Dr_SerZ 26 Φεβρουαρίου 2007 #26 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-ΤΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cariba 27 Φεβρουαρίου 2007 #27 Share 27 Φεβρουαρίου 2007 συγκλονιστικο..απαραδεκτο..εξωφρενικο και απο οτι εμαθα, εχθες ανακοινωθηκε επισημα απο την ιαπωνικη κυβερνηση η εναρξη του ψαρεματος-κυνηγιου των δελφινιων Link to comment Share on other sites More sharing options...
java 28 Φεβρουαρίου 2007 #28 Share 28 Φεβρουαρίου 2007 υπογραψτε ολοι παιδια μηπως και σταματησει αυτη η κτηνωδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi 28 Φεβρουαρίου 2007 #29 Share 28 Φεβρουαρίου 2007 Δυστυχως αποδεικνυεται πως τα ζωα ειναι οι ανθρωποι... απλα για μια ακομη φορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 12 Μαρτίου 2008 #30 Share 12 Μαρτίου 2008 γραψτε ολοι παιδια μηπως και σταματησει αυτη η κτηνωδια.. γραψτε ολοι παιδια μηπως και σταματησει αυτη η κτηνωδια.. γραψτε ολοι παιδια μηπως και σταματησει αυτη η κτηνωδια.. γραψτε ολοι παιδια μηπως και σταματησει αυτη η κτηνωδια.. γραψτε ολοι παιδια μηπως και σταματησει αυτη η κτηνωδια.. γραψτε ολοι παιδια μηπως και σταματησει αυτη η κτηνωδια.. γραψτε ολοι παιδια μηπως και σταματησει αυτη η κτηνωδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 12 Μαρτίου 2008 #31 Share 12 Μαρτίου 2008 (edited) συγκλονιστικο..απαραδεκτο..εξωφρενικο και απο οτι εμαθα, εχθες ανακοινωθηκε επισημα απο την ιαπωνικη κυβερνηση η εναρξη του ψαρεματος-κυνηγιου των δελφινιων καλα αυτα παλι τι τους φταινε?τα τρωνε? η υπεραλιευση στην Ελλαδα εχει ξεφυγει!!!ψαρευουν τα γρι-γρι σε περιοδο χειμωνα (να μην τους παρει και κανα ματι) μολις 100 μετρα απο την ακτη.Τωρα που βγηκε νομος να ψαρευουν πιο ανοικτα φωναζουν και διαμαρτυρονται.Δεν εχουν αφησει ουτε λεπι ουτε γονο στη θαλασσα.Τα καταστρεφουν ολα!!!! Υ.Γ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΔΥΝΑΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!! Έγινε επεξεργασία 12 Μαρτίου 2008 - venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 12 Μαρτίου 2008 #32 Share 12 Μαρτίου 2008 Απαράδεκτη "ανθρώπινη" συμπεριφορά σε άγριο ζώο της φύσης, που μόνο θλίψη και αποτροπιασμό, προκαλεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Μαρτίου 2008 #33 Share 12 Μαρτίου 2008 Θυμόμαστε την αντίστοιχη θηριωδία εναντίον των φαλαινών. Οι φάλαινες και τα δελφίνια στην Ιαπωνία, οι φώκιες στον Καναδά και η λίστα αντί να περιορίζεται, μεγαλώνει! Προειδοποίηση: το σχετικό video είναι σοκαριστικό και βίαιο. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στην Ιαπωνία για τη μαζική σφαγή δελφινιών, θυμίζουν άλλες εποχές. Και όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, καμία σχέση δεν έχουν με το παραδοσιακό, man-to-animal κυνήγι, αφού καταστρατηγούν κάθε έννοια σεβασμού στη φύση. Αν δεν aντέχετε να δείτε το video, υπογράψτε την αίτηση. Αξίζει τον κόπο. To video www.glumbert.com/media/dolphin H aίτηση www.petitiononline.com/golfinho Ο μυθος για τον τρομο των θαλασσων,τον μεγαλο λευκο μολις καταριφθηκε.Ο τρομος εχει χρωμα κιτρινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gohn1990 12 Μαρτίου 2008 #34 Share 12 Μαρτίου 2008 τι κανει ο ανθρωπος για λιγο χρημα ρε παιδια...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 12 Μαρτίου 2008 #35 Share 12 Μαρτίου 2008 Japan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 29 Ιουνίου 2008 #36 Share 29 Ιουνίου 2008 ΑΙΣΧΟΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyericsson 29 Ιουλίου 2008 #37 Share 29 Ιουλίου 2008 απαράδεκτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasoyk 17 Ιανουαρίου 2009 #38 Share 17 Ιανουαρίου 2009 ΑΛΗΤΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 15 Μαίου 2009 #39 Share 15 Μαίου 2009 Aυτο ειναι σκετο βασανιστιριο , ειδικα οταν τα σερνουν ζωντανα η τους κοβουν τα κεφαλια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 15 Μαίου 2009 #40 Share 15 Μαίου 2009 ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΔΟς Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΖΩΑΚΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ,,,,,, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ,ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 15 Μαίου 2009 #41 Share 15 Μαίου 2009 Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΖΩΑΚΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ,,,,,, το εχω δει και εγω αυτο Mod ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ωραια κινηση το ποστ αυτο θα μπορουσε να δημιουργηθει μια aquazone-φιλοζωικη εδω περα πολυ ευκολα πιστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zannikola 15 Μαίου 2009 #42 Share 15 Μαίου 2009 εγω προσπαθησα να το δω το βιντεο αλλα δεν παιζει, τιποτα. γιατι να συμβαινει αυτο;;;;;; παντος απο αυτα που διαβασα απο σας πρεπει να ειναι φρικιαστικο το θεαμα. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!! γιατι κανενας δεν κανει τιποτα. αρκει που εμεις ειαμστε καλα, οι αλλοι ας......ντροπη σε ΟΛΟ το ανθρωπινο ειδος!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 15 Μαίου 2009 #43 Share 15 Μαίου 2009 αν ψαξεις σε καποια μηχανη αναζητησης Dolphin massacre in Japan θα δεις ποσο κτηνη ειμαστε,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, κοιταξτε ομορφια ,,,οι φωτο τραβηχτηκαν κατα την διαρκεια ασκησης απο πληρωμα πολεμικου πλοιου,,,και αντιστοιχος η δευτερη ενας συναδελφος μου απο υποβρυχιο,, ypovryxio.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjPriest 19 Ιουνίου 2009 #44 Share 19 Ιουνίου 2009 Ούτε εγώ άντεξα να το δώ ολόκληρο... Δέν χρειάζεται να είσαι ενυδρειακός χομπίστας η φίλος τις θάλασσας για να σε "ταρακουνήσει" το συγκεκριμένο βίντεο... Απλά να νιώθεις λίγο άνθρωπος... Μια έννοια που διεστρεβλώνεται όλο και πιο πολύ στις μέρες μασ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxus 3 Αυγούστου 2009 #45 Share 3 Αυγούστου 2009 Πραγματικά σιχάθηκα...το ειδος μου...και κάθε μέρα κ πιο πολυ. Φυσικα και εκανα την αιτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 29 Σεπτεμβρίου 2009 #46 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: βλέπω σε αυτό το βίντεο μεγάλη συμμετοχή και αρκετά απαξιωτικά σχόλια για το είδος μας και διάφορα τέτοια.Αν κάνει κανείς μια αναζήτηση στο youtube θα δει χιλιάδες βίντεο με ζώα που έχουν πολύ χειρότερο θάνατο. Γιατί στα αλήθεια σας ενόχλησε το συγκεκριμένο ζώο τόσο πολύ και όχι κάποιο άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxus 30 Σεπτεμβρίου 2009 #47 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: βλέπω σε αυτό το βίντεο μεγάλη συμμετοχή και αρκετά απαξιωτικά σχόλια για το είδος μας και διάφορα τέτοια.Αν κάνει κανείς μια αναζήτηση στο youtube θα δει χιλιάδες βίντεο με ζώα που έχουν πολύ χειρότερο θάνατο. Γιατί στα αλήθεια σας ενόχλησε το συγκεκριμένο ζώο τόσο πολύ και όχι κάποιο άλλο? Σε forum με ψαράκια δεν είσαι?Λογικό δεν είναι? Σοβαρά τώρα,προσωπικά με αιδιάζει και είμαι υπέρ παραδειγματικής τιμωρίας σε άτομα που βασανίζουν ζωντανά.Γιατι άλλο να μιλαμε για τροφή(μη μου πει κανένας το κλασσικό ''γιατί δεν είσαι φυτοφάγος?'' ) ή την επιβίωσή μας και άλλο να βασανίζουμε ζώα για σπόρ,πλάκα ή γιατί θα βγάλουμε πολλά λεφτά κυνηγώντας και πουλώντας ζώα που κοντεύουν να εξαφανιστούν απο την γή. Είναι μέσα στις αξίες του κάθε ανθρώπου για το που είναι διατεθημένος να φτάσει και με πιο τρόπο. Οσο για το youtube ο μόνος λόγος που μπαίνω(σπάνια) είναι για μουσική και για κανα αστείο video(πχ δηλωσεις του Ogunsoto κτλ),δεν μου είχε πάει κάν το μυαλό να ψάξω για τέτοια πράγματα... Προσωπική μου γνώμη πάντα.. Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2009 - Maxus Link to comment Share on other sites More sharing options...
paranoicb 15 Δεκεμβρίου 2009 #48 Share 15 Δεκεμβρίου 2009 βασικα με εντολη απο τους mods ζητω να μου παραχωρισουν την αδεια να βαλω το documentary ''the cove'' σε links του rapidshare για να δουνε ολοι την αληθεια οπως ειναι. ειναι δικα μου links και οσοι εχουν rapidshare θα το κατεβασουν ευκολα. φιλικα βασιλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 15 Δεκεμβρίου 2009 #49 Share 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέχρι να δούμε για άδειες κλπ, δείτε το trailer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paranoicb 16 Δεκεμβρίου 2009 #50 Share 16 Δεκεμβρίου 2009 αν τελικα υπαρξει καποιο προβλημα και δεν μπορω να βαλω τα λινκς. ας μου στειλει οποιος θελει ενα πμ και θα του δωσω τα λινκς. Φιλικα βασιλης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος