hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #101 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Καλο μου παιδι.........τα ψαρια που εχει ο κυριος Σωκρατης ειναι δωρο απο γεννες δικες μου Αρα μαλλον τα ξερω και πολυ καλα μαλιστα Και στο φιναλε να σου πω και κατι;Δικα σου ειναι τα ψαρακια,μπορεις να τα κανεις οτι θελεις.Να μαθεις ομως να ακους και αυτα που δεν σου αρεσουν. Δεν το γνώριζα αυτο. Αλλα και παλι δεν ειναι κανόνας καποια πράγματα παντα. Μια ερώτηση τότε γιατι και ο κύριος Σωκρατης τα έβαλε και αυτος στα 60 λίτρα αρχικά ; Δεν ειναι θεμα να ακούσω κατι που δεν μου αρεσει, γι αυτο άνοιξα το θεμα, το θεμα ειναι να κάνουμε διάλογο και οχι δικαστήριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 28 Οκτωβρίου 2013 #102 Share 28 Οκτωβρίου 2013 το θεμα ειναι να κάνουμε διάλογο και οχι δικαστήριο. +1000000000000000000000000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2013 #103 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν το γνώριζα αυτο. Αλλα και παλι δεν ειναι κανόνας καποια πράγματα παντα. Μια ερώτηση τότε γιατι και ο κύριος Σωκρατης τα έβαλε και αυτος στα 60 λίτρα αρχικά ; Δεν ειναι θεμα να ακούσω κατι που δεν μου αρεσει, γι αυτο άνοιξα το θεμα, το θεμα ειναι να κάνουμε διάλογο και οχι δικαστήριο. Γιατι αν θυμαμαι καλα ειχε ακομα φυτεμενο το 180αρι και επρεπε να το ετοιμασει πρωτα.Αν θυμαμαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #104 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Γιατι αν θυμαμαι καλα ειχε ακομα φυτεμενο το 180αρι και επρεπε να το ετοιμασει πρωτα.Αν θυμαμαι καλα Και εγω ειπα παραπανω πως αρχίζω ετσι μιας και ειναι 3-4cm και αν και οταν χρειαστεί θα πανε σε μεγαλύτερο. Δοκιμές κάνουμε στην πράξη, και προσπαθούμε να μάθουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #105 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Αυτήν την στιγμη εδώ και 2 μηνες ζω αυτά τα ψαρια σε 240 λίτρα και βλέπω συμπεριφορες.. Προς θεού δεν λεω οτι έχω εμπειρία σε αυτά τα ψαρια αλλα αυτά που βλέπω και έχω διαβάσει δεν συμβαδίζουν με αυτό που έκανες εσυ! Χαζός είμαι που έβαλα ενα ζευγαρι στα 240 λίτρα και έξυπνος εσυ που τα εβαλες στα 60? Δεν κάνουμε test IQ εδω άνθρωπε μου, που να ξερω τι εισαι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 28 Οκτωβρίου 2013 #106 Share 28 Οκτωβρίου 2013 αα ωραια..ξεκινησαμε τα αστεια τωρα? δεν φταις εσυ ομως..οποιος εχασε το χρονο του μαζι σου φταιει,και στο τελος μας κρινεις ολους.. Κατι τετοιους σαν και σενα λυπαμαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #107 Share 28 Οκτωβρίου 2013 αα ωραια..ξεκινησαμε τα αστεια τωρα? δεν φταις εσυ ομως..οποιος εχασε το χρονο του μαζι σου φταιει,και στο τελος μας κρινεις ολους.. Κατι τετοιους σαν και σενα λυπαμαι.... Εγω δεν ξεκίνησα τιποτα εσυ με ρωτήσες. Σε τέτοιου είδους ερωτησεις πρεπει να περιμένεις τις ανάλογες απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2013 #108 Share 28 Οκτωβρίου 2013 παιδια χαλαρα....ειναι κριμα να δοθει αφορμη να κλειδωσει το θεμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #109 Share 28 Οκτωβρίου 2013 παιδια χαλαρα....ειναι κριμα να δοθει αφορμη να κλειδωσει το θεμα!!! Αυτο ακριβως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 28 Οκτωβρίου 2013 #110 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Ελα , ελα . Ησυχαστε μη μοιρασω φυλακες σημερα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 28 Οκτωβρίου 2013 #111 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Να σου δώσω ένα παράδειγμα? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50588&p=463922 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #112 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Να σου δώσω ένα παράδειγμα? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50588&p=463922 Πανέμορφο στήσιμο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 28 Οκτωβρίου 2013 #113 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Καταλαβαίνεις τώρα γιατί γίνεται όλη αυτή η συζήτηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 28 Οκτωβρίου 2013 #114 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν το συνεχιζω διοτι απλα δεν θα οδηγησει πουθενα.. Σου ειπα τι σου προτεινω απο το πρωτο μου ποστ.. Οποτε απο μενα καλη συνεχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #115 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Καταλαβαίνεις τώρα γιατί γίνεται όλη αυτή η συζήτηση? Ναι καταλαβαίνω. ειμαι πρόθυμος να αλλάξω οτιδηποτε εχουν ανάγκη τα ψάρια στη πορεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 28 Οκτωβρίου 2013 #116 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Το να είναι προσωρινό όπως αναφέρθηκε είναι αποδεκτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Οκτωβρίου 2013 #117 Share 28 Οκτωβρίου 2013 (edited) Δεν το γνώριζα αυτο. Αλλα και παλι δεν ειναι κανόνας καποια πράγματα παντα. Μια ερώτηση τότε γιατι και ο κύριος Σωκρατης τα έβαλε και αυτος στα 60 λίτρα αρχικά ; Δεν ειναι θεμα να ακούσω κατι που δεν μου αρεσει, γι αυτο άνοιξα το θεμα, το θεμα ειναι να κάνουμε διάλογο και οχι δικαστήριο. Μάλλον μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε γιατί και εγώ δίνοντας μου τα ψαράκια ο Ευστράτιος παρότι ήξερα τι θα συμβεί υποτίμησα την κατάσταση και τους πραγματικούς γνώστες που με προειδοποιούσαν κατα καιρούς ,με αυτό το σκεπτικό λοιπόν από την πείρα μου δεν θα ήθελα να πάθει και άλλος αυτα που μου ετυχαν σε εμένα απο δική μου ανοησία και επιπολαιότητα. Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2013 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 28 Οκτωβρίου 2013 #118 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικές αντιπαραθέσεις και επιθέσεις παρακαλώ να αποφεύγονται. Άλλο να έχετε διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες και άλλο να προσπαθεί να την "λέει" ο ένας στον άλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2013 #119 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Και για να μην ξεχαστει,παρακαλω πολυ τον κυριο να ανακαλεσει δημοσια!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=89488&p=859496 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2013 #120 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικές αντιπαραθέσεις και επιθέσεις παρακαλώ να αποφεύγονται. Άλλο να έχετε διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες και άλλο να προσπαθεί να την "λέει" ο ένας στον άλλον. Νομιζω καποιος με χαρακτηρισε και με προσεβαλε αδικως.Ολοι το ειδαν πιστευω.Εσυ οχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 28 Οκτωβρίου 2013 #121 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Αναφέρομαι γενικά σε συμπεριφορές, και η παρέμβασή μου ήταν ακριβώς για να τονίσω τον τρόπο γραφής του καθενός που μπορεί να προσβάλει κάποιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2013 #122 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Μα κυριε γενικε γιατι να μιλησεις γενικα και οχι συγκεκριμενα αφου υπαρχει η περιπτωση που ανεφερα πιο πανω; Α.....ξεχασα εμενα προσβαλαν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 28 Οκτωβρίου 2013 #123 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Το θέμα δηλαδη ειναι να ανακαλέσω?Αν ειναι ετσι οχι γιατι δεν πιστευω πως προσέβαλα τον Δία. Την γνώμη μου είπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 28 Οκτωβρίου 2013 #124 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Λαθος σου που εβαλες τα συγκεκριμενα ψαρια.Ξερεις σιγουρα αν ειναι οντως ενα αρσενικο και δυο θυληκα;Αν ειναι ετσι συντομα θα σκοτωσουν το ενα θυληκο ωστε να γινουν ζευγαρι,αλλα και παλι ειναι περιορισμενος ο ογκος του ενυδρειου.Δεν θα τα χαρεις Νομίζω πως έχουμε ξεφύγει λίγο. Επειδή ειδα απο κοντά το ενυδρείο τα ψάρια ειναι μιά χαρα, εχουν φωλιάσει στις πέτρες και εχουν πολύ όρεξη. Τα πόστ τα κάνουμε για να σας δείξουμε την δουλειά μας και όχι για να αρχίσει το hating... Δεν έχουμε όλοι την πολιτέλεια για 300-400L ενυδρείο και κάνουμε ότι μπορούμε Φράσεις όπως "Δεν θα τα χαρείς" τις θεωρώ απαράδεκτες Ευχαριστώ Νομιζω οτι ειναι επιθεση προς ατομο αυτο και οχι αποψη.. Και στην τελικη ο Διας για καλο το ειπε..γιατι λοιπον αυτη η μπηχτη δεν μπορω να καταλαβω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #125 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν είναι επίθεση. Είναι η άποψη του. Να ανακαλέσει τι ακριβωσ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος