pan_Oz 27 Νοεμβρίου 2014 #601 Share 27 Νοεμβρίου 2014 super οι acan! έτσι ξεκίνα.. με 2-3 pepermint απλα καλό θα ταν να μην έχουν πολύ τροφή και τις αγνοήσουν. Πρόσεχε στο ταισμα σιγα-σιγά να μη φτάνει τιποτε κάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #602 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Και τώρα προσπαθώ να μην πέφτει καθόλου κάτω Ρε παιδιά τις τελευταίες μέρες τα αμφιποδα άρχισαν να την πέφτουν στα zoanthus τι μπορώ να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 2 Δεκεμβρίου 2014 #603 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Scooter blenny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #604 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Πτουυυυ και ειδα σημερα κατι ωραια red scooter blenny Λες να κανουν δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 4 Δεκεμβρίου 2014 #605 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι σαν τους μανδαρινους. Αμφίποδα και κωπήποδα τρωνε. Εχω κι εγω ενα, τρομερο ψάρακι..μεγάλη "φάτσα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #606 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Ωραια θα παω αν ειναι την αλλη βδομαδα να παρω ενα Αν και αποτι παρατηρησα πανε μονο στα πιο "αδυναμα" κεφαλια τα οποια ειναι 2-3 (ειναι μετα απο φραγκαρισμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #607 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Και ναιιιι μετα απο 4 μερες καταφερα και τον τσαμποσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Δεκεμβρίου 2014 Author #608 Share 7 Δεκεμβρίου 2014 Με τα αμφιποδα εχασα 2 φραγκακια zoanthus δυστηχως και μετα σταματησαν Επισης μετα απο μια παυση εγιναν καποιες προσθηκες (pavona,seriatopora,montipora plate,hystrix) Κοραλι τωρα θα αργησει να ξαναμπει Επισης μετα απο μια αποτηχυμενη προσπαθεια με ενα scopas tang (πριν κανα μηνα) αποφασησα να ξαναπροσπαθησω αλλα αυτη την φορα με ενα μικρουλη (μεγεθος 2ευρου) blue tang το οποιο ειναι πανω απο μια βδομαδα στο ενυδρειο παει πολυ καλα ΥΓ θα ακολουθησουν πολλες φωτο την αλλη παρασκευη , μιας και το πρωι φευγω 4ημερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 8 Δεκεμβρίου 2014 #609 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλα να περασεις φιλε!ετσι ξεκινησα κ εγω με ενα τετοιο blue πολυ μικρουλη μεγεθους διευρου,αλλα μονο μεγεθους,αξιας πενηνταευρου!κ καποια στιγμη ειπα δεν φτανουν τα λιτρα για το ψαρακι αλλα δεν ηθελα κ να το δωσω!!ειναι ομορφο αλλα μπορει να το βλεπεις κ συχνα με ασπρα σημαδακια τα οποια ξαναφευγουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 9 Δεκεμβρίου 2014 #610 Share 9 Δεκεμβρίου 2014 Με τα αμφιποδα εχασα 2 φραγκακια zoanthus δυστηχως και μετα σταματησαν Επισης μετα απο μια παυση εγιναν καποιες προσθηκες (pavona,seriatopora,montipora plate,hystrix) Κοραλι τωρα θα αργησει να ξαναμπει Επισης μετα απο μια αποτηχυμενη προσπαθεια με ενα scopas tang (πριν κανα μηνα) αποφασησα να ξαναπροσπαθησω αλλα αυτη την φορα με ενα μικρουλη (μεγεθος 2ευρου) blue tang το οποιο ειναι πανω απο μια βδομαδα στο ενυδρειο παει πολυ καλα ΥΓ θα ακολουθησουν πολλες φωτο την αλλη παρασκευη , μιας και το πρωι φευγω 4ημερη ωραίες προσθήκες! να περάσεις καλά και στο γυρισμό να τα βρείς όλα όπως τα άφησες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 9 Δεκεμβρίου 2014 #611 Share 9 Δεκεμβρίου 2014 Με τα αμφιποδα εχασα 2 φραγκακια zoanthus δυστηχως και μετα σταματησαν Επισης μετα απο μια παυση εγιναν καποιες προσθηκες (pavona,seriatopora,montipora plate,hystrix) Κοραλι τωρα θα αργησει να ξαναμπει Επισης μετα απο μια αποτηχυμενη προσπαθεια με ενα scopas tang (πριν κανα μηνα) αποφασησα να ξαναπροσπαθησω αλλα αυτη την φορα με ενα μικρουλη (μεγεθος 2ευρου) blue tang το οποιο ειναι πανω απο μια βδομαδα στο ενυδρειο παει πολυ καλα ΥΓ θα ακολουθησουν πολλες φωτο την αλλη παρασκευη , μιας και το πρωι φευγω 4ημερη Καλα, ποσα κόπιποδα ειχες και ποσο πολυ πεινάγανε; Οτι αν πεινάνε και δεν εχουν θηρευτή να τα κρατησει υπο έλεγχο μπορει να φάνε και ψαρια ενω κοιμούνται(που μπορουν να τα πιάσουν ποιο ευκολα) ναι γινεται. Βρες την ισσοροπια στο συστημα σου και ολα θα ειναι ενταξει. Μου φαινετε αστείο το τι εγινε. Επαναλαμβάνω, ποσα ειχες και ποσο πεινάγανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Δεκεμβρίου 2014 Author #612 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Εχθες το βραδακι ημουν πισω και επαθα πλακα γιατι οταν τα βλεπω καθε μερα δεν καταλαβαινω διαφορα στην αναπτυξη , ολα μια χαρα απο κοπιποδα την τρελης τα gammarus τρωνε κοπιποδα? και σε ενα αλλο θεμα περισει ειχε πει ο maik πως του την ειχαν πεσει σε μια αποικια zoanthus Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Δεκεμβρίου 2014 Author #613 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Επισης εδω και μια βδομαδα εχω βαλει μια peppermint το αποτελεσμα φοβερο εχουν εξαφανηστει ολες οι aptaisia Δεν το περιμενα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Δεκεμβρίου 2014 #614 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Με μια?εισαι πολυ τυχερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Δεκεμβρίου 2014 Author #615 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Και ομως ουτε και εγω το περιμενα περιμενα οτι απλως θα μειωνοταν ο αριθμος τους , μετα απο αρκετο καιρο οχι τοσο γρηγορα τι να πω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Δεκεμβρίου 2014 #616 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Απο που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Δεκεμβρίου 2014 Author #617 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Απο aquario και ηταν αρκετα μεγαλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Δεκεμβρίου 2014 #618 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Εχθες το βραδακι ημουν πισω και επαθα πλακα γιατι οταν τα βλεπω καθε μερα δεν καταλαβαινω διαφορα στην αναπτυξη , ολα μια χαρα απο κοπιποδα την τρελης τα gammarus τρωνε κοπιποδα? και σε ενα αλλο θεμα περισει ειχε πει ο maik πως του την ειχαν πεσει σε μια αποικια zoanthus Αυτό είναι αλήθεια. Είχα ανεβάσει και φώτο τότε. Έβαλα ένα six line και καθάρισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Δεκεμβρίου 2014 Author #619 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Εχω ενα chrysus δεν τα τρωει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 13 Δεκεμβρίου 2014 #620 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Επισης εδω και μια βδομαδα εχω βαλει μια peppermint το αποτελεσμα φοβερο εχουν εξαφανηστει ολες οι aptaisia Δεν το περιμενα Και εγώ το ίδιο. Μόνο μία peppermint τις τσάκισε. 6-7 απταίζιες τις εξαφάνισε σε 4 μέρες. Και δεν ήταν πολύ μεγάλη. Μόνο σε μία δεν πήγε ποτέ και αναγκάστηκα και της έριξα kalk. Το μόνο κακό που έχει η peppermint είναι ότι όλη τη μέρα είναι κρυμένη και τη βλέπω μόνο νύκτα με φακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Δεκεμβρίου 2014 Author #621 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Ναι οντως ειναι κρυμμενη συνεχεια , αν και τυχαινει να βγαινει και λιγο αλλα σπανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Δεκεμβρίου 2014 #622 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Και εγώ το ίδιο. Μόνο μία peppermint τις τσάκισε. 6-7 απταίζιες τις εξαφάνισε σε 4 μέρες. Και δεν ήταν πολύ μεγάλη. Μόνο σε μία δεν πήγε ποτέ και αναγκάστηκα και της έριξα kalk. Το μόνο κακό που έχει η peppermint είναι ότι όλη τη μέρα είναι κρυμένη και τη βλέπω μόνο νύκτα με φακό. Εγώ νόμιζα ότι τις είχα χάσει και ξαφνικά εχτές το βράδυ είδα μια να σουλατσάρει και να τρώει. Με αναμμένα τα φώτα δεν τις έχω δει ποτέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #623 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #624 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #625 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Το βραδυ θα ανεβασω και αλλες φωτο απλως τωρα επειδη ετοιμαζω ενα τελευταιο frag απο zoanthus για τον φιλο Πετρο (δεν προλαβα να κοψω τις προηγουμενες μερες απο αυτο) και εχουν μαζεψει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος