kalliroi 19 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 19 Οκτωβρίου 2013 Δεν μου αρέσει να πετάω τίποτα. Τη γυάλα την έκανα μικρόκηπο με παχύφυτα, μακάρι να είχα έμπνευση σαν τον SOTIRIS και να έφτιαχνα Φύση Μέσα Σε Μια Γυάλα! Το πλαστικό φυτό με το βραχάκι έγινε διακοσμητικό στο μπάνιο. Τα γρασίδια όμως με τις βεντούζες όπου και να τα έβαζα δεν μου άρεσαν και ούτε στέκονταν όρθια. Τσαντισμένη τα έχωσα μέσα σε δύο μολυβοθήκες και... ιδού! Τις στόλισαν! By the way, και οι μολυβοθήκες είναι αντικείμενα που δεν θέλησα να πετάξω. Η αριστερή είναι μία κούπα, η δεξιά είναι θήκη για οδοντόβουρτσες και η μικρή θήκη κάτω είναι για σαπούνι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 19 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 19 Οκτωβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Οκτωβρίου 2013 #3 Share 19 Οκτωβρίου 2013 Εσείς οι γυναίκες ........ το ΄χετε πάντως, μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Οκτωβρίου 2013 #4 Share 19 Οκτωβρίου 2013 Για ολα υπαρχει μια θεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 19 Οκτωβρίου 2013 #5 Share 19 Οκτωβρίου 2013 Προκειμένου να τα πετάξετε σίγουρα όλο και κάπου θα τα βάλετε χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 19 Οκτωβρίου 2013 #6 Share 19 Οκτωβρίου 2013 αχαχα!τελεια καλιροη!τα δικα μου πλαστικα φυτα,τα εβαλε ο 5 χρονων ανηψιος μου στο ενυδρειο του με τον νεμο(πλαστικο ψαρακι,οχι αληθινο) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Οκτωβρίου 2013 #7 Share 19 Οκτωβρίου 2013 αχαχα!τελεια καλιροη!τα δικα μου πλαστικα φυτα,τα εβαλε ο 5 χρονων ανηψιος μου στο ενυδρειο του με τον νεμο(πλαστικο ψαρακι,οχι αληθινο) ....να του πεις να το ταίζει καλά, τα πλαστικά ψάρια είναι ευαίσθητα......spaaaaaaaammmm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 19 Οκτωβρίου 2013 Author #8 Share 19 Οκτωβρίου 2013 αχαχα!τελεια καλιροη!τα δικα μου πλαστικα φυτα,τα εβαλε ο 5 χρονων ανηψιος μου στο ενυδρειο του με τον νεμο(πλαστικο ψαρακι,οχι αληθινο) Αυτά είναι! Τα κάνεις παιχνίδι για τα παιδάκια. Βλέπω τον... εκπαιδεύεις τον ανιψιό με ενυδρείο-παιχνίδι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος