p_ladas 24 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 Μόνο φωτογραφίες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROOPER 24 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 Μερακλίδικη δουλειά μπράβο Μια ερώτηση τα ποδαράκια τα πλαστικά αντέχουν το βάρος? Γιατί πάντα είχα αυτήν την απορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_ladas 24 Φεβρουαρίου 2007 Author #3 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 Μερακλίδικη δουλειά μπράβο Μια ερώτηση τα ποδαράκια τα πλαστικά αντέχουν το βάρος? Γιατί πάντα είχα αυτήν την απορία Βάση = 142 κιλά Τζάμια = 100 κιλά Χαλίκι = 38 κιλά Νερό = 500 κιλά περίπου ------------------------------ Σύνολο= 780 κιλά περίπου / 24 ποδαράκια = 32,5 κιλά κατά μέσο όρο σε κάθε ποδαράκι. Αν υπολογίσουμε ότι ένα ποδαράκι άντεξε το βάρος μου (85 κιλά) και το ότι, βάρος σηκώνουν επίσης τόσο η μπροστινή όσο και η πισινή μπάζα, αντέχουν τα ποδαράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 24 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 ....Τζάμια = 100 κιλά... Με τι τζάμια το έκανες και πήγε μόνο 100 κιλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_ladas 24 Φεβρουαρίου 2007 Author #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 Με τι τζάμια το έκανες και πήγε μόνο 100 κιλά? 10mm τζάμια. Μαζί με τις κόντρες είναι περίπου 4 τετραγωνικά x 25 κιλά το τετραγωνικό = 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 24 Φεβρουαρίου 2007 #6 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 Μου φάνηκαν για περισσότερα... Εκανα με 10άρια 580άρι και μου βγήκε παραπάνω. Πάντως μπράβο που το παλεύεις μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 24 Φεβρουαρίου 2007 #7 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 Εξαιρετικη δουλεια μπραβο και καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 24 Φεβρουαρίου 2007 #8 Share 24 Φεβρουαρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 25 Φεβρουαρίου 2007 #9 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Πολύ καλό το project της κατασκευή σου. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 25 Φεβρουαρίου 2007 #10 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Συγχαρητήρια, πολύ καλή δουλειά και εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια. Μια παρατηρησούλα θα ήθελα να κάνω χωρίς να με παρεξηγήσεις. Αυτά τα κανδράκια ακριβώς από επάνω, μήπως θα ήταν καλό να τα βγάλεις (για αισθητικούς λόγους και μόνο). umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 25 Φεβρουαρίου 2007 #11 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ έχω κάποιες παρατηρήσεις, αλλά δεν τις κάνω εδώ για να μην χαλάσουμε το θέμα που είναι μόνο η κατασκευή του ενυδρείου (και λόγω τίτλου και λόγω κατηγορίας). Φαντάζομαι θα μας δοθεί η ευκαιρία να τις κάνουμε, σε άλλο ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_ladas 25 Φεβρουαρίου 2007 Author #12 Share 25 Φεβρουαρίου 2007 ... τα κανδράκια ακριβώς από επάνω, μήπως θα ήταν καλό να τα βγάλεις (για αισθητικούς λόγους και μόνο). Επειδή προϋπήρχαν και είναι εργόχειρο της συζύγου δεν θέλω να τα μετακινήσω. Άλλωστε μπορεί να το δει κανείς και ως αντίθεση το χειμερινό με το τροπικό τοπίο. Και εγώ έχω κάποιες παρατηρήσεις ... Παρατηρήσεις δεκτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 26 Φεβρουαρίου 2007 #13 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Μπράβο και από μένα φίλε μου. Φαίνετε το μεράκι σου στις κατασκευές. Ήταν η πρώτη φορά που κόλλησες ή το είχες ξανακάνει ? Ποιά μάρκα μαύρης σιλικόνης χρησιμοποίησες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Φεβρουαρίου 2007 #14 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Βάση = 142 κιλά Τζάμια = 100 κιλά Χαλίκι = 38 κιλά Νερό = 500 κιλά περίπου ------------------------------ Σύνολο= 780 κιλά περίπου / 24 ποδαράκια = 32,5 κιλά κατά μέσο όρο σε κάθε ποδαράκι. Αν υπολογίσουμε ότι ένα ποδαράκι άντεξε το βάρος μου (85 κιλά) και το ότι, βάρος σηκώνουν επίσης τόσο η μπροστινή όσο και η πισινή μπάζα, αντέχουν τα ποδαράκια. ΙΜΟ. Τα ποδαράκια τοποθετηθήκαν λανθασμένα. Όλο το βάρος μεταφέρετε ακριβός κάτω από τα κάθετα ξύλα. Η κατασκευή είναι εξαιρετική σε εμφάνιση. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα να τα ποδαράκια. Καλή συνέχεια Γιάννος Σάββα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 26 Φεβρουαρίου 2007 #15 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε μου όλα καλά αλλά με ξερές foto δεν βγαίνει και πολύ νόημα. Γράψε κάτι για να μας βοηθήσεις. Νομίζω έχει δίκαιο ο Γιάννος Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_ladas 26 Φεβρουαρίου 2007 Author #16 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Ήταν η πρώτη φορά που κόλλησες ή το είχες ξανακάνει ? Ποιά μάρκα μαύρης σιλικόνης χρησιμοποίησες ? Είναι το δεύτερο ενυδρείο που φτιάχνω το 1ο ήταν ένα πολυ μικρότερο (40lt) Χρησιμοποίησα καθαρή σιλικόνη profi 4100 ...Τα ποδαράκια τοποθετηθήκαν λανθασμένα. Όλο το βάρος μεταφέρετε ακριβός κάτω από τα κάθετα ξύλα. Τα ποδαράκια είναι τοποθετημένα όπως φαίνονται σε αυτή τη φωτογραφία και όχι όπως μπηκαν αρχικά στην πρώτη που είναι όντως λάθος γιατί η οριζόντια μελαμίνη κάνει "κοιλιά". Επίσης οι ρυθμίσεις στα ποδαράκια έγινε και μετά το γέμισμα του ενυδρείου ώστε να πατάνε όλα στο έδαφος και να μοιράζεται το βάρος παντού. ...με ξερές foto δεν βγαίνει και πολύ νόημα. Γράψε κάτι για να μας βοηθήσεις. Κάποια στιγμή θα γράψω και λόγια. Μου ήταν πιο εύκολο να παρουσιάσω τις φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_ladas 19 Μαρτίου 2007 Author #17 Share 19 Μαρτίου 2007 Προστέθηκαν σύντομα σχόλια στα στάδια κατασκευής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος