cholymelan 31 Δεκεμβρίου 2013 #151 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 εισαι ευχαριστημενος?ποσο καιρο ητανε μεταχοιρησμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 31 Δεκεμβρίου 2013 Author #152 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Περιπου 1,5 χρονο το δουλευε σε πολυ καλη κατασταση μονο κατι γρατζουνιες εχει στο τζαμι απο ξυραφι (για να βαλει τις aiptaisia που ειχαν εμφανιστει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Ιανουαρίου 2014 Author #153 Share 1 Ιανουαρίου 2014 Η γαριδα ειναι ακομα ντροπαλη Και σκεφτομαι αυτο να προσθεσω -1-2 Calcinus , για τα οποια θα χρειαστει να εχω αδεια κοχυλια μεσα στο ενυδρειο σε πιο μεγαλα μεγεθη , που μπορω να βρω? -3 Trochus , μαλλον αυτο που ειναι τετοιο τελικα ,αλλα σιγουρα πειτε μου εσεις -1 Enchinaster purpureus , αν μπορειτε πειτε μου λιγα πραγματα γιατι δεν εχω βρει στο forum (πχ διατροφη,συμφατικοτητα με κοραλια) -1 ζευγαρακι sexy shrimp , ποτε μπορω να τις βαλω? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Ιανουαρίου 2014 Author #154 Share 2 Ιανουαρίου 2014 Ακομα μια ερωτηση την αμμο πως μπορω να την καθαριζω απο τα κακακια γιατι αν χρησιμοποιησω σκουπα θα την ρουφαει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Ιανουαρίου 2014 #155 Share 3 Ιανουαρίου 2014 Με σωληνάκι αεραντλίας και σε απόσταση πάντα από το υπόστρωμα θα τα ρουφάει....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 4 Ιανουαρίου 2014 #156 Share 4 Ιανουαρίου 2014 φιλε στο red sea 130 ειναι απαραιτητο το sub?η μπορεις να κανεις δουλεια και ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Ιανουαρίου 2014 #157 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Πουθενά δεν είναι απαραίτητο το sub!Απλά αν υπάρχει σου λύνει τα χέρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Ιανουαρίου 2014 Author #158 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Οχι δεν ειναι απαραιτητο αλλα συγουρα ειναι πιο ευχρηστο μιας και ειναι ξεχωριστα απο το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 4 Ιανουαρίου 2014 #159 Share 4 Ιανουαρίου 2014 παιδια αν ακουσει κανεις για redsea 130d μεταχιρισμενο ας μου πει!με ενδιαφερει και μενα.και επισης εχω μια ερωτηση.αν παω σε boyu 128λιτρα ειναι παρομοιο με το redsea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Ιανουαρίου 2014 Author #160 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Ψαξε στις αγγελιες (ειχα δει πιο πριν λιγο καιρο μια) και βαλε μια οτι ψαχνεις Και τα δυο περιεχουν παρομοιο ξοπλισμο αλλα το red sea εχει λαμπες (με περισσοτερα watt) εχει δυο κυκλοφοριτες κτλ η βασικη διαφορα ειναι οτι το μπροστα τζαμι του boyu ειναι ολο καμπυλοτο ενω του red sea ειναι μονο οι γονιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Ιανουαρίου 2014 Author #161 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Εχθες μπηκαν 2 πανεμορφα μικρουλικα clown ocellaris (tank bred) επισης προσθεσα 1 turbo snail (μεσα σε ενα βραδυ καθαρισε ολοκληρο κομματι βραχου) 1 nasarius snail Την τριτη θα παω να αγορασω 1 yellow watchman goby ή αν δεν βρω 1 amblyeleotris wheeleri Τελος αγορασα τροφη Omega One Marine Flakes (small size) και αποτι ειδα τους αρεσε σημερα που εριξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Ιανουαρίου 2014 Author #162 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας να σας πω οτι σημερα αγορασα ενα yellow goby αλλα τις τελευταιες μερες αρχιζει και εμφανιζεται τριχοειδης αλγη στην αμμο τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Ιανουαρίου 2014 #163 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Σιφωνάρισμα και αντιφώσφορο....πρόσεχε πόσο ταΐζεις και ότι πέφτει μέσα να καταναλώνεται! ΥΓ.Μεγειά το ψαράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Ιανουαρίου 2014 Author #164 Share 8 Ιανουαρίου 2014 τροφη εχω flakes οπως ειπα παραπανω και τα ριχνω ενα ενα για βλεπω οτι τρογονται ολα αντιφοσφωρο εχω phosguard και αυριο θα τον αλλαξω οποτε θα κανω ενα καλο σιφωναρισμα και βλεπουμαι μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Ιανουαρίου 2014 #165 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Το phosguard κάθε πότε το αλλάζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Ιανουαρίου 2014 Author #166 Share 8 Ιανουαρίου 2014 καθε 4 μερες γιατι αν το κρατησω παραπανω δεν κανει τιποτα αλλα μολις τελειωσει θα παω να αγορασω σιδηρου για να εχει περισσοτερη διαρκεια "ζωης" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Ιανουαρίου 2014 #167 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Οπχι απλά δεν κάνει τίποτε,αποδεσμεύει και σιγά σιγά μετά ολτι έχει τραβήξει!Βάλε κάποιον σιδήρου να βρεις την υγειά σου!Ένας καλός που χρησιμοποίησα πριν βάλω το ATS επάνω στο κυβάκι ήταν ο lab series από fluval.Σε εμένα είχα απίστευτα αποτελέσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Ιανουαρίου 2014 Author #168 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Θα δω ακομα δεν εχω καταληξει μπορει να δοκιμασω και χυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Ιανουαρίου 2014 Author #169 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Να και φωτο με την αλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 9 Ιανουαρίου 2014 #170 Share 9 Ιανουαρίου 2014 διατομικη αλγη ειναι. θα κανει το κυκλο της και θα φυγει.μην σε ανυσηχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 9 Ιανουαρίου 2014 #171 Share 9 Ιανουαρίου 2014 κι εγω είχα πριν μερικές μέρες, και στον αραγωνίτη και στα τζάμια, φουλ. Εκανα μια αλλαγή νερού αφου σιφώναρα προσεκτικά και καθάρισα τα τζάμια, άλλαξα και το αντιφώσφωρο. Σήμερα υπάρχει πολυ λίγη, αλλά όπως είπε και ο Κωστας Τ θα κάνει τον κύκλο της και θα φύγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Ιανουαρίου 2014 Author #172 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Αααα ωραια τοτε απλως διαβασα αυτο http://www.aquazone.gr/forums/topic/74198--/ και επιδη ειδα οτι η δικη μου εχει κατι τριχουλες νομιζα οτι ηταν τριχοειδης Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Ιανουαρίου 2014 Author #173 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Πηγα σημερα να αλλαξω τον αντοφοσφωρο αλλα ηταν ασπρος οπως οταν το εβαλα κανονικα δεν πρεπει να γινει μαυρος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 10 Ιανουαρίου 2014 #174 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Όχι απλά κιτρινίζει όταν έχει μαζέψει ότι μπορεί.Μαύρος δεν γίνετε σε καμία περίπτωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Ιανουαρίου 2014 Author #175 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Εμένα που είναι ακόμα άσπρος Να τον αλλάξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος