kostaskappa 29 Οκτωβρίου 2013 #26 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Έτοιμος εισαι!!! Μην αφήσεις τιποτα να πεσει κατω!Μην είσαι τέτοιος!Άφησα δύο και πέσανε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelemis 29 Οκτωβρίου 2013 Author #27 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Ε όχι και κατά τα λεγόμενά μου .. ΠΟΛΥ θόρυβος παίδες .. ίσως κάτι δεν έβαλα καλά όταν το άνοιξα για καθάρισμα..ίδωμεν αύριο .. Κατά τα άλλα ...μπήκε ένα Three Spot Domino Damselfish και ένας ερημίτης με μπλέ ποδαράκια. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Οκτωβρίου 2013 #28 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Ε όχι και κατά τα λεγόμενά μου .. ΠΟΛΥ θόρυβος παίδες .. ίσως κάτι δεν έβαλα καλά όταν το άνοιξα για καθάρισμα..ίδωμεν αύριο .. Κατά τα άλλα ...μπήκε ένα Three Spot Domino Damselfish και ένας ερημίτης με μπλέ ποδαράκια. . . Tι σκίμμερ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 30 Οκτωβρίου 2013 #29 Share 30 Οκτωβρίου 2013 Το damsel που έβαλες είναι αρκετά τσαμπουκάς,να έχεις το νου σου με άλλα μικρόψαρα που θα βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 30 Οκτωβρίου 2013 #30 Share 30 Οκτωβρίου 2013 (edited) DOMINO έβαλες;;;;;;;καλά....μιλάμε για ....... όχι αστεία......!!!!! Έγινε επεξεργασία 30 Οκτωβρίου 2013 - Bloster Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelemis 30 Οκτωβρίου 2013 Author #31 Share 30 Οκτωβρίου 2013 Έλα μωρέ .. τσαμπουκάς .. η πορδή .. 4cm μήκος έχει μαζί με την ουρά ..χαχαχαχα ..ακόμα δεν έχει κολυμπήσει σε ολόκληρο το ενυδρείο από τον φόβο του ..άσε που τον ρουφάει ο jebao χαχαχα ..το σκιμμερ είναι blueskimmer της ferplast.. ο θόρυβος λύθηκε .. ήταν βουλωμένο με αλάτι ΤΕΛΕΙΩΣ το σωληνάκι που ρουφάει αέρα .. ΦΥΣΙΚΑ ..μετά τις οδηγίες του μπαρμπα-Βαλεντίνου..όλα λύθηκαν .. Κάναμε και τεστάκια σήμερα που ήρθε για 12 λεπτά ο σίφουνας. ΝΟ2 = 0 ΝΟ3 ελάχιστα ΝΗ4 ελάχιστα PH4 ελάχιστα (εγώ έκανα μόνο το ΝΟ2 γιαυτό ξέρω την τιμή του ..χαχααχχαχα) Κατά τα άλλα έχω πετάξει 1 άδειο σαλιγκάρι , το οποίο ο ερημίτης έχει αρχίσει να γλυκοκοιτάει !!ο domino's ξεσκίζει τα flakes, που είναι και οι ώρες που βγαίνει απο την βραχοκρυψώνα του και τον χαζεύω να σουλατσάρει κυνηγώντας τα flakes!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 30 Οκτωβρίου 2013 #32 Share 30 Οκτωβρίου 2013 Τι 12 λεπτά βρε που κλειδωνεις την πόρτα να μην φύγω και τα ακούω απο το αφεντεκο μου?! Τυχερός ήσουν σημερα κι έφτασα on time... pO4 < 0.25 no3 = 2ppm No2=0 NH4 = 0 περίπου.... Η jebao στο ενυδρειο του Νίκου ειναι τούρμπο...Κανε αυτή την πατέντα με το σφουγγάρι γυρω απο την αντλία να ριξεις λιιιγο την κυκλοφορία της. Οσο για τις οδηγίες-θαύμα-λύσεις στα προβλήματα σου... Δν ειμαι κι ο μάντης Τηρεσιας...απλα ολοι περνάμε απο αυτές τις φάσεις, και δει ΕΓΩ, δν εχω αφήσει καμια φάση ως τωρα...οποτε ισως ολο αυτο μου εχει δωσει αρκετές λύσεις στο "οπλοστάσιο" μου... Το ενυδρειο τα σπάει σε γενικές γραμμές! Πρεπει να αρχίσει να μπαίνει λιγο χρώμα! Γκαζόν, ζωανθακια, μανηταρια...κατι θα κάνουμε για σενα! Βάλε μια γενική μπροστινή φωτο ρε Νικ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Οκτωβρίου 2013 #33 Share 30 Οκτωβρίου 2013 Έλα μωρέ .. τσαμπουκάς .. η πορδή .. 4cm μήκος έχει μαζί με την ουρά ..χαχαχαχα ..ακόμα δεν έχει κολυμπήσει σε ολόκληρο το ενυδρείο από τον φόβο του ..άσε που τον ρουφάει ο jebao χαχαχα ..το σκιμμερ είναι blueskimmer της ferplast.. ο θόρυβος λύθηκε .. ήταν βουλωμένο με αλάτι ΤΕΛΕΙΩΣ το σωληνάκι που ρουφάει αέρα .. ΦΥΣΙΚΑ ..μετά τις οδηγίες του μπαρμπα-Βαλεντίνου..όλα λύθηκαν .. Κάναμε και τεστάκια σήμερα που ήρθε για 12 λεπτά ο σίφουνας. ΝΟ2 = 0 ΝΟ3 ελάχιστα ΝΗ4 ελάχιστα PH4 ελάχιστα (εγώ έκανα μόνο το ΝΟ2 γιαυτό ξέρω την τιμή του ..χαχααχχαχα) Κατά τα άλλα έχω πετάξει 1 άδειο σαλιγκάρι , το οποίο ο ερημίτης έχει αρχίσει να γλυκοκοιτάει !!ο domino's ξεσκίζει τα flakes, που είναι και οι ώρες που βγαίνει απο την βραχοκρυψώνα του και τον χαζεύω να σουλατσάρει κυνηγώντας τα flakes!! το 550 ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 30 Οκτωβρίου 2013 #34 Share 30 Οκτωβρίου 2013 Ελπίζω να το χαρείς όσο δεν πάει φιλαράκι,αν και είμαι σίγουρος πως θα το κάνεις με τον Βαλεντίνο να σιγοντάρει! Το ντόμινο να ξέρεις πως θα κυνηγάει όποιο ψάρι προσπαθήσει να περάσει μπροστά από την κρυψώνα του...ακόμα και yellow tang έχω δει να παίρνει στο κυνήγι να ξέρεις!Όσο μπόι του λείπει,τόσο τσαμπουκά έχει!Εμένα πάντως θα με βρεις σύμφωνο με την προσθήκη του,μιας και το dascullus που έχω τρία χρόνια τώρα,είναι μεγάλο παλικάρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Οκτωβρίου 2013 #35 Share 30 Οκτωβρίου 2013 Πολύ σας χαίρομαι που είστε όλοι μαζί ένα παρεάκι και το διασκεδάζετε, αλλά ακόμα περισσότερο που τα μοιράζεστε και μαζί μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelemis 30 Οκτωβρίου 2013 Author #36 Share 30 Οκτωβρίου 2013 niknik μάλλον το 550 είναι ..Σήμερα μπήκε και το πρώτο ζευγαράκι .. clownακια .. μεγαλούτσικα ..με ήδη βεβαιωμένες γέννες..ίδωμεν.. προς το παρόν , ενώ η πορδή δεν έβγαινε έξω από την σχισμή του βράχου του, επειδή τα clown, δεν έχουν βάλει κώλο κάτω ..ΟΛΗ την ώρα κάνουν βόλτες γύρω γύρω ..ζήλεψε και άρχισε και αυτό τις βόλτες .. άλλες φορές δίπλα τους, άλλες φορές αντιδιαμετρικά ..ακόμα και όταν περνάνε μπροστά από τη "φωλιά" του, φεύγει και τους αφήνει χώρο .. Τσαμπουκάς ;;; Βέβαια, να πω την αλήθεια , στο βραδινό τάισμα, τα μόλις 4ωρών clown στο ενυδρείο ούτε να την κοιτάξουν την τροφή .. ενώ ο domino κανονικά ..κυνήγι με τα flakes. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 30 Οκτωβρίου 2013 #37 Share 30 Οκτωβρίου 2013 (edited) Μην ανυσηχείς....αύριο θα δοκιμάσουν...μεθαύριο θα σε φάνε ολόκληρο!!! Καλώς την δέχτηκες την φαμίλια....!!! Έγινε επεξεργασία 30 Οκτωβρίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 31 Οκτωβρίου 2013 #38 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Μην ανυσηχείς....αύριο θα δοκιμάσουν...μεθαύριο θα σε φάνε ολόκληρο!!! Καλώς την δέχτηκες την φαμίλια....!!! +1 Όσο για το ντομινο μακάρι να είναι εξαίρεση ο δικός σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo 31 Οκτωβρίου 2013 #39 Share 31 Οκτωβρίου 2013 καλή άρχει νικολα σου ευ χουμε,τα κλον βρήκανε ορεο σπιτάκι.όσο πιο αργά τόσο πιο καλά.για και στον Βαλεντίνο χαθήκαμε φίλε όλα καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Οκτωβρίου 2013 #40 Share 31 Οκτωβρίου 2013 niknik μάλλον το 550 είναι .. Σήμερα μπήκε και το πρώτο ζευγαράκι .. clownακια .. μεγαλούτσικα ..με ήδη βεβαιωμένες γέννες..ίδωμεν.. προς το παρόν , ενώ η πορδή δεν έβγαινε έξω από την σχισμή του βράχου του, επειδή τα clown, δεν έχουν βάλει κώλο κάτω ..ΟΛΗ την ώρα κάνουν βόλτες γύρω γύρω ..ζήλεψε και άρχισε και αυτό τις βόλτες .. άλλες φορές δίπλα τους, άλλες φορές αντιδιαμετρικά ..ακόμα και όταν περνάνε μπροστά από τη "φωλιά" του, φεύγει και τους αφήνει χώρο .. Τσαμπουκάς ;;; Βέβαια, να πω την αλήθεια , στο βραδινό τάισμα, τα μόλις 4ωρών clown στο ενυδρείο ούτε να την κοιτάξουν την τροφή .. ενώ ο domino κανονικά ..κυνήγι με τα flakes. .. ειναι αρκετα καλο πολυ ευκολο στην πλυση του και βεβαια τον μαγνητη στηριξεις απλα καθε 20 μερες καθαριζε το σωληνακι του στο μελλον θα χρειαστεις μεγαλυτερο τι διαστασεις ειναι το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 31 Οκτωβρίου 2013 #41 Share 31 Οκτωβρίου 2013 καλή άρχει νικολα σου ευ χουμε,τα κλον βρήκανε ορεο σπιτάκι.όσο πιο αργά τόσο πιο καλά.για και στον Βαλεντίνο χαθήκαμε φίλε όλα καλά? Ολα καλα φιλαρακι! Έμαθα μας αφήνεις! Ασε ρε πισω κανα δυο yellow tang να σε θυμόμαστε με χαρα! Χαχαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Οκτωβρίου 2013 #42 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Ολα καλα φιλαρακι! Έμαθα μας αφήνεις! Ασε ρε πισω κανα δυο yellow tang να σε θυμόμαστε με χαρα! Χαχαχαχαχα! που παει το φιλαρακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 31 Οκτωβρίου 2013 #43 Share 31 Οκτωβρίου 2013 (edited) Αποτι άκουσα πτολεμαιδα... Έγινε επεξεργασία 31 Οκτωβρίου 2013 - vales_red Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Οκτωβρίου 2013 #44 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Αποτι άκουσα πτολεμαιδα...ωραιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 1 Νοεμβρίου 2013 #45 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Τεο φεύγεις? Και στην πτολεμαίδια καλά είναι. Λίγο παραπάνω καρβουνίλα βέβαια. ΥΓ: Καιρό έχουμε να τα πούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelemis 1 Νοεμβρίου 2013 Author #46 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Μία 'οικογενειακή' φωτογραφία !! Τα clownακια , περνάνε ΠΟΛΥ περισσότερο χρόνο από το λογικό στην τρύπα τους .. και ο domino από πάνω φρουρός.. ο ερημίτης αποφάσισε να εμφανιστεί !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 1 Νοεμβρίου 2013 #47 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Δώστους χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelemis 7 Νοεμβρίου 2013 Author #48 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Σήμερα μπήκαν και τα πρώτα φραγκάκια από μαλακά κοραλάκια,(1 εφύλια 2 σαρκόφυτα, μερικά μπλέ μανιτάρια), 1 αστερίας και μερικά σαλιγκάρια.. Η φωτό αναζητά το είδος των σαλιγκαριών ..όσοι γνώστες προσέλθετε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Νοεμβρίου 2013 #49 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Καλώς σου ήρθαν. Η φωτό είναι πολύ μικρή και επίσης κάνει αντανάκλαση το φως και δεν φαίνεται τίποτα. Αν μπορείς να βγάλεις μεγαλύτερη(αύξησε τα pixels) και πιο ευδιάκριτη θα είναι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelemis 7 Νοεμβρίου 2013 Author #50 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Στη φωτό το σαλιγκαρι είναι τερμα αριστερά κάτω .. όχι στο σημείο με την αντανάκλαση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος