Jump to content

Αναγνώριση Κιχλιδας

xristos@1985

Recommended Posts

ας βοηθησει καποιος ως προς την αναγνωρισει γιατι θα σκασω :helpsmilie::helpsmilie:

post-44762-0-39024100-1382570200_thumb.jpg

post-44762-0-18254800-1382570269_thumb.jpg

Αφρικανα ειναι αδερφε! Θα σου πουν οι Αφρικανοι ποια ειναι! Εσυ ως τι την πηρες;

αφρικανα ναι αλλα ποια??εγω την αγορασα για pseudotropheus zebra blue....τα φωτα σας παιδια γιατι δεν βγαζω ακρη..

Eίναι στρεασαρισμένο και δεν φαίνονται καλά τα χρώματα του να φανεί αν είναι maingano ή johanni.

Το πήρες μαζί με άλλα? Τι άλλα έχεις μέσα?

παναγιωτη μεχρι στιγμης απο αυτα που εχω ακουσει μου κολαει πιο πολυ απο ολα...μαζι του εχω παρει και αλλα 3 θυληκα(ετσι νομιζω τουλαχιστον) που μεν εχουν ακριβως τις ιδιες γραμμες στο σωμα παρολα αυτα το χρωμα τους δεν ειναι τοσο εντονο...θα σου ανεβασω φωτο να τα δεις...μαζι με τα λαμπς τα εχω..

εδω ειναι ολα μαζι.
post-44762-0-34562200-1382614409_thumb.jpg

τεινω προς maingano

και η απολεισει ως προς το χρωμα δεν σημαινει κατι?η μηπως δεν εχουν δειξει ακομα το χρωμα τους τα αλλα?

πραγματικα η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη και ευχαριστω!

Το μονο που μου θυμίζει maingano στα χρώματα είναι αυτό κάτω που λες για αρσενικό.

Τα άλλα είναι γκρι, και επίσης δεν θυμίζουν πολύ για maingano.

Υπάρχουν 2 πιθανές εκδοχές:

1) Να είναι maingano, αλλά απο συνεχόμενες αναπαραγωγές χωρίς ανανέωση αιμάτων να έχουν εξασθενήσει τα χρώματα και

2) Ναι είναι υβρίδια.

το να ειναι υβριδια με τρομαζει...θα δειξει παιδια θα τους δωσω λιγο χρονο για να βγαλουν τα χρωματα τους και θα δουμε..ευχαριστω παιδια για τις ιδεες σας!

το να ειναι υβριδια με τρομαζει...θα δειξει παιδια θα τους δωσω λιγο χρονο για να βγαλουν τα χρωματα τους και θα δουμε..ευχαριστω παιδια για τις ιδεες σας!

το καλυτερο που μπορεις να κανεις....

Παιδιά εγώ θεωρώ ότι το άχρωμο ψάρι που φαίνεται δεξιά είναι tropheops. Ειχα τα red cheek και με το που το είδα μου ήρθε αμέσως στο μυαλό η εικόνα!

Δωστους λίγο χρόνο. Το άλλο maingano οκ, αλλά με φόβισε λίγο γιατί ψιλομοβίζει!

ΥΓ: Πωπωωω! Τώρα που τα ξαναβλέπω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι red cheek likoma! Θυμάμαι αυτά τα ψάρια και νιώθω μια νοσταλγία... Πφφφ..

Έγινε επεξεργασία - G_lantern

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...