paul.asty 11 Απριλίου 2014 Author #426 Share 11 Απριλίου 2014 Η catalaphyllia μέχρι πριν από 1-1:30 ώρες Ήταν μια χαρά όμως ξαφνικά σε ένα κομμάτι της Οι πολυποδες μαζεύτηκαν και ακόμα ειναι μαζεμένοι Τι μπορεί να έχει γίνει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 11 Απριλίου 2014 #427 Share 11 Απριλίου 2014 Παυλο να ξερεις οτι καποιες μερες θα βλεπεις τετοια πραγματακια!ας πουμε εγω προχθες απο την ωρα που ανοιξαν τα φωτα μεχρι και την ωρα που εκλεισαν δεν ειδα να μου ανοιγουν ενα ειδος ζωανθους που εχει πανω απο 40 κεφαλια και ηταν ολα κλειστα δεν σου κρυβω οτι τρομαξα αλλα την επομενη ανοιξε κανονικα!σιγουρα κατι φταιει ειτε που εχουμε κανει εμεις ειτε κατι που εχει γινει στο συστημα!προσπαθησε να θυμηθεις αν αλλαξες κατι,αν προσθεσες η αφαιρεσες τιποτα!μεχρι και αν το κιτρινο γκομπυ σου ανεβασε λιγο αραγωνητη πιο ψηλα,παντως μην αγχωνεσαι και περιμενε να δεις και αυριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Απριλίου 2014 Author #428 Share 11 Απριλίου 2014 Ναι δίκιο έχεις , αν και το έχω πάθει Και άλλη φορά Τρόμαξα γιατί έγινε ξαφνικά ΑλλΑ εντάξει θα δούμε αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Απριλίου 2014 Author #429 Share 11 Απριλίου 2014 Αααα και κάτι ακόμα Όταν περνώ νερό από την ΑΟ Το flush το ανοίγω λίγο πριν κλείσω την βρύση Ή στην αρχή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 11 Απριλίου 2014 #430 Share 11 Απριλίου 2014 Εγω το κανω και πριν και μετα, πριν για τη νερο που μενει μεσα να φευγη και μετα για καθαρισμα τις μεβρανης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 12 Απριλίου 2014 #431 Share 12 Απριλίου 2014 Η catalaphyllia μέχρι πριν από 1-1:30 ώρες Ήταν μια χαρά όμως ξαφνικά σε ένα κομμάτι της Οι πολυποδες μαζεύτηκαν και ακόμα ειναι μαζεμένοι Τι μπορεί να έχει γίνει ? Δυσκολο και περιεργο κοραλι η catalaphyllia! Εγω έχασα την δικια μου χωρις τελικα να ξερω το γιατι! Ενω στην αρχη ηταν τουμπανο, στην συνεχεια αρχισε να μαζευεται ωσπου στο τελος δεν ανοιγει καθολου και πεθανε! Ολα τα υπολοιπα κοραλια πηγαιναν τρενο, αλλα αυτη δεν ξερω τι επαθε. Δυστυχως τα εχει αυτα το χομπι μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 13 Απριλίου 2014 #432 Share 13 Απριλίου 2014 Ειναι περιεργο κοραλι, κατοπιν εορτης το εμαθα και εγω, δεν επαθε κατι η δηκια μου, αλλα διαβαζοτας ειδα οτι καποιοι το θεωρουν δυσκολο κοραλι και σε καποιους δεν εζησε πολυ ενω αλλοι την εχουν για πολλα χρονια.... Οπως ειπες τα εχει αυτα το χομπυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Απριλίου 2014 Author #433 Share 13 Απριλίου 2014 Ααααα δεν ηξερα οτι θεωρειτε δυσκολο κοραλι ευτυχως που μου το ειπατε Τωρα παντως ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Απριλίου 2014 #434 Share 13 Απριλίου 2014 Επισης σημερα παρελαβα και την ΑO με http://www.waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=29936 καλοδουλευτη άντε και καλές αλλαγες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Απριλίου 2014 Author #435 Share 13 Απριλίου 2014 Ευχαριστω Λυκουργο ΥΓ καλα πρεπει να δεις πως εχει γινει το κεφαλακι εφυλλια που μου ειχες δωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Απριλίου 2014 #436 Share 13 Απριλίου 2014 εύχομαι αυτο και ολα τα αλλα να γίνονται τούμπανα να δίνεις και εσυ σε νέους χομπιστες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Απριλίου 2014 Author #437 Share 13 Απριλίου 2014 Μακαριιιιι Μια ερωτηση οι εφυλιες πως αυξανονται γιατι εμενα εχει βγαλει 2 νεα κεφαλια στα πλαγια και το στομα της στο μεγαλι κεφαλι εχεθ χωριστει σε δυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 14 Απριλίου 2014 #438 Share 14 Απριλίου 2014 νομιζω ετσι χωριζονται με διχοτομηση οπως οι ανεμωνες,θα στο πουν σιγουρα και οι παλιοτεροι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Απριλίου 2014 Author #439 Share 14 Απριλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Απριλίου 2014 Author #440 Share 23 Απριλίου 2014 Εχουν γινει συνολικα 3 αλλαγες απο την ΑΟ και ηδη βλεπω καποιες αλγες να υποχωρουν και τα no3 να πεφτουν Επισης προστεθηκαν πριν μια βδομαδα 3 νεα zoanthus 2 νεα κεφαλια μανιταρια 1 παρα πολυ μικρη goniopora Τωρα ψαχνω να βρω και αλλα zoanthus σε διαφορα χρωματα και καποια σκληρα οπως montipora digitata (μιας και που πηγαινει σφαιρα) , acropora formosa (για δοκιμη) και pavona decussata (για δοκιμη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 24 Απριλίου 2014 #441 Share 24 Απριλίου 2014 Φωτος μικρε ομως, μπααα!!! μεγεια τα κοραλακια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Απριλίου 2014 Author #442 Share 24 Απριλίου 2014 Χαχαχα θα βάλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Απριλίου 2014 Author #443 Share 26 Απριλίου 2014 Λοιπον σημερα μπηκε μια euphyllia με 3 κεφαλια (πολυ τουμπανο) και ενα frag απο κατι πανεμορφα zoanthus Αυριο θα εχετε φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Απριλίου 2014 #444 Share 26 Απριλίου 2014 Να σου ζησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 26 Απριλίου 2014 #445 Share 26 Απριλίου 2014 Να σου ζησουν Και άλλο τόσο από εμένα μικρέ. Να σου ζήσουν x2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Απριλίου 2014 Author #446 Share 28 Απριλίου 2014 Σας ευχαριστώ ΥΓ Κώστα τα zoanthus που μου είχες δώσει , ήταν να μην πάρουν μπρος Μέσα σε 2 βδομάδες 4 νέα κεφάλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Απριλίου 2014 #447 Share 28 Απριλίου 2014 πολύ ωραία μπράβο σου και να τα χαιρεσαι! βαλε και μια γενική να το θαυμασουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 28 Απριλίου 2014 #448 Share 28 Απριλίου 2014 Πολυ ομορφα Παυλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Απριλίου 2014 #449 Share 28 Απριλίου 2014 Πολυ ομορφα μικρε και μεγεια τα κοραλια Να τα χαιρεσαι και να τα δεις αλλα τοσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Απριλίου 2014 Author #450 Share 28 Απριλίου 2014 πολύ ωραία μπράβο σου και να τα χαιρεσαι! βαλε και μια γενική να το θαυμασουμε! Ευχαριστω πολυ Λυκουργο ακομα θελει ομως πολυυυ Το Σαββατοκυριακο που θα κανω αλλαγη θα εχετε γενικη και πολλες ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος