paul.asty 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #626 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Να δω ποτε θα βαλω μια φωτογραφια της προκοπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 14 Δεκεμβρίου 2014 #627 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Πάυλο θέλουμε κι εμείς κάνα φραγκακι αν σου περισσεύει κανένα Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2014 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #628 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Όποτε θες!! Στείλε πμ να μου πεις τι θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 14 Δεκεμβρίου 2014 #629 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ όμορφα όλα!! Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 14 Δεκεμβρίου 2014 #630 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 πολυ ομορφα στημενο ενυδρειο φιλε παυλο!!!!!!! και τα ζωντανα σου ειναι μεσ την υγεια!!!!!!! (αυτο το παιδι το εχω πει σε μια δεκαετια το πολυ θα εχει γινει Ο ΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΡΕΕΦ) συνεχεισε ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 14 Δεκεμβρίου 2014 #631 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 πολυ ομορφες φωτο!!!! μπραβο σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #632 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ όμορφα όλα!! Μπράβο! Ευχαριστω πολυ!! πολυ ομορφα στημενο ενυδρειο φιλε παυλο!!!!!!! και τα ζωντανα σου ειναι μεσ την υγεια!!!!!!! (αυτο το παιδι το εχω πει σε μια δεκαετια το πολυ θα εχει γινει Ο ΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΡΕΕΦ) συνεχεισε ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πετραν σε ευχαριστω πολυ ρε φιλε!! Αν και ακομα κατι δεν μου αρεσει Με αυτα που λες μου δινεις δυναμη να παω ακομα πιο μπροστα πολυ ομορφες φωτο!!!! μπραβο σου!!!! Σε ευχαριστω Θαναση αντε να αρχισεις και εσυ το δικο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Δεκεμβρίου 2014 #633 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 μπράβο ρε Παύλο!!! πολύ όμορφα χρώματα και πεντακάθαρο! και πάλι μπράβο!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 15 Δεκεμβρίου 2014 #634 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Παυλαρα πολυ ωραια, ΜΠΡΑΒΟ :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 15 Δεκεμβρίου 2014 #635 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Μπραβο Παυλο! Πολυ καλα αποτελεσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 15 Δεκεμβρίου 2014 #636 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Παυλακο πολυ ομορφο!! Αντε τωρα να τα δεις και δασος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Δεκεμβρίου 2014 Author #637 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Χαιρεμαι παρα πολυ που σας αρεσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Δεκεμβρίου 2014 Author #638 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Επισης να διευκρυνησω πως μερικα απο τα frags που ειναι πανω στον βραχο θα φυγουν (πχ hystrix,montipora digitata πρασινη)διοτι εχουν 4-5 απο το καθενα και τρωνε χωρο στην θεση τους θα μπουν αλλα αλλα σιγα σιγα (και για να μην γινουν απανοτες προσθηκες και λογο οικονομικων)οπως montipora digitata κοκκινηstylophoraacanthastrea1 calm και φυσικα acroporas , zoas Σκοπος μου ειναι να καληφθει ολος ο βραχος με κοραλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Δεκεμβρίου 2014 Author #639 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Ακομα και σε σημεια με λιγο φως θα δοκιμασω κανα μη φωτοσυνθετικο οπως gorgonias , lima scabra και tubastrea αλλα αυτα προς το Πασχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 17 Δεκεμβρίου 2014 #640 Share 17 Δεκεμβρίου 2014 Παυλο κρατα και χωρο για να μεγαλωσουν, αλλιως θα ερθεις στην δυσαρεστη θεση υο να τα βλεπεις το ενα να τρωει το αλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 19 Δεκεμβρίου 2014 #641 Share 19 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Ωραίες οι φωτογραφιες. Βελτιωνόμαστε και σαν φωτογράφοι περα απο ριφαδες βλεπω . Ωραιο το ενυδρειο σου Παύλο, εχει ολο το μελλον μπροστα του. Μου αρεσει το στησιμο, δεν ξερω πως θα ειναι οταν μεγαλωσουν καποια κοραλια. Προς το παρον ειναι ωραιο και γουστοζικο . Έγινε επεξεργασία 19 Δεκεμβρίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Δεκεμβρίου 2014 Author #642 Share 23 Δεκεμβρίου 2014 Παυλο κρατα και χωρο για να μεγαλωσουν, αλλιως θα ερθεις στην δυσαρεστη θεση υο να τα βλεπεις το ενα να τρωει το αλλο... Ναι τωρα αυτες τις 2 βδομαδες που θα ειμαι πιο ηρεμος θα αλλαξω θεση σε 2-3 κοραλια για να εχουν πιο πολυ χωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Δεκεμβρίου 2014 Author #643 Share 23 Δεκεμβρίου 2014 Ωραίες οι φωτογραφιες. Βελτιωνόμαστε και σαν φωτογράφοι περα απο ριφαδες βλεπω . Ωραιο το ενυδρειο σου Παύλο, εχει ολο το μελλον μπροστα του. Μου αρεσει το στησιμο, δεν ξερω πως θα ειναι οταν μεγαλωσουν καποια κοραλια. Προς το παρον ειναι ωραιο και γουστοζικο . Να σαι καλα Μαριε!! οι φωτογραφιες δεν μου αρεσουν πολυ γιατι ειναι απο κινητο και δεν αποτυπωνεται αυτο που βλεπω και εγω αλλα που θα παει σιγα σιγα θα βελτιωθουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #644 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Αυριο θα εχετε φωτο απο τα κοραλια και το ενυδρειο και φυσικα απο 2-3 προσθηκες που εγιναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 29 Δεκεμβρίου 2014 #645 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο Παύλο πολύ ωραίο το ενυδρείο σου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #646 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ Σταματη Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #647 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Αρχιζουμε φωτο Το μονο ψαρι που μπορω να βγαλω φωτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #648 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Λιγες του ενυδρειου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #649 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Τα κοραλια που ειχα Εχει αναπτυχθει περιεργα και δεν ξερω τι να κανω αν την αφησω θα νεκρωσει σε εκεινο το σημειο ή αλλαξει η αναπτυξει της προς τα εξω? Κλασσικα!! Αλλαξε χρωμα , επειδη ηρθε απο T5 Ολες πανε πολυ καλα αλλα αυτη που μου ειχε δωσει ο Νικος δεν ξερω τι εχει παθει , παει σαν τρελη (αυτες τις μερες να μετακινηθει η μια με τα λαχανη tips , ενω 2 θα φυγουν για εχω 2 απο την καθεμια) Απο τα πιο προσθατα κοραλια (ουτε μηνα) και εχει πεταξει πολλες μυτες Απο τα αγαπημενα μου και αυτη παει σφαιρα (εεε κλασικα , του Νικου ηταν ) Δεν αναοτυσσεται οσο γρηγορα πηγαινε τις πρωτες μερες αλλα η αναπτυξει της ειναι ικανοποιητικη Πρεπει να την κολλησε σε βραχακι γιατι παει να πεταξει ακομα 2 κεφαλακια Αγαπημενο zoanthus!! Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2014 - paul.asty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #650 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Παμε στα νεα πολυ ωραια δεν φαινεται καλα το χρωμα της αλλα ειναι γαλαζια Κιτρινα γυρω γυρω με μπλε κεντρο.... ΤΕΡΑΣ , λογικα θα την κοψω στα δυο για να χωρεσει Φοβερο χρωμα!! Ευχαριστω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος