pan_Oz 13 Οκτωβρίου 2015 #926 Share 13 Οκτωβρίου 2015 Παύλο, πανέμορφα τα ζωανθάκια!! φίλε, πρόσεξε λίγο τις "φουσκάλες" στη 2η φώτο .. δεν μου αρέσουν είναι πολύ υποπτες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 13 Οκτωβρίου 2015 #927 Share 13 Οκτωβρίου 2015 αμα ητανε καφε θα ητανε υποπτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 13 Οκτωβρίου 2015 #928 Share 13 Οκτωβρίου 2015 εμενα παντως θα μου έκαναν και για dinoflagellate.. εύχομαι να κάνω λάθος θα τα έβαζα σε καραντίνα για παρατήρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 13 Οκτωβρίου 2015 #929 Share 13 Οκτωβρίου 2015 Θα συμφωνήσω με τον Πάνο. Ετσι ξεκινάει, με απλες φυσαλλίδες. Παντως τα ζωανθάκια είναι υπέροχα. με τις αιπτάσιες τι έκανες Παύλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Οκτωβρίου 2015 Author #930 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Τις τελευταιες μερες εχει εμφανιστει και το μονο παραξενο ειναι πως ειναι μονο στα σημεια που φαινεται στο υπολοιπο ενυδρειο δεν υπαρχει ιχνος Απο εχθες παρατηρησα λιγο κυανο , μιας και τωρα αρχισε για τα καλα η αναπτυξει , αρα καταναλωσει και προσπαθω να σταθεροποιησω τις τιμες βεβαια το σκαμπανεβασμα στις τιμες δεν ειναι μεγαλο μιας και καθε δυο μερες μετραω Ειχα καιρο να προσθεσω καποιο ζωντανο και ειπα σημερα να κανω καμια ακομα προσθηκη και φυσικα , τι αλλο θα μπορουσα να εβαζα , zoanthus Οι νεες προσθηκες utter chaos blue hornet zombie eye poppers boo boo cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Οκτωβρίου 2015 Author #931 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Με τις aptaisia ξεμπέρδεψα έβαλα μια peppermint και τις εξαφάνισε έχουν μείνει 2-3 μόνο οι οποίες αύριο θα είναι παρελθόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Οκτωβρίου 2015 #932 Share 15 Οκτωβρίου 2015 εχει βάλει πολύ όμορφα κομάτια μεσα μικρέ! αντε, βαλε και φώτο απο νέα αποκτήματα! αυτό με τις φυσαλίδες θα έλεγα να το βάλεις καραντίνα. με το κυάνιο το νού σου.. βάλε μια φωτο και γι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Οκτωβρίου 2015 Author #933 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Ανεβαζω τωρα φωτο για τις φουσκαλιτσες εκανα κατι απλο , κατεβασα την βαση που εζω τα zoanthus πιο χαμηλα ωστε να μην υπαρχει τοσο δυνατο φως και λιγο πιο δυνατη κυκλοφορια και σημερα δεν υπηρχε τιποτα Τι να πω , θα το παρατηρησω για μερικες μερες ακομα και θα σας ενημερωσω Οσο για το κυανο δεν βλεπω να αναπτυσσεται σχεδον καθολου , κατι που ειναι αντιθετο στην προηγουμενη επαφη μου με αυτο τοτε μεσα σε μια μερα γεμιζε το ενυδρειο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Οκτωβρίου 2015 Author #934 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Utter chaos Poppers Blue Hornet Απο τα zombie eye και τα boo boo cherry δεν βαζω σημερα γιατι δεν μπορω να βγαλω ευκολα φωτο απο αυτα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Οκτωβρίου 2015 Author #935 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει βρήκα τρόπο να βγάλω και τα άλλα zoanthus αύριο θα τα βγάλω Θα ξανατραβηξω και το blue hornet γιατί εδώ ήταν λίγο κλειστό Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 15 Οκτωβρίου 2015 #936 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει βρήκα τρόπο να βγάλω και τα άλλα zoanthus αύριο θα τα βγάλω Θα ξανατραβηξω και το blue hornet γιατί εδώ ήταν λίγο κλειστό Παυλακο αρχίζεις και φτιάχνεις υπεροχή συλλογή..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Οκτωβρίου 2015 #937 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Τι συλλογη ειναι αυτη ρε παυλακο?Μπραβο μικρε! Και πιο πολλα μπραβο γιατι πηρε το ματι μου την αγγελια σου που χαριζεις καποια κοραλακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 16 Οκτωβρίου 2015 #938 Share 16 Οκτωβρίου 2015 σε σταυρωνω.ευχομαι καλους απογόνους! φτου φτου φτου. zombie eyes και boo boo χαμηλο φωτισμο αμα θες να τα βλεπεις ανοιχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 16 Οκτωβρίου 2015 #939 Share 16 Οκτωβρίου 2015 και το blue το ξεχασα.κατω χαμηλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Οκτωβρίου 2015 Author #940 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Παυλακο αρχίζεις και φτιάχνεις υπεροχή συλλογή..... Ακομα ειμαι στην αρχη Θαναση Ελπιζω να φτοιαξω οσο το δυνατον μεγαλυτερη συλλογη Τι συλλογη ειναι αυτη ρε παυλακο?Μπραβο μικρε! Και πιο πολλα μπραβο γιατι πηρε το ματι μου την αγγελια σου που χαριζεις καποια κοραλακια Νασαι καλα Μιχαλη!! Καλη ειναι μωρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Οκτωβρίου 2015 Author #941 Share 17 Οκτωβρίου 2015 σε σταυρωνω.ευχομαι καλους απογόνους! φτου φτου φτου. zombie eyes και boo boo χαμηλο φωτισμο αμα θες να τα βλεπεις ανοιχτα. και το blue το ξεχασα.κατω χαμηλα. Ευχαριστω για ολα Χρηστο!! Πραγματικα οσο περναει ο καιρος τα χαιρομαι ακομα πιο πολυ , μιας και αυξανονται Τα εχω βαλει χαμηλα τα εβαλα πανω εκει , μονο για να τα βγαλω φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Οκτωβρίου 2015 Author #942 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Οριστε και τα boo boo cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 17 Οκτωβρίου 2015 #943 Share 17 Οκτωβρίου 2015 ενταξει.αμα αντιδρασουνε να μου πεις.(κοιταζω το boo boo και κλαιω απο συγκινηση.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 17 Οκτωβρίου 2015 #944 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Μπράβο ρε αγόρι, πολύ ωραία συλλογή κάνεις να τα χαίρεσαι! Βγάλε και μία fts να το χαρούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 17 Οκτωβρίου 2015 #945 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Παυλαρα πανέμορφη η συλλογή σου!!Να τα χαίρεσαι όλα φίλε!!! Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 18 Οκτωβρίου 2015 #946 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Μπράβο Παύλο, απίστευτη η συλλογή σου. Είναι όλα πανέμορφα. Σου εύχομαι να πάρεις όσα περισσότερα μπορείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Οκτωβρίου 2015 Author #947 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ παιδες!! Χαιρομαι που σας αρεσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Οκτωβρίου 2015 Author #948 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Μπράβο ρε αγόρι, πολύ ωραία συλλογή κάνεις να τα χαίρεσαι! Βγάλε και μία fts να το χαρούμε 10 μερουλες υπομονη και ανεβασω fts Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Οκτωβρίου 2015 Author #949 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Zombie eye εδειξαα? οχι δεν εδειξα οριστε και αυτο ειναι πολυ πιο ομορφα αποτι φαινεται 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 18 Οκτωβρίου 2015 #950 Share 18 Οκτωβρίου 2015 microzoanthus.οντως ειναι πιο ομορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος