teoxan 15 Ιανουαρίου 2014 #201 Share 15 Ιανουαρίου 2014 δεν πειράζει, μη στενοχωριέσαι. Εγω χτες το βράδι έβγαλα ενα μπουκετάκι με 6 απο αυτές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Ιανουαρίου 2014 Author #202 Share 15 Ιανουαρίου 2014 Και εμενα μπουκετακι ειναι και 2 πολυ μικρες πανω στον ιδιο βραχο ολες μαλλον θα τον βγαλω και θα τον νεκρωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 15 Ιανουαρίου 2014 #203 Share 15 Ιανουαρίου 2014 μην τον νεκρώσεις όλο, σπάσε μονο το κομμάτι που βρίσκονται, ρίξε λίγο ξύδι εκει που έκανες το σπάσιμο και πλύντο με λίγο γλυκο νερό. Έτσι έκανα κι εγω σε ενα άλλο κομματι που είχα και απο τοτε δεν έχουν ξαναβγεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Ιανουαρίου 2014 Author #204 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Για δειτε αφου το εψαξα το πρωτο μοιαζει με Feather Duster και υπαρχουν 2 τετοια μικρα τα αλλα που ειναι πολλα μαζι δεν ξερω τι ειναι (μαλλον aiptasia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Ιανουαρίου 2014 Author #205 Share 17 Ιανουαρίου 2014 (edited) Και μερικες απο τα ζωντανα Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2014 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Ιανουαρίου 2014 Author #206 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 17 Ιανουαρίου 2014 #207 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Ομορφα ψαρακια φιλε μου!Ωραιες επιλογες. Να τα χαιρεσαι Για τα πρωτα αν μπορεσεις βγαλε καποια πιο καθαρη-κοντινη φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 17 Ιανουαρίου 2014 #208 Share 17 Ιανουαρίου 2014 στην πρώτη φωτό για σπειρογράφο μου κάνει αλλα είναι πολυ μικρό. Αν μπορείς βγάλε μια πιο κοντινή. Στη δεύτερη φωτό νομίζω οτι είναι ή απταίσιες ή hydroids... Μοιάζουν πολυ με αυτες που είχα πριν μερικες μέρες και τις έβγαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 17 Ιανουαρίου 2014 #209 Share 17 Ιανουαρίου 2014 (edited) Η πρώτη φωτογραφία είναι 1000% σπειρογράφος κατά την γνώμη μου....στην δεύτερη φωτό μοιάζει με hydroids αλλά ίσως είναι και μικρές απτέζιες! Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2014 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Ιανουαρίου 2014 Author #210 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Ο σπειρογραφος ρουφιατε μεσα γιατι αυτα ρουφιουνται Και πιο πολυ μοιαζουν με hydroids που εψαξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Ιανουαρίου 2014 Author #211 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Σορρυ για τις καθυστερισεις αλλα υπαρχει προβλημαμε το ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 18 Ιανουαρίου 2014 #212 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Γνωμη μου, ειτε απταιζιες ειτε hydroids προσπαθησε να τα βγαλεις τωρα που ειναι νωρις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Ιανουαρίου 2014 Author #213 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Ωραια θα τα βγαλω τα αλλα να τα αφησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 18 Ιανουαρίου 2014 #214 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Ναι...ούτως ή αλλιώς θα βγουν πολλά από δαύτα στον βράχο σου......είναι καλά!Φιλτράρουν το νερό προς εύρεση τροφής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Ιανουαρίου 2014 Author #215 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον εβγαλα τις hydroids αλλα παλι δεν βρισκω το goby (δηλαδη ελεος αυτο το ζωντανο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 18 Ιανουαρίου 2014 #216 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Χαχαχαχα!!Άστο ψαράκι βρε στην ηρεμία του....θα βγει μην μασάς.....θέλει τον χρόνο του μάλλον είναι ντροπαλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Ιανουαρίου 2014 Author #217 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Ντροπαλό ντροπαλό αλλά.... Το παράξενο είναι ότι όλες τις άλλες μέρες Ήταν μια χαρά Αλλά με την αλλαγή εξαφανίστηκε κατευθείαν Τώρα θα δούμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 22 Ιανουαρίου 2014 Author #218 Share 22 Ιανουαρίου 2014 Μιας και σημερα ειναι τα γενεθλια μου , ειπα να κανω ενα "δωρο" στον εαυτο μου ετσι πηγα και πηρα 1 Pseudochromis Fridmani και 1 Pseudocheilinus Hexataenia επισης βρηκα που κρυβεται το goby οποτε δεν χρειαζεται να το ψαχνω συνεχεια το μεγαλητερο clown κυνηγαει συνεχεια το αλλο και δεν το αφηνει να τρωει με αποτελεσμα να εχει αδυνατησει αρκετα ετσι περνω την τροφη με μια τσιμπιδα και του την πηγαινω κοντα για να φαει και αυτες τις λιγες μερες που το εφαρμοζω εχει καλητερεψει Καλα κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 22 Ιανουαρίου 2014 #219 Share 22 Ιανουαρίου 2014 Πολύ καλά κάνεις εννοείτε!!Αν θες σου στέλνω και κανένα μπιμπερό!!χαχαχαχα!!Μπρόβο ρε φίλε γιατί τέτοιες κινήσεις δείχνουν πόσο πολύ αγαπάς και νοιάζεσαι τα ψαράκια σου!Μεγειές και τα ζωντανά κιόλας.Βάλε μας καμία φωτογραφία τους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 23 Ιανουαρίου 2014 #220 Share 23 Ιανουαρίου 2014 Και μερικες απο τα ζωντανα Φίλε μου ο Yellow Watchman Goby είναι ένα ψάρι με χαρακτήρα! Πανέμορφο. Να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Ιανουαρίου 2014 #221 Share 23 Ιανουαρίου 2014 Και πολυ καλα κανεις φιλε paul asty Και οπως ειπε ο κωστας,μπραβο σου για το ενδιαφερον και το οτι δεν αφηνεις το ψαρακι στη μοιρα του! Οι τσακωμοι-ξυλο μεταξυ των clownfish ειναι φυσιολογικοι οταν ειναι λιγο καιρο μαζι και στο ιδιο(σχετικα) μεγεθος. Πολλες φορες ειναι και θανασιμοι Το επιθετικο ειναι αυτο που προσπαθει να γινει το θυληκο. Μεγεια τα ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Ιανουαρίου 2014 Author #222 Share 26 Ιανουαρίου 2014 Εεεε πρεπει κριμα ειναι να το αφησω στην τυχει του Εχει ηρεμησει λιγακι το μεγαλο κλοουνφωτο θα βαλω αν κατσουν καμια φοραηρεμαπαντως επιθετικοτητα καμιαμονο το yellow goby με το που παει καποιο αλλοψαρι κοντα στην σπηλια του αρπαζεταινα ρωτησω και κατι ακομαποτε μπορω να βαλωτο πρωτο κοραλι (zoanthus ή μανιταρι)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Ιανουαρίου 2014 #223 Share 27 Ιανουαρίου 2014 Ποσο καιρο δουλευει τωρα το ενυδρειο και απο μετρησεις-τιμες τι εχεις φιλε paul asty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Ιανουαρίου 2014 Author #224 Share 27 Ιανουαρίου 2014 Το ενυδρειο τρεχει πανω απο εναμιση μηνα οι σημερινες μετρησεις ειναι ph 8 no3 >12,5 nh4 0 po4 <0,03 kh 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Ιανουαρίου 2014 Author #225 Share 27 Ιανουαρίου 2014 επισης οι κυκλοφοριτες μουβγαζουν μικρες φουσκαλιτσεςτι να κανω?και σκεφτομαι να βαλω μπρος αλλαγη σε led τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος