paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #651 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Οι φωτο δεν ειναι καθολου καλες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 29 Δεκεμβρίου 2014 #652 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Μπραβο Παυλο! Μια χαρα ειναι οι φωτο! Να μην προλαβαινεις να τα κλαδευεις σου ευχομαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #653 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Επισης τα zoanthus εφυγαν απο μπροστα και μεταφερθηκαν στην πισω γωνια για να μπει η acanthastrea μπροστα Και δυστηχως εχασα δυο νεα frags απο πολυ ωραια zoanthus ειδικα το ενα ηταν τρομερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #654 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Μπραβο Παυλο! Μια χαρα ειναι οι φωτο! Να μην προλαβαινεις να τα κλαδευεις σου ευχομαι Να σε καλα ρε Γιωργο!! μακαρι ολα να φτασουν μεχρι εκει πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #655 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Και μια φωτο που ξεχασα!! λιγα χιλιοστα απεχουν δυο κλαδακια τους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 29 Δεκεμβρίου 2014 #656 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ομορφο Παυλο!! Τωρα χερακια μεσα κομμενο και αλλαγες/ρουτινες στην ωρα τους και θα παει τρενο! Οι φωτο ειναι ενα "μαθημα" απο μονο του, παιζουν πολλα πραγματα ρολο οπως εξοπλισμο-γνωση και χρηση του- επεξεργασια.. Οποτε οπως καταλαβενεις ειναι δυσκολο για πολλους απο εμας να βγαλουμε καλες φωτο που να δειχνουν αυτο που βλεπουμε εμεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Δεκεμβρίου 2014 #657 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Μπραααααβο ρε μικρε! Τι εχεις κανει μουτρο! Φοβερο το ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 29 Δεκεμβρίου 2014 #658 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ μου αρέσει το ενυδρείο σου. Μπράβο Παύλο! Να σου ζήσουν και να γίνουν τεράστια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 29 Δεκεμβρίου 2014 #659 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Πανέμορφο το ενυδρείο σου Παυλαρα!!!Να το χαίρεσαι φιλαράκι!!Το goby σου σκορπά και αυτό άμμο Σαν το strigata μου? Sent from my W910 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #660 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ομορφο Παυλο!! Τωρα χερακια μεσα κομμενο και αλλαγες/ρουτινες στην ωρα τους και θα παει τρενο! Οι φωτο ειναι ενα "μαθημα" απο μονο του, παιζουν πολλα πραγματα ρολο οπως εξοπλισμο-γνωση και χρηση του- επεξεργασια.. Οποτε οπως καταλαβενεις ειναι δυσκολο για πολλους απο εμας να βγαλουμε καλες φωτο που να δειχνουν αυτο που βλεπουμε εμεις Αγγελε σε ευχαριστω!! Ρουτινες κτλ παντα στην ωρα τους Πρεπει να παρω μια καλη φωτογραφικη γιατι με το κινητο δεν γινεται δουλεια και να μαθω κιολας να βγαζω καλες φωτο κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #661 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Μπραααααβο ρε μικρε! Τι εχεις κανει μουτρο! Φοβερο το ενυδρειο! Νασαι καλα Μιχαλη ενταξει δεν το λες και τελειο εχει ακομα πολυ δρομο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #662 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ μου αρέσει το ενυδρείο σου. Μπράβο Παύλο! Να σου ζήσουν και να γίνουν τεράστια! Ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #663 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Πανέμορφο το ενυδρείο σου Παυλαρα!!!Να το χαίρεσαι φιλαράκι!!Το goby σου σκορπά και αυτό άμμο Σαν το strigata μου? Sent from my W910 using Tapatalk 4 Γιωργο σε ευχαριστω ρε φιλε οχι δεν εχω τετοια προβλημα οταν εψαχνα για goby διαβασα αρκετα θεματακια και ειδα τα πλεονεκτηματα και τα μειωνεκτηματα ειδα πως το strigata και μερικα ακομα ειχαν αυτο το κακο ελατομα να παιρνουν αμμο και να την κοσκινιζουν οπου ναναι γιαυτο και τα απερριψα κατευθειαν (ηθελα να βαλω κοραλια στον αραγωνιτη) Το συγκεκριμενο που εχω (guttata) ειναι διακοσμιτικο , αλλα καθαριζει μια χαρα (οχι ομως σαν το strigata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Δεκεμβρίου 2014 #664 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Ομορφιες μπραβο σου α και που εισαι μην την κουνησεις ρουπι, :bigemo_harabe_net-78: χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Δεκεμβρίου 2014 Author #665 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Χαχαχαχα Δεν κανω τιποταααα Ευχαριστωωωω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 10 Μαρτίου 2015 #666 Share 10 Μαρτίου 2015 Θέλουμε update! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 11 Μαρτίου 2015 #667 Share 11 Μαρτίου 2015 +1!!! Για να το λεει ο marou κατι θα ξερει! Αποκαλυψε τα ολα μικρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 11 Μαρτίου 2015 #668 Share 11 Μαρτίου 2015 Ότι κ να πω είναι πολύ λίγο.......σε μια εποχή οπού τα νέα παιδιά το μόνο ενδιαφέρων που έχουν είναι το fb twitter pc videogames κλπ κλπ κλπ χαίρομαι να βλέπω ότι υπάρχουν οι εξαιρέσεις.... Μικρό γαυράκι μου ΜΠΡΆΒΟ Κ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ειλικρινά........ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Μαρτίου 2015 Author #669 Share 11 Μαρτίου 2015 Κάτι ξέρει Μιχάλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Μαρτίου 2015 Author #670 Share 11 Μαρτίου 2015 Χριστίνα έχεις απόλυτο δίκιο Από όσους γνωστούς έχω στην ηλικία μου που ασχολούνται με κάτι διαφορετικό και πιο εποικοδομητικό σαν το αγαπημένο μας χόμπι ειναι μετρημένοι στο ένα χέρι Από την στιγμή που το βρήκα δςν το αφήνω έχει γίνει πλέον κομμάτι της καθημερινότητας μου αλλά και της οικογένειάς μου Ακόμα και φίλοι που έχουν δει το ενυδρείο με ρωτάνε συχνά πως παει Και χαίρομαι ειλικρινά γι'αυτό , διότι το κάνω με όλη μου την αγάπη Αυτά τα ολίγα και σε ευχαριστώ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Μαρτίου 2015 Author #671 Share 11 Μαρτίου 2015 Επίσης αύριο έρχεται update με φώτο Έχουν γίνει αρκετές προσθήκες και θα συνεχίσουν να γίνονται μέχρι να μην υπάρχει χώρο Επιπλέον το ενυδρείο εδώ και 2 μήνες μπορεί και περισσότερο δουλεύει χωρίς skimmer λόγω κάποιου προβλήματος στο skimmer και τωρα ψάχνομαι για ένα οικονομικό skimmer να κάνει την δουλειά του μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα είναι έτοιμο το μεγάλο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 11 Μαρτίου 2015 #672 Share 11 Μαρτίου 2015 Επίσης αύριο έρχεται update με φώτο Έχουν γίνει αρκετές προσθήκες και θα συνεχίσουν να γίνονται μέχρι να μην υπάρχει χώρο Επιπλέον το ενυδρείο εδώ και 2 μήνες μπορεί και περισσότερο δουλεύει χωρίς skimmer λόγω κάποιου προβλήματος στο skimmer και τωρα ψάχνομαι για ένα οικονομικό skimmer να κάνει την δουλειά του μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα είναι έτοιμο το μεγάλο Περιμενουμε Παυλακο!!!Δωσε φωτο στον λαο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 12 Μαρτίου 2015 #673 Share 12 Μαρτίου 2015 το "αύριο" ήρθε Παυλάρα!!! δώσε φώτο!!!! :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Μαρτίου 2015 Author #674 Share 12 Μαρτίου 2015 χαχαχα βιαστικοι Υπομονη να τελειωσω το πρωτο μαθημα στiς 6:30 μπορει να μην προλαβω να ανεβασω ολες τις φωτο γιατι 6:45 ξεκινω το δευτετο μαθημα Αλλα και παλι ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΩΤΟ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 12 Μαρτίου 2015 #675 Share 12 Μαρτίου 2015 Χριστίνα έχεις απόλυτο δίκιο Από όσους γνωστούς έχω στην ηλικία μου που ασχολούνται με κάτι διαφορετικό και πιο εποικοδομητικό σαν το αγαπημένο μας χόμπι ειναι μετρημένοι στο ένα χέρι Από την στιγμή που το βρήκα δςν το αφήνω έχει γίνει πλέον κομμάτι της καθημερινότητας μου αλλά και της οικογένειάς μου Ακόμα και φίλοι που έχουν δει το ενυδρείο με ρωτάνε συχνά πως παει Και χαίρομαι ειλικρινά γι'αυτό , διότι το κάνω με όλη μου την αγάπη Αυτά τα ολίγα και σε ευχαριστώ Κ να μην το αφήσεις ποτέ κ σου εύχομαι να φτιάξεις το μεγαλύτερο reef του κόσμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος