Butterfly 24 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Γενική κατηγορία ενυδρείου Betta - ΑσίαΓενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 50x30x30Συνολικά Λίτρα: 45ltSump (λίτρα): - - -ΟργανισμοίΦυτά: Eichhornia crassipes, Cabomba, Hydrocotyle leucocephalaΨάρια: Ένας (1) αρσενικός και μια (1) θηλύκια betta splendensΆλλα είδη: Σαλιγκάρια λαθρεπιβάτεςΔιακοσμητικά υλικάΦόντο: - - -Πέτρες: Μαζεμένες από βουνόΞύλα: Μια ρίζαΆλλα διακοσμητικά : - - -Υπόστρωμα: - - -Βυθός: Χαλαζιακή άμμος και τύρφηΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): Διάρκεια φωτισμού: έξι (6) ώρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Φίλτρο ΑμβούργουΘέρμανση/ Ψύξη:Λίπανση: - - -Παροχή CO2: - - -Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:Διατροφή:ΠαράμετροιpH: 6.2Γενική σκληρότητα (GH): 4Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 2Αμμωνία (ΝΗ3): 0Νιτρώδη (ΝΟ2): 0Νιτρικά (ΝΟ3): 15Μέση Θερμοκρασία (°C): 25ΣυντήρησηΑλλαγές νερού: 30% / 7 ημέρεςΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα:Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 24 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Το έχω ξαναδεί και μου αρέσει πάρα πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Οκτωβρίου 2013 #3 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Ομορφο φιλε μου να το χαιρεσαι! Το ειχες παει και στον διαγωνισμο ή μου φαινεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 24 Οκτωβρίου 2013 #4 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Πολυ καλο μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butterfly 24 Οκτωβρίου 2013 Author #5 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Ομορφο φιλε μου να το χαιρεσαι! Το ειχες παει και στον διαγωνισμο ή μου φαινεται; Σ' ευχαριστώ..!!! Το κατέβασα στον διαγωνισμό της Ρωσίας και πήρε την 28η θέση από 29 συμμετοχές. Περιμένω τα σχόλια των κριτών να δω τι έφταιξε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Οκτωβρίου 2013 #6 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Μπραβο ρε φιλαρακι! Οταν μαθεις αν θες μοιρασου το εδω! Η θηλυκια που ειναι δεν την βλεπω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butterfly 24 Οκτωβρίου 2013 Author #7 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Η θηλυκιά φαίνεται εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 24 Οκτωβρίου 2013 #8 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Αρχοντας ο μονομάχος σου μέσα στη ζουγκλα που του έχεις φτιάξει. Και μόνο η συμμετοχή σε αυτούς τους διαγωνισμούς για την εμπειρία αξίζει, ασχέτως του αποτελέσματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 24 Οκτωβρίου 2013 #9 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Το ενυδρείο είναι καταπληκτικό ! Ο φωτισμός τι είδους είναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butterfly 25 Οκτωβρίου 2013 Author #10 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Το ενυδρείο είναι καταπληκτικό ! Ο φωτισμός τι είδους είναι ; Σ' ευχαριστώ φίλε!!! Χρησιμοποιώ μια λάμπα 11w. Απλά για να βγάλω την συγκεκριμένες φωτογραφίες (λόγο διαγωνισμού) χρησιμοποίησα επαγγελματικό εξοπλισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 25 Οκτωβρίου 2013 #11 Share 25 Οκτωβρίου 2013 (edited) Αν απαντήσουν απο τον διαγωνισμό, θα ήθελα και εγώ να μάθω το λόγο που πήρες τη συγκεκριμένη θέση. Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2013 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butterfly 25 Οκτωβρίου 2013 Author #12 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Τα πρώτα σχόλια "ανέβηκαν" Dimitris Ioannou (Greece): Nice home for your betta, I would prefer the wild morph, also the Eichhornia crassipes is from South America. Πηγή: http://all4aquarium.ru/en/events/jbl-biotope-contest-2013/entries Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 25 Οκτωβρίου 2013 #13 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Είναι φανταστικό!!!! Μπράβο σου..... Και μόνο η συμμετοχή είναι από μόνη της μία διάκριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 25 Οκτωβρίου 2013 #14 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Επομένως λόγω του φυτού έχασες πόντους ; Όπως και να έχει, είναι από τα ωραιότερα μονομαχοενυδρεία που έχω δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 25 Οκτωβρίου 2013 #15 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Επομένως λόγω του φυτού έχασες πόντους ; Όπως και να έχει, είναι από τα ωραιότερα μονομαχοενυδρεία που έχω δει. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος