαριστώ, χρόνια πολλά και καλές γιορτές και σε σένα Safarpn!

Σήμερα έκανα αλλαγή νερού, έβαλα κι ένα έξτρα φίλτρο να μπολιαστεί για να μπει στον μονομάχο σε αντικατάσταση του τωρινού. Τα τάισα καλά, δεν έκανα νηστεία και αρακά αυτή την εβδομάδα, τα προετοίμασα για τη... νηστεία διαρκείας που τα περιμένει αυτές τις μέρες. Φεύγω ξημερώματα Κυριακής, σε λίγες ώρες κι επιστρέφω την Παρασκευή το βράδυ. Το ίδιο ισχύει και για τον μονομάχο, αλλαγή νερού και καλό ταίσμα. Θα τα ταίσω άλλη μία πριν φύγω. Στα χρυσόψαρα έβαλα μία ταμπλέτα (τροφή διαρκείας της JBL) και κάνω το σταυρό μου. Ελπίζω να μην το βρω αποψιλωμένο το ενυδρείο μόλις γυρίσω. Μάλιστα πρόσθεσα μία ακόμη ανούμπια και ένα μικροσόριουμ στο ξύλο. Ιδού και μία φωτογραφία, όχι πανοραμική.

d04a41ba6fb711e396bb0e8092767a2f_8.jpg

Λυπήσου τα φυτά, Νηρέα! (φαγάνα, που έχεις γίνει σαν τσιπούρα!)

• Like 1

Λυπήσου τα φυτά, Νηρέα! (φαγάνα, που έχεις γίνει σαν τσιπούρα!)

:lolu::lolu::lolu::lolu:

Χρονια πολλα Kalliroi και καλες γιορτες!!!

Καλα να περασεις και ευχομαι οταν γυρισεις με το καλο να μας πεις οτι δεν συνεβη τιποτα και οτι ολα πηγαν μια χαρα!!!!

Παντως για καλο και για κακο εσυ του εβαλες και δυο καινουρια φυτα ε???!!!!!!

χαχαχαχαχα!!!!!!!

• Like 1

Χρονια πολλα Kalliroi και καλες γιορτες!!!

Καλα να περασεις και ευχομαι οταν γυρισεις με το καλο να μας πεις οτι δεν συνεβη τιποτα και οτι ολα πηγαν μια χαρα!!!!

Παντως για καλο και για κακο εσυ του εβαλες και δυο καινουρια φυτα ε???!!!!!!

χαχαχαχαχα!!!!!!!

Ευχαριστώ! Επίσης! :xmas_smile:

Την φωτογραφία την τράβηξα για... ανάμνηση! Μακάρι να μην χρειαστεί να το κάνω "ΠΡΙΝ και... ΜΕΤΑ" :GetATree:

Ευχαριστώ! Επίσης! :xmas_smile:

Την φωτογραφία την τράβηξα για... ανάμνηση! Μακάρι να μην χρειαστεί να το κάνω "ΠΡΙΝ και... ΜΕΤΑ" :GetATree:

:ChristmasTree::ChristmasTree::ChristmasTree:

Χρονια πολλα και καλη χρονια!!!!!

Γυρισατε??? :)

Χρονια πολλα και καλη χρονια!!!!!

Γυρισατε??? :)

Κι εσυ γιατι βιάζεσαι φίλος; Περιμένεις να σου φέρουν κανά δώρο;

Κι εσυ γιατι βιάζεσαι φίλος; Περιμένεις να σου φέρουν κανά δώρο;

:CarolSingers::CarolSingers::CarolSingers:

Αύριο επιστρέφω... Σήμερα μπόρεσε να πάει ο φίλος μου και μου είπε ότι όλα δείχνουν καλά και τα ταισε. Δόξα τω Θεώ τα φυτά την γλύτωσαν!

Θα σας φέρω δωράκι στην συνάντηση ;-)

Αύριο επιστρέφω... Σήμερα μπόρεσε να πάει ο φίλος μου και μου είπε ότι όλα δείχνουν καλά και τα ταισε. Δόξα τω Θεώ τα φυτά την γλύτωσαν!

Καλη επιστροφη!!! Χαιρομαι που πηγαν ολα καλα και τα φυτα την γλυτωσαν!!!!!!χαχαχα

Θα σας φέρω δωράκι στην συνάντηση ;-)

:icon_dance::icon_dance::icon_dance:

Καλη επιστροφη!!! Χαιρομαι που πηγαν ολα καλα και τα φυτα την γλυτωσαν!!!!!!χαχαχα

:icon_dance::icon_dance::icon_dance:

Κοίτα χαρά που κάνει ο άλλος........σιγά μη σου πήρε και playmobil ρε φίλε!!! χαχαχαχαχαχα.

Σας πήρα ένα δωράκι που τρώγεται και θα σας κεράσω στην συνάντηση! :xmas_smile:

Το μόνο φυτό που δεν γλύτωσε είναι το κερατόφυλλο, έχει μείνει μόνο το κοτσάνι! :xmas_laugh:

Να τι απέμεινε από το κερατόφυλλο!

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C

• Like 1

Ευτυχώς μικρή η απώλεια Χρυσάνθη το κερατόφυλλο.Τουλάχιστον την γλύτωσαν τα άλλα !!!!

Ευτυχώς μικρή η απώλεια Χρυσάνθη το κερατόφυλλο.Τουλάχιστον την γλύτωσαν τα άλλα !!!!

Σωστο! Ασε που μπορει και να επανελθει! Τωρα ξερεις σιγουρα οτι το κερατοφυλλο το προτιμουν!

• 1 month later...

Σήμερα επιτέλους βρήκα χρόνο να φυτέψω τα φυτάκια που μου έδωσε ο Βασίλης στο κοπή τη πίτα. Το μικροσόριουμ το έχωσα σε ένα κενό στο ξύλο, την egeria densa την φύτεψα δεξιά της εναπομείνασας βαλσνέριας, γιατί η οποία έφαγε κούρεμα λόγω της bba που έχω αποκτήσει. Το stargrass, αν θυμάμαι σωστά την ονομασία του το φύτεψα το μισό πίσω από τη μία ανούμπια και το άλλο μισό πίσω από την άλλη με σκοπό να μεγαλώσει και να της παρέχει λίγη σκιά. Έπεσε πολύ κλάδεμα στα φυτά με bba αλλά ευτυχώς πρασινάδα έχω ακόμα. Ιδού :D

2014-02-21+18.06.21.jpg

• Like 1

Ομορφιές βλέπω.Πολύ ωραίο !!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...