Force 25 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 25 Οκτωβρίου 2013 (edited) Μιας και δεν σας έχω παρουσιάσει το νέο μου ενυδρείο και αφού έχουν γίνει αρκετές αλλαγές από τον καιρό που έχει στηθεί, έχουν μπει μερικά φυτά ακόμα και κάποιες πέτρες. Διαστάσεις ενυδρείου 1.50 Χ 0.50 Χ 0.65 Φίλτρα που το υποστηρίζουν 2 1) EHEIM professionel 3 2080 1) EHEIM professionel 3e 350 (2074) Μπουκάλα 2 κιλά για το CO2 Μέσα στο ενυδρείο συγκατοικούν αρμονικά : 10 - Capoeta tetrazona 1 - Rainbow sharkminnow ( Epalzeorhynchos frenatus ) 6 - Crossocheilus siamensis ( Crossocheilus langei) 3 - Garra flavatra (Panda Garra) 2 - Astronotus ocellatus - Oscar 1 - Mastacembelus erythrotaenia - Fire Eel Λοιπόν έτσι είμαστε σήμερα. Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2013 - Force 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 25 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Εξαιρετικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 25 Οκτωβρίου 2013 #3 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Υπέροχο φιλε μου να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Οκτωβρίου 2013 #4 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Φιλε Force πανεμορφο εχει γινει αλλα μηπως ειναι πολλα εκει μεσα; Μηπως μερικα απο αυτα σε κανα 2μηνο γινουν μεζες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 25 Οκτωβρίου 2013 #5 Share 25 Οκτωβρίου 2013 (edited) πολυ ωραιο φιλε μου μπραβο!τα ψαρακια να εχεις το νου σου σε λιγο καιρο γιατι τα οσκαρ θα κανουν παρτυ!! Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2013 - polyagkistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 25 Οκτωβρίου 2013 #6 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου αλλά από πλευράς ψαροσύνθεσης...... θα υπάρξει πρόβλημα. Πόσο καιρό τρέχει με αυτή τη μορφή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 25 Οκτωβρίου 2013 #7 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου, όπως και τα όσκαρ σου. Μου αρέσουν πολύ τα φυτά σε ενα ενυδρείο με όσκαρ. Δεν ξέρω αργότερα λόγο του μεγέθους των ψαριών πως θα τα πάνε. Πάντως είναι πολύ ωραίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 25 Οκτωβρίου 2013 Author #8 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά τα Oscar δεν αχολούνται με τα μικρά ψάρια καθόλου, είναι σαν να μην υπάρχουν, τρώνε όλα μαζί και έχουν μεγαλώσει όλα μαζί, τα Oscar μωρά ήταν όταν έβαλα και τώρα είναι θηρία και μεγαλώνουμε. Ίσως επειδή δεν απειλούνται από κανένα ψάρι να είναι έτσι η συμπεριφορά τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 25 Οκτωβρίου 2013 Author #9 Share 25 Οκτωβρίου 2013 (edited) Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου, όπως και τα όσκαρ σου. Μου αρέσουν πολύ τα φυτά σε ενα ενυδρείο με όσκαρ. Δεν ξέρω αργότερα λόγο του μεγέθους των ψαριών πως θα τα πάνε. Πάντως είναι πολύ ωραίο. Τα Oscar σου δείχνουν που δεν θέλουν φυτά, εάν κάτι δεν τους αρέσει το ξυλώνουν, μου το έχουν δείξει αρκετές φορές και δεν βάζω φυτό εκεί που δεν θέλουν και όλα καλά μετά, έχουν τα σημεία τους που θα κάνουν την φωλιά τους ή εκεί που θα παίξουν και εκεί δεν υπάρχουν μεγάλα φυτά ή καθόλου. Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2013 - Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 25 Οκτωβρίου 2013 #10 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Τα Oscar σου δείχνουν που δεν θέλουν φυτά, εάν κάτι δεν τους αρέσει το ξυλώνουν, μου το έχουν δείξει αρκετές φορές και δεν βάζω φυτό εκεί που δεν θέλουν και όλα καλά μετά, έχουν τα σημεία τους που θα κάνουν την φωλιά τους ή εκεί που θα παίξουν και εκεί δεν υπάρχουν μεγάλα φυτά ή καθόλου. Οπότε συνέχεισε να τα "ρωτάς" και ολα καλά!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 25 Οκτωβρίου 2013 #11 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου Force!! Όπως και τα όσκαρ τέλεια!!Αναρωτιέμαι πως δεν έχουν κάνει γεύμα τα barb Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 26 Οκτωβρίου 2013 #12 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Το χεις με το ακουασκειπ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Οκτωβρίου 2013 #13 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Πολυ ωραιο το ενυδρειο και τα φυτα του δινει πολυ ωραιο χρωμα οπως ειπαν και οι αλλοι μπορει να εχεις προβλημα οταν μεγαλωσουν λιγο ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 26 Οκτωβρίου 2013 #14 Share 26 Οκτωβρίου 2013 πολύ όμορφο μπράβο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 2 Νοεμβρίου 2013 Author #15 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Ένα μικρό update πως είμαστε σήμερα έχουν μπει μερικά φυτά ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Νοεμβρίου 2013 #16 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Κανα βιντεο εχεις; Τα ψαρια σου ειναι πανεμορφα αλλα εξακολουθω να διαφωνω με την ψαροσυνθεση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 2 Νοεμβρίου 2013 Author #17 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Από το προηγούμενο έχω από αυτό όχι ακόμα, έχω ένα που τρώνε όλα μαζί στο προηγούμενο 350 λτ . Αυτό Τα Oscar και τα μικρά από την ταίστρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 3 Νοεμβρίου 2013 Author #18 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Με το νέο ενυδρείο είναι το video λάθος έκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 3 Νοεμβρίου 2013 #19 Share 3 Νοεμβρίου 2013 (edited) Ώρα φαγητού και είναι τόσο ήρεμα? Πάντος πολύ ωραίο το ενυδρείο και η ηρεμία του που είναι πολύ σπάνιο αυτό..! Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2013 - Giorgos Kk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Νοεμβρίου 2013 #20 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Πιστευτο ποσο ηρεμα τρωνε ολα μαζι το Fire Eel γιατι δεν βγαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 3 Νοεμβρίου 2013 Author #21 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Το Fire eel το ταΐζω στο στόμα γαιωσκόληκες δεν τρώει ξηρά τροφή ακόμα ελπίζω μεγαλώνοντας να φάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 3 Νοεμβρίου 2013 Author #22 Share 3 Νοεμβρίου 2013 (edited) Γιατί τα Oscar συμπεριφέρονται έτσι στα μικρά ψάρια δεν μπορώ να σας το εξηγήσω, πάντως αυτή την στιγμή το ένα Oscar έχει περάσει τους 26 πόντους και το άλλο είναι κάπου στους 24 , τα ψάρια που υπάρχουν μέσα στο ενυδρείο χωράνε άνετα στον στόμα τους, αλλά κανένα ενδιαφέρον από τα Oscar, μήνες τώρα που είναι μαζί, αυτό που βλέπω εγώ στο δικό μου ενυδρείο είναι ότι τίποτα μην θεωρείται δεδομένο, το κάθε ψάρι είναι διαφορετικό από το άλλο. Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2013 - Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 3 Νοεμβρίου 2013 #23 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Ξεχωριστής ομορφιάς ενυδρείο φίλε Force, πολλά μπράβο!! και τα Oscar μετράνε πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakalelos7 4 Δεκεμβρίου 2013 #24 Share 4 Δεκεμβρίου 2013 Εγω αγορασα εναν oscar την παρασκευη που μας περασε απο petcity ο οποιος απο την μερα που τον πηρα η θα καθετε στον βυθο η ψηλα στην γωνια ! Ετσι πηρα σημερα αλλον εναν oscar για να εχει παρεα ο νεος oscar ειναι μια χαρα ο παλιος εξακολουθει να μην εμφανιζετε ξερει κανεις γιατι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Δεκεμβρίου 2013 #25 Share 4 Δεκεμβρίου 2013 Εγω αγορασα εναν oscar την παρασκευη που μας περασε απο petcity ο οποιος απο την μερα που τον πηρα η θα καθετε στον βυθο η ψηλα στην γωνια ! Ετσι πηρα σημερα αλλον εναν oscar για να εχει παρεα ο νεος oscar ειναι μια χαρα ο παλιος εξακολουθει να μην εμφανιζετε ξερει κανεις γιατι ? τουλαχιστον μην επαναλαμβανεις τις ερωτησεις σου σε ολα τα θεματα με την λεξη οσκαρ απέξω.σου απαντησα στην ιδια προηγουμενη κλωνοποιημενη σου ερωτηση που ρωτησες σε αλλο ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος