paul.asty 30 Μαρτίου 2015 Author #751 Share 30 Μαρτίου 2015 Πωωωω ρε παιδια , σας ευχαριστω παραααα πολυ χαιρομαι που σας αρεσει Να χαιρεσται και εσεις τις ενυδρειαρες σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Μαρτίου 2015 Author #752 Share 30 Μαρτίου 2015 Το πιο ωραιο κομματι του βραχου Πισω δεξια ειναι και τα αλλα zoanthus απο τον Γιωργο ισως τα πιο ωραια που εχω Sunny D υπαρχουν περισσοτερα κεφαλια απο την πισω μερια και με πιο εντονο χρωμα απο πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Μαρτίου 2015 Author #753 Share 30 Μαρτίου 2015 Μερικα ακομααα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Μαρτίου 2015 Author #754 Share 30 Μαρτίου 2015 Αλλα δυο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Μαρτίου 2015 Author #755 Share 30 Μαρτίου 2015 Και το τελευταιο το οποιο θα μεταφερθει πανω στον βραχο σε λιγο καιρο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Μαρτίου 2015 Author #756 Share 30 Μαρτίου 2015 Αυτα εχω μεχρι στιγμης αλλα συνεχεια θα προσθετω νεα τα οποια δεν εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 31 Μαρτίου 2015 #757 Share 31 Μαρτίου 2015 Μαγικά τα ζωανθάκια σου Παύλο. Να σου ζήσουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Απριλίου 2015 Author #758 Share 2 Απριλίου 2015 Ευχαριστω πολύ Λούκα!! Ενταξει καλά είναι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Απριλίου 2015 Author #759 Share 2 Απριλίου 2015 Δυστυχώς τα κίτρινα που είχα από τον Γιώργο χάθηκαν διότι το trochus τέρας που έχω , τα ξεκολλησε με αποτέλεσμα να πέσουν στον αραγωνιτη και η bellulus να το πάρει στην φωλιά της Ευελπιστώ πως θα τα βγάλει αν και λίγο δύσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 3 Απριλίου 2015 #760 Share 3 Απριλίου 2015 Δυστυχώς τα κίτρινα που είχα από τον Γιώργο χάθηκαν διότι το trochus τέρας που έχω , τα ξεκολλησε με αποτέλεσμα να πέσουν στον αραγωνιτη και η bellulus να το πάρει στην φωλιά της Ευελπιστώ πως θα τα βγάλει αν και λίγο δύσκολο Αν δεν τα βγάλει έλα κόψε άλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 3 Απριλίου 2015 #761 Share 3 Απριλίου 2015 Παυλάκο η συλογή τα σπάει φίλε.. να δω πότε θα τη μεγαλώσεις .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Απριλίου 2015 #762 Share 3 Απριλίου 2015 Αν δεν τα βγάλει έλα κόψε άλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 4 Απριλίου 2015 #763 Share 4 Απριλίου 2015 (edited) Πωω ρε μάγκα μου φοβερά τα zoa σου!!! Έγινε επεξεργασία 4 Απριλίου 2015 - γιαννης85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 5 Απριλίου 2015 #764 Share 5 Απριλίου 2015 Κι αυτα τα ζοανθους ρε παιδι μου, τι κολλημα που ειναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Απριλίου 2015 Author #765 Share 8 Απριλίου 2015 (edited) Αν δεν τα βγάλει έλα κόψε άλλα Σε ευχαριστω πολυ Γιωργο!! Επειδη δεν τα εβγαλε εφαρμοσα το σχεδιο Β (το οποιο ειχε πετυχει και πριν κανα μηνα αλλα με frag απο acropora , η οποια ομως βγηκε ασπρη) επειδη διαμορφωνουν τον χωρο τους συμφωνα με οτι εχουν προσθεσα μπραστα στην φωλια της πολλα μικρα πετραδακια με το που τα ειδε αρχισε να αλλαζει παλι την φωλια της και ετσι εβγαλε τα zoanthus εξω Τα εποιασα και τα κολλησα κατευθειαν Τα ροζ σου ειχα παρει βγαζουν και αλλο κεφαλι Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2015 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Απριλίου 2015 Author #766 Share 8 Απριλίου 2015 Παυλάκο η συλογή τα σπάει φίλε.. να δω πότε θα τη μεγαλώσεις .. Θα σου ερθω μην μου αγχωνεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Απριλίου 2015 Author #767 Share 8 Απριλίου 2015 Κι αυτα τα ζοανθους ρε παιδι μου, τι κολλημα που ειναι.... Ασεεε Γιωργο τρελο κολλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Απριλίου 2015 Author #768 Share 8 Απριλίου 2015 (edited) Προχθες προστεθηκαν ακομα 4 zoanthus watermelon πορτοκαλι με λαχανι κεντρο red people eater πρασινο κεντρο με κιτρικο κυκλο Εκτος αυτον ομως προστεθηκαν montipora digitata μπλε με πρασινους πολυποδες montipora digitata κοκκινη με πρασινουν πολυποδες 2 montipora plate κοκκινη (διαφορετικες) 2 frags acropora 1 acropora κανονικο κοραλι parazoanthus poccilopora Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2015 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 8 Απριλίου 2015 #769 Share 8 Απριλίου 2015 (edited) Ωχχχ ζημιά θα μας κάνεις πάλι! Τα people eater τα κυνηγάω...κανόνισε να γίνει καμιά ανταλλαγή αν μεγαλώσουν τα δικά μου! Βάλε foto στον λαό! Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2015 - γιαννης85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Απριλίου 2015 Author #770 Share 8 Απριλίου 2015 Τι ανταλλαγη ρεεε!! Ελα οποτε θες να σου δωσω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 8 Απριλίου 2015 #771 Share 8 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστω πολυ Γιωργο!! Επειδη δεν τα εβγαλε εφαρμοσα το σχεδιο Β (το οποιο ειχε πετυχει και πριν κανα μηνα αλλα με frag απο acropora , η οποια ομως βγηκε ασπρη) επειδη διαμορφωνουν τον χωρο τους συμφωνα με οτι εχουν προσθεσα μπραστα στην φωλια της πολλα μικρα πετραδακια με το που τα ειδε αρχισε να αλλαζει παλι την φωλια της και ετσι εβγαλε τα zoanthus εξω Τα εποιασα και τα κολλησα κατευθειαν Τα ροζ σου ειχα παρει βγαζουν και αλλο κεφαλι Οπότε μια χαρά όλα!!Εμένα άνοιξαν σιγά σιγά όλα τα ζωανθακια που μου έδωσες εκτός από το ένα το μεγάλο που τώρα το βλέπω ότι ετοιμάζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 8 Απριλίου 2015 #772 Share 8 Απριλίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 8 Απριλίου 2015 #773 Share 8 Απριλίου 2015 Ωραια πραγματακια!!! Μπραβο φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Απριλίου 2015 #774 Share 8 Απριλίου 2015 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 9 Απριλίου 2015 #775 Share 9 Απριλίου 2015 Μπραβο ρε Παυλακο πανεμορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος